326

Кучетата си лаят

преди 1 месец

А през тази година се очаква Русия да има 3% ръст на икономиката, докато Германия - само 1.5%. Няма вече евтин газ и нефт от Русия. Да купиват втечнен от САЩ. Това си докараха с евроатлантизма.

325

Курск

преди 1 месец

Историята се повтаря!

324

Анонимен

преди 1 месец

''Шамар...'' , а след шамара , ответен НОКАУТ !

323

Русофил

преди 1 месец

Преди малко рових по кофите

322

Анонимен

преди 1 месец

270 укри отидоха за денонощие да се видят с Бандера,заедно с техниката си и общо клонят към 3000.До края на месеца ще останат хиляда,а подкрепленията им в Сумска област не се знае какво е останало от тях след над 50 бомби ФАБ по тях Голям успех,до края на месеца ще го развият напълно.

321

И още

преди 1 месец

Саудитска Арабия вече продава нефт и за китайски юани. Държавите от БРИКС търгуват помежду си в национални валути. Времето на долара като основна резервна валута бавно, но сигурно отминава. Така че тази "изолация" се отнася само за САЩ и сателитите им.

320

За родину

преди 1 месец

Как може цяла седмица да няма обръщение към народа!

319

До 332

преди 1 месец

Знаеш да разбираме в Суми и Киев

318

Русия

преди 1 месец

Zеленский вече не е президент. Украйна никога не обяви евакуация. Някакви измислени герои от атлантическити лаборатории кат оня Щефан Бандера.

317

do329

преди 1 месец

Всъщност това не е поговорка "не народ а ***", и за твое сведение е казано за теб.

316

ТЪПУТИН

преди 1 месец

ТИЯ ИСКАТ ДА МИ ПРЕВЗЕМАТ ЯДРЕНАТА ЦЕНТРАЛА :D КЕ СЕ ОПЛАЧЕМ НА КИМ ЧЕН УН ШЪ ВИДИТЕ ВИЕ :D

315

АЙДЕ КАКВО ЧАКАШ

преди 1 месец

ХРЪРЛЯЙ АТОМНИТЕ БОМБИ, ЗА КОГА ГИ ПАЗИШ. ДА СЕ СРЪРШВА ЕЙ *** ДЕ И РУМЕН ИЗБЯГА ОТ БГ

314

Слава на Русия

преди 1 месец

До 311: Всички искали да са в НАТО? Нещо си се объркал. Светът не се състои от САЩ и сателитите им. Прочети нещо за БРИКС. Кой е съюзник на САЩ в Азия? На пръсти се броят. А в Африка, в Латинска Америка? Светът вече не е еднополюсен. Русия може и да прекъсне икономическите си връзки със САЩ и ЕС, но това съвсем не значи, че ще бъде изолирана от света. И Китай не е единственият търговски партньор, на когото може да разчита.

313

До 322

преди 1 месец

Тия просяци за тях нямат ти си фантазираш,че били раздавали като тук раздават селения и простотия и като хората кажат,айде няма нужда вадят заучените опорки,ама тук не е Украйна и няма как да минат,а и като много наглеят и някой шамар може да отнесат

312

Анонимен

преди 1 месец

От Кремъл да подават молба за членство в НАТО

311

Анонимен

преди 1 месец

Моргите в Курск и Белгород са набити до козирката с руски трупове. От тук насетне труповете на руските солдати ще бъдат оставени на дивите животни.

310

УКРАЙНА

преди 1 месец

ПРЕВЗЕХМЕ МАЛКОТО ГРАДЧЕ КОРЕНЕВО И СМЕ ВЕЧЕ НА 50 КИЛОМЕТРА ОТ ЯДРЕНАТА ЦЕНТРАЛА В КУРСКА ОБЛАСТ ! ВЪЗНАМЕРЯВАМЕ ОЩЕ ДО КРАЯ НА ТОЗИ МЕСЕЦ ЦЕНТРАЛАТА ДА Е НАША!

309

Анонимен

преди 1 месец

Война в Украйна щеше да има при всички положения, да не мислите, че НАТО 10г. въоръжава и подготвя най многочислената армия в европа ей така за лудо, ако Русия не ги беше изпреварила укрите след като ги подготвят и въоражат веднага щяха да нахлуят и да си върнат Крим, който беше анексиран най демократично с референдум.

308

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 325, брат за руснаците важи следната поговорка, "не народ а мрша". Ако бяха стойностен народ нямаше да са роби на алчните джуджета в Кремъл.

307

Анонимен

преди 1 месец

Всичко показва, че и този напън ще завърши толкова "славно" като останалите, с тежки загуби в жива сила и техника от укрите, без поддръжка от въздуха, без доставки на гориво и храна си е глупост голяма, просто ще има някоя седмица квикане колко сме велики и после, ми що стана така, кво стана пак.