54

Българин

преди 1 месец

Укронацизма трябва да бъде затрит. Както и цялата измислена държава "украйна". Никой нищо добро не е видял от тези. Нито Русия, нито Европа. Прости хора от покрайнините на Русия, които се оставиха да бъдат нацифицирани в името на интереса на наглосаксонците. Ако трябва нека да играе вече ядрената бомба и стига са ги мотали.

53

Анонимен

преди 1 месец

Да не се окаже накрая, че ние сме гръмнали тръбите?

52

Цирк ЕС

преди 1 месец

И същата Европа която заради взривяването на СП,изпадна в криза и зависимост от сащ,храни с милиарди уж взривилите украйнци газопровода?!?!

51

Ихтамнет

преди 1 месец

"елементарно водолазно оборудване и комплект леки експлозиви" - газопровода минава по дъното на Балтийско море. Там където е взривът, дълбочината е над 80 метра. Безопасна дълбочина за леководолаз е до 60 метра. Освен това елементарно водолазно оборудване и лек експлозив може да се купи от всеки супер маркет.

50

Факт

преди 1 месец

Ива видео където Байдън казва че те ще го разрушът.

49

Ей Ви НА ЦСКА

преди 1 месец

Нобелиста Лех ВАЛЕНСА доказан МИЛИЦИОНЕР ОТ КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ СЛУЖБИ според комисията по досиетата на ПОЛША бил заявил цитирам:"РУСКОТО НАСЕЛЕНИЕ ТРЯБВА ДА БЪДЕ РЕДУЦИРАНО ДО САМО ПЕТДЕСЕТ МИЛИОНА............РУМЕН РАДЕВ ОТ ДИМИТРОВГРАД Е УКРАИНСКИЯТ БАНДЕРОВЕЦ НА ЩАЗИТО БАЙ ПЕШО НА ЕВРОНЮЗ БЪЛГАРИЯ................МИЛИЦИОНЕР ИВО ИНДЖЕВ СЪС ЗАПОВЕД ОТ ДС му е наредено от Митьо Гестапото ДА СЕ ВНЕДРИ В СДС и е женен за рускиня с цели ПЕТ полурусначета от нея

48

80-ти левъл

преди 1 месец

Киев създаде 1-вата си военна комендатура в Курска област. Комендант е генерал Москальов АААХАХАХАХАХ не мога просто ахахахахахах ))))))))) Тролене 80-ти левъл, браво ))))))

47

Да ама не!

преди 1 месец

Радев пренася два тона боб в куфари за Путин и Медведев.Готвача на Путин слага повече мерудия и след запой двамата отделят газове с огромно налягане.Меркел и замирисало и турила тапа и гъзо-провода гръмнал........

46

Цирк

преди 1 месец

Руснаците сами са си го взривили, за да оправдаят нахлуването си в Украйна. Не им ли научихте вече номерата? Та те имат 150 други тръби, бълха ги ухапала за една гръмнала тръба и малко изтекъл газ. Не им пука изобщо.

45

Анонимен

преди 1 месец

Не е Украйна.Няма такава техническа възможност.Виновните отдавна ги наказа урагана Иън така че всичко е точно.После на протест пред водолазите им отидоха акулите и крокодилите,защото искаха лично да се разправят с тях за екокатастрофата.Обаче всеки път като спорите за СП1 и СП 2 сащисаните получават бури,защото отгоре ви казват кой е.Стига им толкова.Стига спорете.

44

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Абсолютни лъжи.Путин каза кой е виновника.Ако бяха някви мизерни украйнци,германците нямаше да мълчат като риби а норвежците нямаше да спрат раследването

43

Gorskio

преди 1 месец

Е.ати простотиите! Честно кой ги измисля тези идиотщини?

42

Конфуции

преди 1 месец

Добре де, като са взели решението на пияна глава, на другия ден не са ли го ревизирали?

41

Пояснения

преди 1 месец

Гледай видеата Професор Пламен Петков по ТВ Европа на Петър Стоянов............Храбрият Професор там нарича всичките жители на Димитровград :"УВРЕДЕНИ" като после добавя че "НИЩО ЧИТАВО НЕ МОЖЕ ДА ПРОИЗЛЕЗЕ ОТ ТАМ"...........Румен Радев и Украинците са от този ЛОШ МАТЕРИАЛ..............преди над 11 години го излъчваха по ТВ-то на БАЙ ПЕШО КОНЯ сегашна Евронюз България и съм го запомнил заради МАЛОУМНОТО ГЕНОЦИДНО ПУБЛИЧНО ГОВОРЕНЕ а след години това се МАТЕРИАЛИЗИРА със войната ......ЩАЗИ ПЕШО ?

40

не може да бъде!

преди 1 месец

Тази история е достойна да влезе в "Приказки от 1001 нощи!"Но все пак отдавам нужното по отношение на фантазия и креативност на тези, които са решили да натопят Залужни и да се отърват от него!...В нета има достатъчно материал да това ,защо такъв газопровод не може да бъде взривен от аматьори,най-малко за това че не могат да свалят/поставят в/у газопровода такова количество взрив,което е необходимо за разкъсване на тръбата....около 200 кг.на тръба!?.

39

era

преди 1 месец

блажени са вярващите...

38

ДА, Примери бол

преди 1 месец

Новоизбраната председателка на Международния наказателен съд (МНС) Томоко Акане изрази категоричното си убеждение, че руският президент Владимир Путин, срещу когото съдът в Хага издаде заповед за арест, ще бъде изправен пред правосъдието заради военните си престъпления в Украйна

37

Анонимен

преди 1 месец

И един мармот...

36

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 37, така ли? Значи са капитулирали или фалирали, кога стана това? Това съм го пропуснал. Я скивай САЩ вече са в рецесия, в Англия се пребиват по улиците в гражданска война, ЕС също е в рецесия, Украйна губи по целия фронт.

35

Примери бол

преди 1 месец

Павел Лазаренко , министър-председател на Украйна 1996 г. - 1997 г. Доктор на икономическите науки.В САЩ е осъден на 10 г. затвор и глоба от 10 милиона $ за финансова злоупотреба , корупция, пране на пари, изнудване и измама . Според ООН и Световната банка, Лазаренко е откраднал около 200 милиона $ . Украйна обвинява Лазаренко че е прехвърлил незаконно повече от 320 милиона долара в Съединените щати.