96

До зозо

преди 3 седмици

Как всички гербаджии станахте защитници на Шиши?Сега той ли ви плаща или другият Шишковец?

95

Анонимен

преди 3 седмици

2014 година: Там далече в Украйна чак наПутката си майна се роди детенцеГей и го кръстили Сергей. Той порасна момък блед и съсКуче самоед водеше го на разходки, а с Вигенин бе по лодки. Прави си тойСекс туризъм с този негов егоизъм плаваше и всред акули стига някой да му го нахули. Речи Той да се ожени да прикрие свой те гени ходи за съвет в сарай те при Доган и ратай те там се запозна с Моника травестит с женска лика. Разясниха си играта, как да окрадат страната. Почнаха да строят АЕЦ с Гъзец

94

Анонимен

преди 3 седмици

Всички турци са за Доган. Пеевски нз на какво се надява. Иначе, и двамата мачкат Бъргария. Нека се ядът

93

Анонимен

преди 3 седмици

делян мачка бълария а доган него

92

Зозо

преди 3 седмици

Цар Дилян Шишман мачка кирливия фec :))))))))))))))))))))))))))))))

91

Анонимен

преди 3 седмици

Хахах успех на Пеевски от тук нататъка хахафа

90

Сокола

преди 3 седмици

Сокола почва да му напарва, дано в ибрика_ да има топла вода

89

Анонимен

преди 3 седмици

И.брици сър забавляват се :)))

88

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 110 Много го надценявате доганчо .Голям философ ,по алкохолните въпроси .....

87

НЕУТРАЛЕН

преди 3 седмици

Амет, чух те. Ами ти не можеш да говориш свързано и гладко. Как си ги писал тези "дисертации"??? Що за философ си??? За който не може да се ориентира: вижте съдебната сага на Вълка и ще знаете какво ще стане с ДПС-Доган на тема регистрации, легитимност, партийни листи, електорално влияние... За добро или лошо, дълбока на БГ държава застава зад Пеевски. Зад Доган остана само "етноса" и религията, но как се правят избори без пари? Деребеите само прибират, а не дават...

86

Анонимен

преди 3 седмици

2014 година: Избори! Отварям си очи. След четвът век пореден блъф Столетницата нагласи! Получи заказа как да пускат, ДС доносниците първи са пред изборните урни. Червени пенсионери тътрят се по тротоари, ОФ другари надзъртат през дувари. Чрез жълти, сини и зелени, сЦигани платени, комунистМутре отново ни краде.! С Маркас и Ленинпартия ръце си кървави умива и 70 години Родината затрива. КомунОргани на терора родиха от БКП - ето: СДС-та, ДПС-та, НДСВ-та, ГЕРБ, АТАКА, ВЪЗРАЖДАНЕ....

85

Toni Ivanov

преди 3 седмици

"Само Централният съвет е гилотината в такива случаи, така да се каже." Каза Ахмет Доган.Твърде рано е хлопнала гилотината. Коледа е още далече. Член 6 на устава на ДПС е :"Почетния председател винаги има право".

84

Блатото на исляма

преди 3 седмици

Ето това се пръква под сянката на алахата! Липса на човешки черти и животински инстинкти!

83

Анонимен

преди 3 седмици

2014 година: Бърз "Народен Съд' очаква го парада, "В името Народно" присъди за награда: За комунистическите кланове кибуци; Сатър, олово и въже за агентите рот КДС; На доносниците ряжат се учи, и двете; БАН в Сибир ай сиктир; Пехливаните в Деарбекир; Милионерите от "прехода" с кирка и лопата да пробиват Пирин. Рила и Балкана. Избори! Отварям си очи. След четвът век пореден блъф Столетницата нагласи!

82

ДПС

преди 3 седмици

Всички областни и общински структури се надпреварваха да номинират "момчето " за председател на ДПС, той беше феномен. Изведнъж кой ми *** в гащите.Не се подигравайте с хората.Няма да ви търпят сто години.

81

Анонимен

преди 3 седмици

както каза един колега: "ристо лодкаря 10 години се бори с пеевски, и накрая доган му каза"hold my beer"" :D :D :D

80

Анонимен

преди 3 седмици

До Анонимен 123 Ако момчето е съпредседател и на ГЕРБ, свършено е с ГЕРБ, свършено е с ББ.

79

Анонимен

преди 3 седмици

2014 година С рейсове на ДС ченгетата от СДС Филип, Луджев, Желю, Венци, Софиянски. Следвани от пехливаните на ДПС: агент Доган, Дал, Лютвито и Местан. Развели руский флаг Сидеров, Каракачана, Сугарев, ***, Трактора, Архоната. С блуждаещи очи пристъпват ДС агентите от ГЕРБ-ре, начело с Тиквата мутре. До него Сталинка, демографията ни смени, българи с араби и руснаци подмени. Дянков развел гордо "Знаме на Мира" пара народна предаде в руски ръце и руски ботуши обичат да бришат!

78

Анонимен

преди 3 седмици

Любопитно е какво ще се случи в градовете, където Доган изключи областните лидери на ДПС. Тези областни лидери държат електората по места. Не е обявил нови местни де риб еи.

77

Анонимен

преди 3 седмици

Момчето отдавна е съпредседател и на ГЕРБ . Не се знае от там дали ще го изключат.