101

Анонимен

преди 1 месец

Човече, ти ме питаш Путин какъв е.Аз ти казах, че го смятам за диктатор близък до комунистическите.Ти го заора на някакви определения.

100

Анонимен

преди 1 месец

На отка4алките тук пак Путим и в устата. Сложете нещо друго там. Темата е друга. И този път Русия няма нищо общо. Излагация с осираядата си е чисто юроизобретение. Гнусно и пошло.

99

Анонимен

преди 1 месец

Който не харесва българските медали и сее омраза срещу България и българския спорт да се радва на руските медали тогава. Нямате място тука.

98

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 107 Чакам определението. Или не го знаеш, и трябва да провериш, или знаеш, но не го казваш, защото ще лъсне, че руския режим на Путин е фашистки. Язък за преструването.

97

Анонимен

преди 1 месец

А според тебе фашист ли е?Щом се свързва с разни комуистически диктатури в КНДР, КНР,КУБА, ВИЕТНАМ?Защо не го влече към Испания, Италия, а отива все към соц диктатури.

96

Анонимен

преди 1 месец

САЩ размазаха всичко, само СССР можеше да им се опре. Сега Китай издиша

95

Ще проверим.

преди 1 месец

До Анонимен 104 Мне, ти каза, че не бил фашист. Това е твърдение, а за да направиш такова трябва да можеш да дадеш определение на фашизъм.

94

Анонимен

преди 1 месец

А, тука ти ще кажеш, ти казваш, че е фашист.Аз казвам, комунист е.

93

Ще проверим.

преди 1 месец

До до "Да, Путин е диктатор, но не е фашист" Я дай определение за "фашизъм" да видим дали не е фашист.

92

Анонимен

преди 1 месец

до 97 - Намери информация за фашизма, книги след 2000 г, прочети, може би ще осмислиш, че Путин е фашист! Хайде от мен да мине - неофашист!

91

Свободен българин

преди 1 месец

Държавната банка отпуска кредитче от 150 млн на Гайтански-вълка и сега парите яко дим...Ноо няма ядове.Как се дават такива колосални заеми без обезпечение.Да питат оня от Банкя и неговите подчинени по това време-министър Горанов и Мавродиев от ББР.Ей от такива схеми България е бедна...тия крадат на година по 5 милярда и корупцията надолу по веригата още толкова.Да живей Опг-то Герб-Дпс.Пък вие бройте кървавите пари на олимпийците!

90

Анонимен

преди 1 месец

хаха 95, в края на работния ден.... Досега се бяхме хванали на традиционната схватка изток-запад и свързаната с нея минало-настояще и ти сега по никое време вкара темата "кой-по-на-запад" срещу "кой-по-на-запад".

89

до

преди 1 месец

Да, Путин е диктатор, но не е фашист, а си е комунист!Сталинист.Това му е школата, като на Доган- КГБ.

88

до

преди 1 месец

Сега пък и източни пристрастия, поредното нереално обвинение.На какво се основават те?След като ги отрекох.Ако бях бих си признал, то сега даже е модерно да бъдеш и путинист и източен.Доста си странен.Познаваш ли ме, че така ръсиш обвинения.Ако е так, кажи ти си тоя, ти си такъв онакъв, не мож да схвана.Казах си мнението за фалшивите медали и ситуацията в България.Ти нима смяташ капитализма на Доган за западен?

87

Свободен българин

преди 1 месец

Браво на нашите олимпийци.Предвид състоянието на държавата последните 15 години под игото на гроб е цяло чудо,че имаме златни медалисти.Тука някакви им броят парите на спортистите...тия пари са много кървави и потни,много лишения и бедност за да стигнеш евентуално до тези върхове,ама ходи го обясни на *** злобара.

86

Анонимен

преди 1 месец

Следва Лос Анжелис. И пак без СССР, даже без РФ. Респект за бъдещето!

85

Ще проверим

преди 1 месец

До до "Ти си знаеш, не не съм и путинист" Я кажи, Путин диктатор фашист ли е?

84

Айляк

преди 1 месец

Калпави ОИ отвсякъде. Ако бях там, бих се качил на Айфела отгоре и такъв салют щях да им отпера от изотзадето си, че засенчвам и Карлос, и карловица, сички...и се нареждам на опашката за олимпийска пенцийка.

83

Анонимен

преди 1 месец

до до, не съм казвал, че си русофил и няма какво да си чета поста, какво и да е това. Аз само казах, че си путинист. Явно вече няколко човека те упрекваме в източни пристрастия.

82

фалшияв капитализъм

преди 1 месец

Истината е че родината ни е поробена от Ахмет Доган, който се изживява и за капиталист.Но неговия капитализъм е комунистическо османски.Тоест мафиотски.Вземам си ТЕЦ , после задлъжнявам, но се свързвам с Радев и си оправям бакиите с ББР.Ами то така и в спорта.Ганчев е негов човек както ви казах.Това не е капитализъм, а някаква пародия.Така фалшивия капитализъм роди фалшивите медали.