131

Анонимен

преди 3 седмици

първата работа на Петър Велики е да се отърве от Москва като център и Да поеме по Западен път Сигурен съм че бръсненето на бради и перуките сигурно са изглеждали като бръснене на краката на мъжете днес ..Но има разлика от глупаво кинта и педесе милиционерче И ЦАР реформатор от два метра

130

Анонимен

преди 3 седмици

Така като го гледам тоя дребния на снимката, една от по едрите мамаши ако го изплющи по врата, ще го преспи, завинаги.

129

До Русофил

преди 3 седмици

Е ти ли няма да знаеш, ти си най-кървавочервения тук. Кажи за родата си - кой какъв кръволог от номенклатурата е бил. Давай, чакаме.

128

Копийка

преди 3 седмици

До Анонимен "И после не било късо човече с наполеонови комплекси и грандомански амбиции без връзка с реалността." Гледал ли си Зеленски в ролята на Наполеон Бонапарт. Това е истински Наполеонов комплеск за величие.

127

Анонимен

преди 3 седмици

До Русофил "то и Господ проговори на македоноидите от телевизията" Не Господ, а Македон. Има доста съществена разлика. А на украинците не им хлопа по-малко дъската. Те си търсят произхода от древният Укр, изкопал сам Черно море :)

126

Христо Христов

преди 3 седмици

А наще ПП евроатлантици и без напрежение са си надрусани.

125

Анонимен

преди 3 седмици

До Копийка Да, Путин сам се сравни с Петър Велики! И после не било късо човече с наполеонови комплекси и грандомански амбиции без връзка с реалността.

124

Копийка

преди 3 седмици

До Русофил Днешната Незалежна Украйна няма нищо общо с УССР, нали, да не говорим за някоя от 4-те Украйни преди това.

123

Копийка

преди 3 седмици

До Русофил Ама Путин се сравни с Петър Велики, не с някой ГенСек на КПСС, Хрусчов или Брежнев, примерно.

122

Анонимен

преди 3 седмици

Представяте ли си Русия без богатствста на Сибир и републиките Татарстан, Башкирия, Калмикия, Коми в които има природни богатства.Това ще е най-най-слабо развитата държава в Европа и може би в света.

121

Анонимен

преди 3 седмици

Путин да не се оправдава със САЩ ако толкова им пречеше да воюва с тях имат си обща граница да си се бе изял боя в Аляска .Какви ги дори в Украйна ясно е че иска да заграби тая плодородна земя зада храни вмирисана та си блатнакочина И да краде .Русофобията не се пръква от запад а от Москва Кой нормален човек би искал такъвФекалий като Московия за Пъп на света

120

Мишо

преди 3 седмици

Вие съвсем изтрещяхте! Що не пишете за това как папата си ляга с момченца, половината западни политици са педофили, а другите с лява резба. Олимпиадата ви хареса, нали. Що не гледате клипчета на младия Макрон..... ?Поздрави от Пеевски и привет от Иван Костов, Бойко и всички Сикаджии, и Висаджии, айде лека нощ. Путин седнали да нищят

119

Анонимен

преди 3 седмици

До Русофил Ама тя "Незалежната" Украйна за 33 години направи 2 Майдана, 1 гражданска война и сега води пълномащабна война. Колко па толкова дълго ще я има?!?

118

Копийка

преди 3 седмици

До КопийкаА Руската Империя, нея къде я забравяш. Нали знаеш, че кражбата на ник е дребнава и грозна постъпка.

117

Анонимен

преди 3 седмици

Приятни сънища!

116

Анонимен

преди 3 седмици

Pyбашки, и какво ако се разпаднат ЕС и САЩ. Пак ще си бъдете същите нелепи аутсайдери. Нито ще поумнеете, нито ще забогатеете. На дъното на социалната стълбица поколения наред. Това е ориста на вaтникa.

115

Анонимен

преди 3 седмици

Путин е като Сталин. До физическата му смърт, нищо особено няма да се промени. Дали е бил в полза на Русия или не, историята ще отсъди. Аз лично съм категорично против всяка война и безсмислена смърт, но според мен, това беше начина Русия да се противопостави на агресивната политика на англосаксонските нации в света. Всички виждаме какво се случва в т.н. Свободен свят. Всеки сам си преценява дали иска да живее в подобна действителност или ще търси алтернатива.

114

Анонимен

преди 3 седмици

До Русофил "Путлерландия 2.0 просъществува по малко от Република Северна Македония." И ще просъществува доста повече от Укроиландия .

113

Анонимен

преди 3 седмици

Путин в *** и некадърник проблема е на руското общество че приема такъв запъртък за цар и бог Просто е стадо без кахонеси и самоуважение на елементарно ниво.Разбирасе не всички са такива самия готвач при все че си бе кръгъл *** доказа с Вагнер че помиярската власт в Кремъл е цирей който трябва и може да се изреже Независимо какви са позициите на човек против за войната друго ...но кремълския запъртък просто трябва да бъде анихилиран заедно с хунтичката му с него русия нямаНИКАКВО бъдеще

112

Копийка

преди 3 седмици

До Русофил "Русия се разпада на съставни ТКЗС-та, а САЩ стоят ли, стоят." Еми то за има-няма 300 години, колко пъти да се разпаднат :D :D :D