393

др0гаре плоскоземи

преди 1 месец

Истината за пироШкате е, че НЕ получи парите, които недораслия бакшиш му беше обещал и затова тръгна към маZkве. След като му ги изпратиха той спря.

392

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски няма да наведе глава. Ако я наведе ще му я отрежат неговите. А ако не я наведе пак ще му я отрежат неговите, обаче другите. Зеленски няма полезен хход и затова се опитва да си купи измъкване. Но няма да стане. Погреба твърде много украинци и те няма да му позволят да се измъкне.

391

До 400

преди 1 месец

А някой успя ли да го спре? Пригожин започна да сваля съветски самальоти, хеликоптери, да разрушава отбранителни съоръжения, а онези овенни запъртъци се разбягаха и отказаха да се бият срещу освирепялата армия от пандизчии. Май некои русожопници са позабравили този момент.

390

Радев

преди 1 месец

Руснаците обичат екшъни ,всеки втори филм е все за отечествената война ,защото само там са победители,през първата световна Ленин подписа позорна капитулация в Брест,та войната е тяхно хоби ако не беше Украйна някой друг щеше да нападнат както Грузия

389

Анонимен

преди 1 месец

Операцията при Курск е като пролетното контранаступление. Голяма сватба вдигнахме, много пари пръснахме, а никъв не го обръснахме! Сефте!

388

Анонимен

преди 1 месец

Пригожин спря, защото ако не беше спрял щяха да избият цялата му армия и щяха да ударят Украйна с ядрено оръжие. Пригожин беше наркоман. На наркотици и стероиди. Едновременно. Също като зеленски. Формулата му е била подсказана от украинските специални служби.

387

Анонимен

преди 1 месец

Истината е, че пумпалите се бият срещу целия т.нар демократичен свят и им разбиха илюзиите за непобедими! И така въртейки се, пумпалите денацифицираха и демилитаризираха 1/4 от територията на т.нар украина. А горките демократични невроатлантици само бленуват и се радват когато сутринта не прочетат или чуят че зеленски е превел глава. Интова ще стане. Не може да те хрантутят трингодини, а ти да крадеш и лъжеш. В един момент все ще те усетят. А и ентусиазма лекичко поспадна. Няма месо.

386

Анонимен

преди 1 месец

В момента в Курск се очакват 2 седмици сравнително равностойни боеве след което украинчетата ще се сринат. Заради загубите и липсата на попълнения.

385

Грозната истина

преди 1 месец

Ако ВСУ навлезне още 50 км в Русия, Русия ще подаде молба за членство в НАТО.

384

Анонимен

преди 1 месец

Нещата в Курска област се раздвижиха. Силите вече са изравнени и украинците нямат предимство. През следващите 2 седмици се очаква да се изтощи ентусиазма им и да започнат лека полека да припадат и умират както си ходят. Тактиката им на употреба на малки мобилни групи правещи дълбоки пробиви вече не работи, понеже руснаците установиха плътно наблюдение и заграждане с мали мобилни групи съставени от снайперисти за артилерийска и авиационна наводка съчетана с мотострелковаци с дрони и ПТУРове.

383

Накратко за Пригожин

преди 1 месец

Пригожин ги беше подкарал яко. Руснаците се радваха да го поздравяват, но Джужака с друзята му от КГБ започнаха да арестуват негови роднини, приятели и съдружници, като анонсха, че ще ги изтрепят до един и... Пригожин спря. Явно се е разчувствал вътрешно. Това му коства живота. И все пак показа на Президент Зеленски пътя към Москва.

382

Анонимен

преди 1 месец

Каскетите там у ваше село пиянде,в Брюксел тия атрибути не са познати и моля те не ми припяваи песента ама що си там=мога доя балъци,ти като си голем що не можеш

381

Анонимен

преди 1 месец

cтaлин се варти в гpoбa :)

380

Анонимен

преди 1 месец

Пригожин беше наркоман. Всеки, който е гледал последните му видеота, го знае. Требе да си наркоман на стероиди за да тръгнеш с армия към Москва.

379

До 396

преди 1 месец

Капитулацията след три дни ли ще бъде, както превзехте Киев:)))))))))))))))))

378

Котел виждал каскетЪ

преди 1 месец

а рушкатаПародия успя ли да видиш?

377

Анонимен

преди 1 месец

Аз виждам само 30 километров котел което е още по лошо от 20 километров,а там кво-ниви и кво те пази дупка в нива от вакумна бомба.Техниката я нулираха за последните два дни.След тоя цирк воината ще приключи с капитулация

376

До 390

преди 1 месец

С едно уточнение, ВСУ не са мало умни като рашките, че да се движат в колона.

375

82 ОМБр

преди 1 месец

Истината е,че украйнците правят руснаците пумпали,вече трета година.

374

Анонимен

преди 1 месец

До 385- а какво дари на българчетата, пострадали при украинските демократични операции през 2014г, които бяха гонени и пребивани по улиците на Днепропетровск и Луганск и Одеса... Вероятнонси чул, че някои бяха запалени живи в културния дом в Одеса... Демократичните медии такива новини не съобщават, за да не ви засегнат крехката евроатлантическа психика. Питай Р. Майнов. Иначе дарявай за чуждите деца, като нямаш свои...