450

Анонимен

преди 1 месец

Известно е вековното (от три века насам) разграничаване на Русия от Европа. Може да се приеме, че това разграничаване и противопоставяне започва, в момента в който Московското царство (бившето угрофинско Москвалско княжество, по - късно за три века улус на Златната монголо - татарска орда) завоюва съседните славянски и не само славянски земи в Источна Европа, а по - късно и цяла Северна Азия. Присвоявайки си името на Киевската Рус, тази вече империя от 1723 се нарича Российская империя!

449

ЦРУ

преди 1 месец

Так держит, Щирлиц!

448

Ада на чебурашките

преди 1 месец

Мараба Путьооо. Получихте достоен отговор, нали?

447

Анонимен

преди 1 месец

Путин: Украйна ще получи достоен отговор, ще реализираме целите си!...... Давай Вова! Покажи им къде зимуват раците. Две години само ги почесваш леко. Зачеши ги така, че докато съществуват даже и да не искат да чуят думата "война"!

446

Анонимен

преди 1 месец

"Има две Русии. Първата - Киевска Рус, има свои корени в световната, а минимум в европейската култура. Идеите за доброто, честта, свободата, справедливостта в тази Рус се разбират така, както се разбират и в целия западен свят. Но има и втора Рус - Московската. Това е Русия на тайгата, монголска, дива, зверска. Тази Русия направи свой национален идеал кървавата деспотия и дивата ярост. Тази Московска Рус отдавна е била, е и ще бъде пълно отрицание на всичко европейско" Алексей Толстой

445

Анонимен

преди 1 месец

Руснаците саМелези. Те са хазаро-татари, или козароМангасари. Езикът им даже е бил друг допреди християнството. Добре, че сме били ние, българите, да проговорят на свят език!

444

резидент Радев

преди 1 месец

Другарю Путин, ама недейте така, че ставаме за смях...аз таковата...нали щяхме миротворци да сме. По вашите опорки, които аз стриктно спазвам Курск...е украински!И за да не бъдем войнолюбци (пак по вашите опорки) трябва да предадете тези територии на Украйна без бой...иначе сме фашисти, нацисти и т.н. нъл тъй другарю от бункерите?Или сега палачинката се обърна?

443

Анонимен

преди 1 месец

"На какъв език и на каква азбука пишеш в момента , нали на славянска азбука и език? Това с лъжливата мантра, че не сме славяни, а някакви други, си го говори сам в тоалетната, може и да си повярваш!" - Нека позная - всичките ти знания относно историята са от училище, което си посещавал доста отдавна. Предполагам също, че имаш най-много средно образование от някое СОУ. Иначе и една допълнителна статия по история не си прочел през целия си примерно таксиджийски живот. Нали така?

442

...

преди 1 месец

ми то рашистан вече колко 2-3 години се опитва да превземе Украйна и все "постига" целите си! а май май в началото се предполагаше, че за дни ли беше за седмици ли, ще превземе цялата Украйна! Та и сега така! :))))))

441

Анонимен

преди 1 месец

Русия разруши Българските държави ...... Те в момента съществуват под други имена... на окупираната от Чукчетата - Московски Татари територия под името Русия!

440

Анонимен

преди 1 месец

Каква стана тя - вместо руснаците да бъхтат път за да трошат дарената техника от Европа и САЩ на урките, те сами си я докарват на полигона за отстрел от русите. Жалко ,че край техниката си отиват и много млади момчета, но на запада кво му пука за това!

439

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименА ти влез и виж социалистическа Русия(СССР), след като я разгледаш, виж и царска Русия, която по-голяма и от СССР, това е Русия! Бяха откраднати много територии от Русия през последните десетилетия, ограбиха и самата Русия, не за първи път и Русия трябва да се възстанови!

438

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 454 Пълни глупости пишеш...Я погледни една стара карта и виж русията каква плюнка е в сравнение с руската федерация която насила е присъединила маса държави нямащи нищо общо с русията...

437

Анонимен

преди 1 месец

До АнонименНа какъв език и на каква азбука пишеш в момента , нали на славянска азбука и език? Това с лъжливата мантра, че не сме славяни, а някакви други, си го говори сам в тоалетната, може и да си повярваш!

436

Карачанаков

преди 1 месец

Женският полов орган пак изби рибата Украйна нанесла удари по жилищни сгради, болници, училища и т.н. крадеца вика дръжте крадеца ,ами Вие колко хора избихте и оставихте без дом и без ток ве Пу.....

435

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 454Славяни няма и никога не е имало. Славянството е руска измислица. Украинците са хора, а руснаците само приличат на хора.

434

Анонимен

преди 1 месец

Руснаци и украинци,, не само са славяни, но те са един и същ народ, една кръв тече във вените им, те са руснаци и Украйна е руска територия от векове, просто бяха насилствено разделени, а украинците и зомбирани,за да убиват братята си, но това трябва да спре и ще спре, а Украйна трябва да се прибира в Русия, където е реалната им родина, защото Зеленски и разни други чужденци, няма да помогнат на украинците, а им вредят, та те ги убиваха!

433

Костя Копейкин

преди 1 месец

Търся на изгодна цена памперси за другаря Путин! Може и втора употреба....Спешно!!!

432

Анонимен

преди 1 месец

Над половин Европа, са славянски държави и са роднини, те гледат какъв геноцид се извършва срещу славяните руснаци и украинци, дори и да мълчат от страх или се преструват, те не са на страната на Киевската хунта и няма да бъдат! Наблюдават каква гавра се случва със славяните и си правят изводите, това ще се отрази и на бъдещата политика!

431

ЕвроПръц

преди 1 месец

Имам ценности ама кви са и аз не знам.