72

Питане

преди 2 седмици

Интересно кой и къде влачи тези и подобни теми посветени на един световен престъпник, какъвто е путин? Престане с тези писанки ..!

71

Анонимен

преди 2 седмици

Поредният текст по евриатлантическа примивка, Само ще спомена твърдението тук"Путин се опитва да придаде слабо значение на настъплението на Киев в Курска област" . Затова още на първия ден каза, че преговори с Киев няма да има. Още: Организираха най-важното- евакуация на колкото се може повече хора и им осигуряват жилища и всичко за живот. Покани Гроси и други да видят стралбите по атомната централа. А че украинците са терористи, е ясно: в тези села военни обекти няма.

70

Анонимен

преди 2 седмици

68 няма такова нещо лато "украински канали" палячоо фашизиран. Всичко се командва от ЦРУ шефа на цру каца "инкогнито" десетки пъти в Киев. Колко е инкогнито щом медиите го пишат е друг въпрос. Дори интернета идва от американския Мъск кви канали кви 5 гривни.

69

до Да

преди 2 седмици

Единствено благодарение на мъжеството, героизма и себеотрицанието на Обикновенния Руски Войник се крепи "престола" на Путин в Кремъл!!! Това е истината!!!

68

Анонимен

преди 2 седмици

Щом фокусът ти е да надвиеш Украйна Джудж, ще ти остане ли време за Берлин и Лисабон, щото вече си на възраст, не си първа младост, нали се сещаш къс :)))

67

ало ало

преди 2 седмици

дават, че зимата ще е много сурова - да му мислят украинските остатъци в Крайната земя!

66

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 62Не казвам ти че в началото на руската инвазия военните канали на русия не показаха "огромните количества натовско оръжие трупано за атака на русия години" Украйнските канали показаха руската армия във истинският и вид.Крадящи перални и микровълнови фурни диви сселяни от Бурятия, и други субекти на руската федерация които дори не подозираш че съществуват.

65

Анонимен

преди 2 седмици

59 Оланд и Меркел са по ниски на ръст от Путин обаче това не ти е зададено в опорките които църкаш от 10 години.

64

Анонимен

преди 2 седмици

"За тази война..." си прав че има много доброволци професионални главорези които се бият за украйна но Запада ги праща. Запада е голям лицемер и лъжец.

63

До 63

преди 2 седмици

Е с нещото дето остана от нея

62

да

преди 2 седмици

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ!...братушките знаят какво правят, не мислете, че са израснали от последния дъжд!

61

Анонимен

преди 2 седмици

56 нищо не следиш центаджия, те оръжията са за да ги показват по телевизията. За камуфлаж даже не си чувал. Натовците отдавна се замават учения и въоръжаване, даже и в момента в Грузия която не е в нато. Само платени палячовци като теб отричат когато им е зададено.

60

Хмм

преди 2 седмици

Каква държава ? Пушечно месо на запада, наблъскано с оръжие и кредити. Каквото остане от Украйна, ще бъде вече собственост на кредиторите.

59

До 56

преди 2 седмици

Те джавелини си имаха и преди това ,ама сега, какво стана Зеленски всеки ден реве Дайте ми,е то и украинци нямало вече

58

4308

преди 2 седмици

Да се беше фокусирал към Курск. Русия винаги е нападана от някакви дребосъци - Наполеон, Хитлер, Путин ... :]]

57

Анонимен

преди 2 седмици

Току-що Харков пое няколко ФАБ-а и "Искандер", а укро-ПВО улучи жилищен блок.

56

Анонимен

преди 2 седмици

До Анонимен 51Абсолютна лъжа.Следя руски канал военкор от първите дни на инвазията.Нямаше нито една единица натовско оръжие която украйнците да притежават. Единственото което показваха руските военни канали като вражеска за тях техника бяха разбити стари съветски танкове и бтр-и. Когато руснаците налазиха американците спешно доставиха няколко хиляди джавелина и руските танкове умреха. Имам интернет -гледам.Вярвай на очите си не на кремълските глупости.Апропо всичките им отрочета са в САЩ и ЕС.

55

До 55

преди 2 седмици

На тая украинска психиатрия ограда няма ли,че нещо пак имаш видения

54

17ти Август

преди 2 седмици

Аве kAпейки, а с дедоларизирания долар кво стана ве? Корекомите в голташка пРосия заработиха ли или и за там няма стока вече. Тая зима ше се бият ли пак за яйца колхозниците?

53

Анонимен

преди 2 седмици

46 фокуса отдавна е върху пентагона и белият дом. Гледай шамани да не влязат в капитолия че после теб ще подпукат. А си с диагноза шизофренник, а не с деменция А пентагона го джаснандаже цивилен самолет. На боеца за мир срещу ссср - Осама. Още седи на Фиск интервюто с Осама