60

Анонимен

преди 1 месец

Абе тук имаше един от по-бавните дето питаше за някакво контранастъпление.Е го е!

59

Анонимен

преди 1 месец

Да нападнеш пръв от 3 места с пехота, бронетехника и авиация 25 пъти по-малка държава, тя да издържи, после да я снабдяват със старо натовско оръжие и то не много редовно и пари и чебурашките гордо да празнуват 900 дена специална операция- сигурен съм че тунизииската армия би излязла по-подготвена от алкохолизираните колхозници

58

До Непро

преди 1 месец

Paзпyндиxa ви "укрофашагите". Май по цяла нощ не спите и опърдявате форумите с безсмислени скечове от 1001 нощ. :):):) Дано поне малко си вярвате, но надали...

57

ТЪПУТИН

преди 1 месец

ЦЯЛА УКРАЙНА СИ Е МОЯ ТЕРИТОРИЯ ! НЕЗАЧИТАМ МЕМОРАНДУМА ОТ БУДАПЕЩА ИЗОБЩО И 5 КОПЕЙКИ НЕ ДАВАМ КОЛКО ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА ЩЕ СЕ ИЗТРЕПЕ САМО РЕЖИМА ДА ОСТАНЕ МОЯ РЕЖИМ КОМУНИСТИЧЕСКИ!

56

Анонимен

преди 1 месец

Руските войници се предават на поразия, щото не искат да се бият за путиландия.. Те са наборници, които искат да учат и да живеят в Европа,а не в Азия...

55

Анонимен

преди 1 месец

Укрите под диктата на ФАЩ се опитват с атаките в Курска и Белгородска област да отклонят руски резерви от Донбас.Копират руската атака в Харковска област... Руснаците,обаче уверено напредват по направление Покровск и Торецк!!!

54

До ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 1 месец

Ми тя, войната, вече е в Рассия, за да разберат значението й и да изръкопляскат на Джуджето за последен път. Все пак русожопата гилдия има шанс, Космическите войски идват, за да помогнат на Путин при балсамирането му.

53

Анонимен

преди 1 месец

укра .ьп ,ще яде големия бахур,тия ъпоъгълници не разбраха ли че свят без Русия няма да има -- Ама кога ве kAпейка? Щото тия дни празнувахте 900 дена "специална операция" да се смееш ли, да ревеш ли? Добре, че чебурашките не са доктори. А жертвите си вървят, ама кога ли на някой в москвето му е дремело за това? Нали децата им са в прогнилия Запад

52

ТЪПУТИН

преди 1 месец

НАСЕЛЕНИЕТО НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА СТАВАТ САМО ЗА ТРЕПАНЕ ТЕ СА МИ СЪУЧАСТНИЦИ ВСИЧКИТЕ!

51

Магелан

преди 1 месец

Шок и ужас.Сега да видим какво ще правим.Когато руската мечка игра почети 2,5 години на Украинска земя и извърши страхотно престъпления и геноцид към украинското цивилни население и разруши до основи един голям Град Мариупол и още много други малки градове и села нямаше проблем за болшевишката хунта в Кремъл.Сега руската мечка се измори и на нейно място дойде украинската мечка.И се прехвърли на руска територия.Цялата болшевишка клика полудя .Честито.

50

Непро

преди 1 месец

Всички много разбират от военно дело, а вероятно не са хващали оръжие. Много се кефите, че Украйна е влязла в Русия, а какъв ли ще е отговорът на Русия? Освен това Украйна е използвала малки мобилни групи, които бързо се движат и трудно могат да се ударят. Вероятно ще напреднат малко, ще всеят раздор и ще бъдат избити. И палестинците влязоха в Израел за кратко Относно мощта на Русия - Русия от две години води война не само с Украйна, но и с ресурса на цяло НАТО.

49

ПРИНЦЕСА ЮЛИЯНА

преди 1 месец

КРАЙНО ВРЕМЕ БЕШЕ ВОЙНАТА ДА СЕ ПРЕМЕСТИ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ТЪПОТЕРОРУСКАТА И ТО ЕФЕКТИВНО!

48

Анонимен

преди 1 месец

Ее *** как така ве kAпейки, нал самая могучия, нали котел беше па още една област? Нищо, путинарко газ пика ама поне ше я изнасят за валута хахах

47

До укра Ьп

преди 1 месец

По-добре без Рассията ви Блатная. Вече не се возим на Масквичи, ЗАЗки, Лади и Жигулита с омаслени двигатели и хлопащи ламарини.

46

укра Ьп

преди 1 месец

укра .ьп ,ще яде големия бахур,тия ъпоъгълници не разбраха ли че свят без Русия няма да има

45

<><>

преди 1 месец

Медиите как обръщат всичко с главата надолу ....евреите избиват деца но няма проблем там е нормално понеже са американски чеда ...Украйна нахлува в Русия ..нормално е ама Русия в Украйна не е нормално :)

44

Анонимен

преди 1 месец

Нали "укритие", ги бяха изтрепали още вчера? Сега какво става? Да не би извънземни да са нападнали русия? Вече никой няма да повярва на лъжите на московията..

43

Дудукариатът

преди 1 месец

вие на умряло. След Великите По-беди на Най-Великата армия в Галактиката освен клетви и попържни, вие руските чyгyнu, не можете ли да напишете нещо смислено? Карлуково не само ви е подгонило, като "укрофашагите", но и ви е хванало. Убили 300 годишна съветска баба. Егаси русофилските лъжци и пoмuяpu.

42

Какие героями

преди 1 месец

Вчера yкpauнскu войници са помогнали на 103 годишна баба освобождавайки я от руската гнет и са са се снимали с бабата която им замесила пита и им подава топъл борш, а руските наркомани и нацисти реват и бягат - браво украинци - време е да прочистите Руссия и да заживеете мирно с братята си - СЛАВА

41

Анонимен

преди 1 месец

Тия дето са влезли в Курска област, ще излязат в чували, а Покрайна ще загуби още територии.