138

Българин

преди 1 месец

Пак взеха да плашат с атомна бомба! Хахахаха! Няма такъв резил! Супер мега силната армия на Беларус, ще спасява най голямата армия в света! Хахахаха! *** резила! Десети жълт картон за Путин! Хахаха

137

Българин

преди 1 месец

Въпросът не е за 1 милион лева, а за 10 стотинки. Отговорът е - страх и мизерия. Всички диктаторски режими управляват по един и същ начин. Поддържат народа да се бори за оцеляването си, а който надигне глава, бива публично размазван, за да всяват страх в останалите. Например една С. Корея няма как да е бедна държава - армията им е една от най-мощните в света с изсипани безчетни милиарди. Русия също.

136

82 ОМБр

преди 1 месец

"Трейдън"също не познава руснаци!

135

FMC

преди 1 месец

Бандеровци са избили хиляди евреи. По е не си отваряй устата за тях, слави си Украйна колкото искаш. То само и със славата ще си остане.

134

FMC

преди 1 месец

138, за тоя си коментар, славейки хитлеристк, нали знаеш какво става. По е в уж демократичните държави като Цермания, която осъди за подобни коментари 95 годишна баба.

133

FMC

преди 1 месец

134. Искандер с ядрена бойна глава не признава американци. Путин може да е луд, но не чак колкото Лукашенко.

132

82 ОМБр

преди 1 месец

Целия свят е с батю Бандера! Наричайте ни,така както наричате него! Слава на Украйна!

131

Българин

преди 1 месец

Войната е обявена от 3 години, kенеф копейски.

130

WTF

преди 1 месец

Гледам в тубата, как руснаците в Курск, викат слава Украйна! Смятай колко го обичат Путин! Как още е на власт този аматьор е въпрос за един милион лева! Разсипа си държавата, донесе войната в държавата си, кой зне докъде ще е докара! Колкото по скоро се смени режима в РФ, толкова по добре за тях! 3 години играят по свирката на американците и не могат да се усетят, колко големи балъци са!

129

FMC

преди 1 месец

124, дефинирай "американците" Дълбоката държава или мислещите американци, кого имаш предвид?

128

Българин

преди 1 месец

За русопоклонниците, които си вярват, че Беларус ще им помогне с нещо. Щяха отдавна да са го направили, ако не са били предупредени от НАТО, че всеки косъм, който премине границата с Украйна откъм Беларус, ще бъде изпепелен на момента.

127

ПЕТKO KATЪPA

преди 1 месец

Отстрелът на жълто-сини пъдпъдъци в Курска област е открит!

126

FMC

преди 1 месец

Абе какво контранастъпление? Русия води в Курска област КТО, а не СВО. ФСБ ръководи акцията, не военните. Това си е жива терористична акция, непредизвикана от нищо. Затова се води и контратероризтична операця. Ако Украйна смята да обявява война, да казва. И аче за Русия това е трористична акция, при която се убиват и бременни жени и се разрушават църкви...

125

До този на снимката

преди 1 месец

Сега може и да е "Дързост и красота" за Бандер Офците....Но започва да се превръща в "Ад под небето" за Укро Вермахта....

124

82 ОМБр

преди 1 месец

Дръзко и красиво военно изкуство,Зеленски заслужи да получи хеликоптери"Апач" самолети F-35 и ракети "Томахолк"

123

Анонимен

преди 1 месец

Представям си какъв Ад щеще да бъде светът, ако Русия беше силна колкото САЩ. Единственият проблем който щяха да решат руските нeщастници щеше да бъде пренаселеността на света. Вероятно населениетэ щеше да бъде редуцирано да 2-3 милиарда като в началото на 20ти век.

122

Анонимен

преди 1 месец

Дръзко и красиво е, но само толкова. Както ключодържателят способства да си изгубиш всичките ключови накуп, така и тази красива операция способства за купища унищожена украинска техника и хора. А американците има на какво да се кефят. Други умират заради тях.

121

бай Пешо до 82 ОМБр

преди 1 месец

бай Пешо до 82 ОМБр [#112]..... ...... ...... да де, ама 82 ОМБр май вече окончателно я изомбриха точно в Курска област. А я отпочнаха още от Запорожието, през Донбас и Харковска област, нал тъй? Е, сега в Курска област си намери майстора и най-сетне останките й дружно ще се явят при любимия си наци-вожд и вдъхновител Бандера!...:)

120

Анонимен

преди 1 месец

Абе тук имаше един от бавните дето питаше за някакво контранастъпление?Епа е го е.

119

82 ОМБр

преди 1 месец

До 114 По твоята логика Германия,Англия,Франция,Канада....от една държава ли се управляват,и ако да,защо са против"носителката на справедливост" Блатная!?