266

Анонимен

преди 1 месец

"Готино" - викате. Браво, похвално! Умират хора. Готино е. Бог да даде светлина на украинските и руските деца, които загинаха за "готиното" на заинтересованите страни. А вас, продажни преписвачи, как не ви е гнус да пишете думата "готино" в новина за смърт, не знам.

265

Ром'с

преди 1 месец

Те действително леко и бързо влязоха в Русия и те действително много села и паланки са завезли ...мобилни и бързи по 6-10 човека завземат салата ...те са Като бедуните Уууу,аууу и статци и бабки вдигат "бялото" знаме.Сега ще видим какво ще правят ...те започнаха да се окоппват ..да видим какво ще стане.От Сума се изтеглиха 20 000 украинци цивилни

264

Анонимен

преди 1 месец

американска цивилизация няма -- това е фейкова държава създадена от масони, знамето й е видоизменено по модела на британската ост-индийска компания. 250 години история -- много лесно ще бъдат разпаднати. Земите върнати на индианците, мексиканците, руска и китайска окупационна зони.

263

Браво!

преди 1 месец

Както ви е тръгнало с напредването, до един месец ще стигнете до Сибир. В трудова колония.

262

Анонимен

преди 1 месец

Руската евакуация в посока изток тече по-план. Пък тука правете чували, не взимайте пленници, затваряйте граници, отрязвайте групировки - щом ви плащат за това, зарабтовайте.

261

Анонимен

преди 1 месец

"говори за 28 селища под украински контрол и почти 200 000 руснаци, които са напуснали домовете си." 28 са селата ,ама руснаците в тия села са около 2 000 :))))

260

Анонимен

преди 1 месец

Някъв космат тRол със сръп и 4ук на дирника се развилня във форума. Взе да смръдка!

259

Малък праз

преди 1 месец

Томаш, полски наемник ли е? Щото ако е така, може и да не го пленят. Наемниците не ги пази Женевската конвенция. Иначе, ще поживеем, ще еидим.

258

Анонимен

преди 1 месец

Вече замириса на опърлени свинскиСС кожи..."инструкторите" от НАТО се ометоха и сега ОркоДебилите на Наркокартела ще трябва да вадят горещите картофи хахах жалко, че този цирк и ПиАр на ЗеленяитКлоун ще струват още 100 млрд на европейските данъкоплатци. После защо има пожари и смърт в България - всички пари и заеми, които се теглят са в интерес на Урсулите/САЩ, но не и в интереса на горкият обран българин!

257

Анонимен

преди 1 месец

Готино ще заминете на онзи свят ....

256

Анонимен

преди 1 месец

Явно няма да мине без ядреното ... , иначе Запада няма как да се оневини пред гражданите на ЕС ...

255

Анонимен

преди 1 месец

До бл.134 в Zап. парк - да не ти изпуши бай паса от злоба бе, пенс? Внимавай, щото руските са още на въглища.

254

Анонимен

преди 1 месец

Ама как проникнали, пък как щели да излязат... Все едно сушам жена ти като объркам дупките.

253

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и съюзниците й ще реват кървави сълзи.

252

Анонимен

преди 1 месец

Направо да се чуди човек, къде са летящите руски трактори, с които навремето изпепелили 5 милиона китайци. : ))) Май и тях украинските фермери са ги откарали още в първите дни на руската агресия.

251

бл.134 в Zап. парк

преди 1 месец

Американски слуги ! Умрете !

250

Анонимен

преди 1 месец

преговори няма да има, това е само началото на третата световна или по-точно продължение на втората световна. Която е била прекратена поради изтощаване и на двете страни. А третата ще свърши с окупацията на сащ от Русия, Китай и техните съюзници.

249

До 255 като питаш ще

преди 1 месец

Ти отговоря ама може да не ти хареса от от Латвия и Естония до Мацква както я наричаш ти не знам колко е. Ама от Москва до Латвия и Естония (двете общо около 3милн души)е по малко от 3 часа сухопътно де,а въздушно и за минути.Дано да ме разбереш

248

Анонимен

преди 1 месец

В това измислено сайтче какво ли няма да прочетеш. Дали си четат някога измишльотините, които са писали след време.

247

Никола Стефанов

преди 1 месец

Всяка мишка влиза много лесно в капана при подходящо апетитно сиренце.