54

Анонимен

преди 1 месец

Ама Академик Денков твърдеше, че е назначил Калин Стоянов на поста министър на МВР именно заради профисионалните му качества и независимостта му от политици. Я да идета да се разберете с Ники пътнкиа какво да говорите пред избирателите си.

53

Асенчи

преди 1 месец

Пичове не се заигравайте с кирето да не ядете дървото като се ядоса ха ха

52

Да ге

преди 1 месец

Който ми чукна минус...да му спрат водата дано.

51

никой

преди 1 месец

на тоя опушения само като видя муцуната и се гади,а започне ли да бълва написаното му от ПР агента си (който е старши кадър на ДС и БКП) ми се повръща от лицемерие и ала-бала изкривяване на истината....помии са и такива ще останат,начело с онзи джендър Асенчо и Денков молеца.няма такава наглост,няма такова лицемерие,топ 1

50

Калин

преди 1 месец

Спря ви далаверите Стоянов. Затова искате смяната му. Трябва ви послушко. Нагли до безумие.

49

ПП шизофрения

преди 1 месец

"Настояваме изборът на нов министър на МВР да бъде направен единствено въз основа на професионални качества и в интерес на всички български граждани, а не в полза на определени политически или икономически кръгове." ------- Тоест Кирил Петков Твърди, че Калин Стоянов бе избран от Академик Денков въз основа на политически и икономически интереси?? Защото имено Денков го назначи на този пост и явно е било с цел. Поне аз така разбирам.

48

Асенчи

преди 1 месец

Познат питал кирето абе ти знаеш ли какво се пише за тебе в коментарите.Отговора остави ги тия *** всички са платени на доган бойко и всички други партии без нашите.На тоя не мука защотто не вижада по далеч от носа си ***

47

Анонимен

преди 1 месец

Асен поне има луд поглед, кефи ме как гледа, ама ти Киро, явно не си за тези ширини ами за Канада, там е спокойно положението :)))

46

Анонимен

преди 1 месец

Кирил Петков се страхува от Калин Стоянов. Скоро ще разберем защо.

45

Да ге

преди 1 месец

Кирчо,в Плевен пак сме на режим на водата.Ще играе сопата съвсем скоро.Нищо не правите за хората,а само от личните си интереси се интересувате.Каъо спре водата за 24 часа,ще идваме у парламента и ще сурвакаме наред.Едно водохващане не направихте всички него.дници за 35 години.Проклети да сте до девето коляно.

44

Питане

преди 1 месец

А ако полицаите протестираха с искане оставката на Калин Стоянов, какво щеше да каже Кирчо? Пак ли щеше да твърди, че не е редно да се оказва натиск от тяхна страна?

43

Анелия

преди 1 месец

Оставка на цялата държава. Само хората на ПП стават. Хахаха. Нямат капчица срам.

42

Асенчи

преди 1 месец

Тоя днес не е надрусан и физиономията му на борсук

41

Зозо

преди 1 месец

Абе верно ли Х.Бойкикев бил син на Доган??? За това едно време родителката му го защитаваше яростно? :))))))))))))))))) Те са стар БКП/КГБ/ДС род.

40

Асенчи

преди 1 месец

До анонименТоя не помни какво е ял та да помни какво е искал вчера ха ха

39

Анонимен

преди 1 месец

С МВР всеки се гаври Киро, те и без това нищо не вършат, виж за ДС и мутрите е друга работа :))

38

Джаф Джаф

преди 1 месец

Джаф, джаф.... Пудела с пачките остана безработен. Сега само знае да лае. Кеша отиде в канала - ще горят 4 тона наркотици..Киро ще получи инфаркт. Хахахахахаха Хахахахахаха Хахахаха

37

Алекс

преди 1 месец

Трябва да си голям балък да вярваш на ПП. Много са нагли.

36

Асенчи

преди 1 месец

Сега ще искат оставка и на шефа на митниците ха ха

35

анонимен

преди 1 месец

Харвардски лицемер. Нали вчера упражни брутален натиск към Кожарева, да не назначи за шев на МВР Калин Стоянов. Нямаш засрамване харвардски лицемер.