56

Анонимен

преди 2 седмици

В Белорусия произвеждат всякакви транспортни средства, от най-малкото, до огромни МПС, в Русия също произвеждат МПС, защо да купуват само китайски или други?

55

Анонимен

преди 2 седмици

Синдромът на отнемане на руските въглеводороди е придружен от изключително крехка икономика - през последните две години всеки можеше да види как Европа, водена от Германия, се гърчи в конвулсии.

54

Анонимен

преди 2 седмици

Русия е ресурсна страна и това означава, че ще се развива. Европа е безресурсна територия, и това означава, че без евтини ресурси ще затъва в блатото.

53

западняк

преди 2 седмици

Сега най-важното за цивилизования западен свят е да позволим на Украйна да удари със западни оръжия по Русия. Само така можеме да си запазиме западната цивилизация и всички благинки които имаме на запад. Колкото по-рано Украйна унищожи Русия, толкова по-добра за цивилизования сват.

52

Анонимен

преди 2 седмици

До АрхиваряТова е вярно, в момента, крайно левите и крайно десните имат общи идеи, едни и същи идеи, достигнати явно по пътя на логиката, а не по партийна линия.

51

Анонимен

преди 2 седмици

Русия е велика страна и има интереси в Африка. Франция има 50 атомни централи, и няма никакъв собствен уран.

50

Анонимен

преди 2 седмици

The Economist: Настъплението на ВСУ в Курск не постига целта си, украинската отбрана се разпада.

49

Анонимен

преди 2 седмици

До АнонименЗавода за хартия, включително и тоалетна хартия, работи от 1900 година и до сега, през социализма е модернизиран, разширен и преобразуван в модерен завод, произвежда тоалетна хартия "Белана", а на банани , не сме особено големи фенове!

48

Архиваря

преди 2 седмици

Хахах, само луд човек може да слага под един похлупак крайно-леви и крайно-десни, при положение че двете партии воюват още от 30-те години на 20 век, когато са се избивали по между си, симпатизантите им се мразят повече от всичко на света, и вчера лидерката на крайно-левите беше нападната от крайно-десен активист по време на митинг

47

Анонимен

преди 2 седмици

Няма нужда да си пророк за да видиш че даже сръбския президент се изсмя на България и каза че официално Сърбия е с повече население от България. Не е нужно да си Айнщайн за да видиш че младите българи са на Запад. В БГ-то като видя нова кола обикновено я кара някой побелял пенсионер или сбръчкала а бабичка отдавна отпаднала от класацията.

46

Анонимен

преди 2 седмици

Благодарение на Русия Германия се обедини. Но източна Германия иска Германия за немците, не за американците

45

Анонимен

преди 2 седмици

Пълни глупости на тоя тотално про-руски сайт - първо: в големи държави като Германия, външната политика не играе почти никаква роля за избирателите (то дори в малка България е така), второ: в Алтернатива за Германия няма нищо русофилско, трето: изброените партии се мразят по между си - дори вчера крайно-лявата Сара Вагенкнехт беше нападната с боя от активист на Алтернатива за Германия

44

Българин

преди 2 седмици

Напред с братска Русия! Когато сме били с братушките, винаги сме живели по-добре - и най-вече - с идеята за една България с бъдеще.

43

Анонимен

преди 2 седмици

Кой ви каза, че АзГ била про-руска? Голяма глупост!

42

Анонимен

преди 2 седмици

Понеже Сърбия е по бедна от България Цървена Звезда ще участва в Шампионската Лига за 4-та поредна година и разполага с 5 пъти по голям бюджет от турският Лудогорец. Българите не знаят къде се намират.

41

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен"Слава на Украйна" е нацистки поздрав, който се е използвал от немските нацисти, СС и някои местни техни марионетки, за убиване точно на украинци и на други хора също. Да повтаряш нацисткия поздрав, с който са убивали дедите ти, говори що за идиоотско управление е в Украйна!

40

Анонимен

преди 2 седмици

Владимир Путин, придружен от Рамзан Кадиров, посети новата джамия на името на пророка Иса в Грозни.

39

Анонимен

преди 2 седмици

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

38

Анонимен

преди 2 седмици

Тази статия е частично манипулативна, в централна и източна Европа, пропаганда срещу други държави, не сме имали изобщо, дори напротив, изучавахме европейската култура, история, география като цяло, не сме делили Европа, както някои от запада правят това вече сто години подред и систематично! И много други лъжи, манипулативни думи и епитети съдържа статията. И като цяло, няма пропаганда в източна Европа, просто в изтока, беше много по-добрата система като цяло, много по-добра от западната!

37

Анонимен

преди 2 седмици

Газпром увеличи доставките за Китай с 37% за последните осем месеца.