56

Личи си, че си от

преди 1 месец

от многото на АЛА БАЛА-та! До 52. Един от многото . . Една змия когато умира, хапе най-яростно. Личи си че Пеевски и Борисов започнаха да губят почва под краката си. Нанасят удари със всички възможни способи по силите на доброто! . . . Ала бала! *** съм и ми е трудно да не ми личи!

55

Анонимен

преди 1 месец

Ще се меси, след като е разкрил корупционните ви далавери! Има право да се меси!

54

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков е преродения Васил Левски, който отново се бори за свободата на България с новите поробители Пеевски и ГЕРБ!

53

Анонимен

преди 1 месец

БОЙКО БОРИСОВ БЕШЕ НОВИЯТ ГЕОРГИ ДИМИТРОВ НО ДЕМОКРАЦИЯТА МУ РАЗГОНИ ФАМИЛИЯТА ГЕЙМУТРЕНСКА.

52

Анонимен

преди 1 месец

Аааа, Киро се бърка навсякъде.

51

Кога този смехурко

преди 1 месец

ще го съдят за измама, предателство, кражба, лъжа и всички останали отличителни белези на бандитска група? Защо няма съдебна система в България? Грешен въпрос! Докога няма да има. . . .?

50

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 1 месец

АПИ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ А ТЕ СА ПРЕДСТАВЛЯВАНИ ОТ ПОЛИТИЧЕСКИ ПАРТИИ.

49

Анонимен

преди 1 месец

ШЕФА НА АПИ МНОГО ЧУВСТВИТЕЛЕН БЕ... ГА ЯДЕ КИФТАЦИТЕ НЕ РИВА

48

Анонимен

преди 1 месец

Йонко де си бе маме да се посмееш че аз не знам такова нещо

47

Един от многото

преди 1 месец

Една змия когато умира, хапе най-яростно. Личи си че Пеевски и Борисов започнаха да губят почва под краката си. Нанасят удари със всички възможни способи по силите на доброто!

46

Анонимен

преди 1 месец

Живеем я правова държава а Йонко Иванов спи

45

До 48

преди 1 месец

До Юлия Юле, душа, недей така! Ако Киро случайно разбере, че го слагаш в един кюп с Пеевски, ще получи удар. Хептен ще му се изкриви устата.

44

Анонимен

преди 1 месец

Ще задам само въпрос смята те ли за необходимо от фиш и акт да се дава за лична карта.Необходимо лие затова да се образува дори дело тъи като това нее ПТП какво мислите чее компетентни органи на властта или корумпиран адвокат гледайки обслужващ персонал своите интереси избивайки се за собствена изгода с органите на реда то остава и негови даса.Респект на всичките желая ви успех

43

Юлия

преди 1 месец

Само начело с такива опитни и безкористни държавници като г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков България ще намери верния път към евроатлантическия просперитет и всенародното благоденствие. Всяка мъдра дума на г-н Делян Пеевски и г-н Кирил Петков е нож в сърцето на омразната на всички българи Русия.

42

Анонимен

преди 1 месец

Петков е новият Георги Димитров. Разликата е, че Тарабата пиел водка и коняк, а другия я кара на кристали. Това е прогреса на кадрите им.

41

Анонимен

преди 1 месец

Понеже някои хора не престанаха с добрината да се подиграват време е народа да започне да ги измита а понеже на мен ми се качиха определени хора за пари от тука нататък им желая успех и продължавам с измирането от графа приятели.Днес е радостен и щастлив утре му гарантирам как ще се чувства на моето място това което живея в момента е ад господа заради какво заради човешката злоба.Нищо време е за шоу шоуто започна

40

Анонимен

преди 1 месец

Че не стават Киро и ППтата за нищо е ясно ама тези си търсят талупа за да върви кражбата с пълна сила

39

Анонимен

преди 1 месец

Петков, ние избирателите, искаме пълен отчет за самолетната линия София-Скопие! Действа ли още, какъв е пътникопотокът, рентабилна ли е, какви са печалбите? И недей да се ослушваш, а подготвяй цифрите и документите.

38

Гербаджиите

преди 1 месец

Мразят Киро,защото откакто той се появи Баце власт не е видял и чекмеджета започват да се изпразват.

37

Гнус тролове на днес

преди 1 месец

Ех днес. вг долни ***. Нали сте сайт на крадливеца ПЕЕВСКИ. Моря напишете нещо за кредита от ББР, за разграбения Булгартабак, за КТБ, за още много знайни и незнайни кражби, рекет и беззакония на Магнитния Дебелян ФАМОЗНИЯ. И най вече защо *** Кръстева живее във Виена. С чий пари г-жи и г-да? Не можете, нали ще ви врътнат кранчето. И още посочете в цифри моля окраденото в краткото управление на ППДБ, МОЛЯ ***. Иначе сте си просто драскачи маниполиращи овчото стодо .