67

Анонимен

преди 1 месец

До Бидон с деменция "какво значи "български спортисти"? Верно е, копейките си нямат никаква представа каков значи "български".

66

Раева Не Се Връщай

преди 1 месец

стой си да Френско-Швейцарската Граница, близо до Парите си, Оградени от Българският Народ, и Сметката си в Швейцарската Банка!

65

БГ

преди 1 месец

Русофили, американофили коментирате глупости, през соца как било, в Америка как е... Невероятни безсмислици. Никой не го интересува. Под всяка една статия. Само българофили няма. Сега ми давайте минуси и едните, и другите зомбита.

64

голямо

преди 1 месец

надуване,голямо нещо,сигурно имате жълто на га щи те,но така се представя всичко в българия и последни да сме,ще кажем,че сме първи отзад напред,на българина трябва непрекъснато да му се промива комарския мозък,колко е велик,как слънцето днес е изгряло благодарение на него и т.н.и затова все са недоволни,все мрънкат,а живеят като богове

63

анонимен келеш

преди 1 месец

кИпейки:):)Гледахте ли снощи извънземния Стеф Къри какви стратегически ядрени бомби меташе в коша на петленцата?:):):)А преди няколко дни гледахте ли как по същия начин бомбардира любимите ви сръбски "братя" и направо им изкърти коша с 36 точки?Точно както преди години САЩ бомбардираха Югославия и ги направиха на кайма:):):)

62

Бидон с деменция

преди 1 месец

какво значи "български спортисти"? купени за американски долари?

61

Помнещ

преди 1 месец

До Анонимен 66 На всичките ти фейкове и манипулации беше отговорено.

60

Анонимен

преди 1 месец

До Пonpaвka Може, ако не си българин може и така да ти е "правилно".

59

Анонимен

преди 1 месец

Западните държави имат колонии от цял свят. С тях не можем да се мерим никога, защото са крали с векове от целия свят. Освен това там ги тъпчат яко с допинг и никой не ги проверява. Но е факт, че при Социализма имахме много по-развит спорт. Преди 1945 нямаме спечелен 1 медал. Сега се радваме на 5 - 6 медала. А при бай Тошо печелихме по 30 медала

58

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 60 Някой, който хвали соцспорта по Татово време, за който е публично известно, че зобеха ЗДРАВО, да се оплаква за такова нещо при конкуренцията буди само смях. На Абаджията нандролона и фуросемида станаха легендарни. Същото се отнася и до плувците ни и лекоатлетите ни.

57

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше паднал комунизма нямаше да станем 4-ти в света щото нашите щяха да играят още из българските ниви. Нямаше да играят в Барселона, Спортинг, Байерн Мюнхен, Атлетико Мадрид и така нататък ами щяха да си ритат тука в ЦСКА и Етър.

56

Пonpaвka

преди 1 месец

Пpaвuлнo e ga ce kaжe, "Haй-мaлko cлaбoтo cu npegcтaвянe нa Oлuмnuaga oт нaчaлoтo нa вeka"...

55

Раева

преди 1 месец

Връщай Парите!

54

анонимен келеш

преди 1 месец

България печели медали на Олимпиадата за кеф на Българите докато Украинците трепат руснаците в Курск като кучета:):):)Ко да праиш,живот:):):)

53

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 58 Затова западните държави имат в пъти повече спортни постижения от нас. И там е бил "соц".

52

Анонимен

преди 1 месец

Ако не беше соца щяхме да сме като Сан Марино.

51

Анонимен

преди 1 месец

До Хейт Еххх, да беше станал спортист, да ги разбиеш, а то, ти какво стана?

50

Помнещ

преди 1 месец

До Анонимен 52 Медалите спечелени през 1952, 56 и 60та ВСИЧКИТЕ са на спортисти "отгледани" преди комунизма. Освен ако не твърдиш, че на олимпиадите тогава са се състезавали 7 и 11 годишни деца, които са печелили медали. А от олимпиадите преди това Бългрия изобщо не е участвала на 2. С други думи, манипулациите ти не се получават.

49

Анонимен

преди 1 месец

Никой не помни при бай Тошо кво е било. Който помни трябва да е бил 30 годишен 90-та година демек сега на 65 към края на живота си. Никой не го интересува такива ретро времена като соца.

48

ТЪПУТИНАСТ

преди 1 месец

НА НАС ОЛИМПИАДА НЕ НИ ТРЕБЕ :D НИЕ СИ ИМАМЕ ТЪПУТИН И БОМБИ ПО ТЪПИТЕ НИ ТЕРОРИСТИЧНИ КРАТУНИ