83

Анонимен

преди 1 месец

Значи имам право с гръцката полиция да отида и да арестувам Мавродиев за да видят хората, че все пак не е театър Иван Вазов Пеевски Радев

82

АнонимеН

преди 1 месец

1997-*** НЕ ДОЙДЕ СЛУЧАЙНО! ТОГАВА БАНКИТЕ ДЪРЖАВНИ ОТПУСКАХА КРЕДИТИ БЕЗ ОБЕЗПЕЧЕНИЕ :D СЕГА ПАК СЪЩОТО! ДЪРЖАВНА БАНКА ОТПУСКА НЕОБЕЗПЕЧЕН КРЕДИТ И ТО ОТ 150 МИЛИОНА ЛЕВА :D ДОБРАТА НОВИНА Е , ЧЕ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕТО БАНКИ СА ЧАСТНИ И НЯМА ДА ИМА ФИНАНСОВА НЕСТАБИЛНОСТ! А ЛОШАТА НОВИНА Е, ЧЕ ТЕЯ 150 МИЛИОНА СВИТИ ОТ ДЪРЖАВНА БАНКА СА ЗА СМЕТКА НА НАРОДА :D

81

Анонимен

преди 1 месец

"Бегълците" са се разбрали с Гуци, Буци и прокуратура за малко предизборен театър! Публиката или я няма или е слънчасала от безбройните лъжи на актьорите в този долнопробен спектакъл!

80

Анонимен

преди 1 месец

Мавродиев е в Гърция, той е ковчежникът на детето и любовницата на Борисов. Вземете телефона на Борисов и анализирайте трафичните данни и ще разберете къде е Мавродиев

79

Черноризец Хлабав

преди 1 месец

Прах в очите на хората, че да се правим, че уж става нещо. Какво точно очакват да намерят в имота на улица оборище, който е в ремонт от една година и като разгреден двор буквално.

78

Анонимен

преди 1 месец

От 35 години е така , крадат безугледно от държавата и си живеят някъде по островите с целите фамилий .Това нещо трябва да свърши веднъж завинаги и после може да се окаже , че България не е толкова бедна .Масови протести трябват веднага , счупени глави , арести на политици и тн. Нито имаме полезен ход , нито останахме много хора .Тия ни затриха и сега накичиха фотоволтаици и ни правя техни абонати . Това е края .

77

С две думи

преди 1 месец

Цялата "държава" която ГЕРБ "изгради" за 18 години, сега е под запрещение.

76

Анонимен

преди 1 месец

Това зализано *** го назначиха двете прасета. Сега се пече в Гърция и се смее на Ганьовския акъл. Какво трябва да се случи в тази територия, за да се размърда нещо???

75

ТЕЦ МЕЦ

преди 1 месец

Доган продаде ТЕЦ Варна вчера.

74

Анонимен

преди 1 месец

Заемът е отпуснат 2019 година с обезпечение договор които е прекратен 2018 година ще му накривят шапката на Гайтански трябва го отнесе директора на ББР щото не е гледал ама той май беше човек на Баце.

73

хх

преди 1 месец

Нашето ОПГ МВР е най-добрият приятел на бандита. Като стане напечено от межународни институции, предупреждават със седмица-2 предизвестие кога хората да си оберат партакешите, да се ораганизират, да се приготвят и да напуснат спокойно страната. Ако пък ли някой закъса през тъмните доби и си изгуби ключа примерно, да му дадат стълба да се прибере вкъщи през терасата. Ако някой гастербайтер па закъса в чужбина, нашите го прибират в родния затвор да го пазят кат фаберже. Въобще ол инклузив.

72

Анонимен

преди 1 месец

ТЕЦ Варна е на Доган. ТЕЦ Варна е осъдена да плати 148 млн на държавата.

71

ГЕРБ ВРЪЗКА?

преди 1 месец

А ЧУХТЕ ЛИ ЗА БУЛГАРТРАНСГАЗ. ТАМ ВЧЕРА ВЛЕЗЕ КьОВЕШИ. ШЕФ ТАМ БЕШЕ НА СЕВДА АРНАУДОВА СЪПРУГА И.

70

Анонимен

преди 1 месец

Мавродийката в неизвестност - Бившото нагло геберско шефче на комисията за финансов надзор, което свърши много работа в полза на Борисов и Пеевски.

69

Где Баце?

преди 1 месец

Пожарникарчето Борисов сега гаси горски пожари. Тамън му показват от коя страна се държи маркуча.

68

Анонимен

преди 1 месец

По стар български обичай мероприятието се провежда след като разследваните вече са напуснали страната.

67

Анонимен

преди 1 месец

Е нали Бочко и бандата му се кълнеха, че сичко е " точно "с тоя кредит, щото Асен Василев като беше служенбен министър на финансите, веднага им изкара кирливите ризиДе е сега патокостроителя, къде се скри пак тоя пъзльо?

66

Анонимен

преди 1 месец

Пуснете си "Афера с Новера". Па си припомнете откъде отпочна "възхода" на Вълка.Щото държавата да ти плаща за нещо, което не си вършил.. Си е досущ кат даването на тоз заем.Тогава с безценната "помощ" на един КМЕТ-пожарникар

65

ЛОЙКО В БЪЛГАРИЯ ?

преди 1 месец

А Лойко в България ли е или си е хванал вече частния самолет, клекнал от сакове с кеш?

64

Анонимен

преди 1 месец

Мавродиев е един от авторите на икономическата програма на партия ГЕРБ и ръководител на екипа, работил върху програмата.