542

Анонимен

преди 1 месец

Агресора е украйна. Тя нахлу вероломно в Курск ----///----- Я отвори речника и се запознай със значението на думата "вероломно". Точно вероломно това нападение НЕ Е!

541

Анонимен

преди 1 месец

Забелязва се нещо интересно. Koneйките по дефолт са животински тъnи. Но дори и те не са чак толкова, че да си обърнат парите в рубли ахахахахах )))

540

Da da

преди 1 месец

Защо ли НАТО и САЩ, нищичко не знаят за нападението! Украйна има недостиг на войници, а изведнъж нахлули хиляди в Русия! Откъде ли са тези войници? НАТО мълчи, а САЩ са изненадани! Преди всичко Русия си пази гражданите и ги изселва от района, пази си и електроцентралата! Недай си Боже да гръмнат електроцентралата, ще се случи случка и за България! Поколението от времето на Чернобилската авария ,сега вече възрастни страдат от различни заболявания. Бог да ни пази!

539

Фют ли си

преди 1 месец

Мют ли си... Украинците палеха български знамена

538

Анонимен

преди 1 месец

До Фют "Слава на Украйна!" В състава на Русия!!!

537

Аз Чакам Отговора на

преди 1 месец

Русия

536

Фют

преди 1 месец

Чебурашкиии, Москва призна: Украински части са навлезли на 30 км в руска територия. Слава на Украйна!

535

Psychiatrist

преди 1 месец

До Фют --- Констатирал съм, че колкото един съучастник е по-беден духом, по-неграмотен, и по-голям неудачник, толкова повече е с изкривено виждане за реалността. В психиатрията това заболяването е известно, като "Абулия". Болните са безволеви, не осъзнават реалността и се опитват да я преправят с цел убеждаване на другите, а това нанася допълнителен дискомфорт на болния, обикновено червенотиквеник.

534

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 550 Аз преди малко гледах клипчета с пленени украински войници около Курск. И от двете страни има пленници и това не променя хода на бойните действия. Както и при предните подобни опити украинците са обречени на провал по простата причина че нямат хора за голям пробив. Ако забравите за емоционалните си изблици и помислите реално сигурно ще го осъзнаете. Руснаците могат да прехвърлят много повече ресурси от украинците.

533

големият пръч

преди 1 месец

Направиха мира невъзможен следващите месеци.Миналият месец тук имаше статия,че в Киев се опасявал,че след размяната на военнопленници Запада и Русия могат да се договорят за тяхна сметка.В Русия пък взеха да се чуват гласове след тази операция,че границата трябва да е Лвов и явно им е мсе едно бившите полски земи дали ще са на Полша или на остатъчна Украйна,които и без това ги наричат развъдник на Бандера,с чиито последователи не се е справил и СССР.

532

Анонимен

преди 1 месец

До баlамурника, твърдящ, че "няма украинско настъпление ". Защо Герасимов, докладвайки на Путин каза "перешли в наступление" за преминаването на украински войски на руска територия ? Май обвиняваш началника на генералния щаб в лъжа? (Не че не излъга после че "передвижение противника в глубь территории на Курском направлении остановлено").

531

Анонимен

преди 1 месец

Заасрали сте си очите, Фейк БГ! Украина оказвала натиск върху агресора? Украина е агресора бе странни хора, финансирани от западната пропаганда.

530

Анонимен

преди 1 месец

Украйна и в другият случай е агресор. Кой стреля по мирното население от 2014 г.?

529

Анонимен

преди 1 месец

До Фют 556 Твоите познати от Украйна споменават ли нещо за насилствената мобилизация и дали има недостиг на хора за фронта? А зас настъплението на руснаците по целия фронт? А нещо за целта на щурма на курска област?

528

TEPOPИ3ЪМ

преди 1 месец

Те-pop-измът е последното средтво на губещата страна във всеки военен конфликт.

527

Фют

преди 1 месец

До BTW547. Това го разбират всички нормални хора. Аз също комуникирам с приятели от Украйна и от първо лице зная какво е положението там. Само българските чебурашки са някъде около 1945 година.

526

До 543

преди 1 месец

Не само *** улезнаха у Берлин, но и САЩци и Ингилизи. Грешката на САЩ и Великобритания беше, че помогнаха на грешната страна. Ако бяха подкрепили Германия никога нямаше да караме ЛАДИ и Масквичи, да слушаме грамофонните плочи на моно-грамофон "Молодьожный" и да гледаме предаванията по съветските ТВ уни-кални приьомници.

525

НЕУТРАЛЕН

преди 1 месец

Забелязвате ли? "Украйна оказва натиск...", а не Кремъл: "Украйна оказва натиск върху НАШИТЕ войски..." Всичко от и за Русия идва не от самата Русия, а от ЦРУ. От тридневното превземане на Украйна до това. Все едно в съда едната страна по делото да уведомява съдията какво мисли другата страна!?! Това се нарича "свобода на словото" и "демокрация". Честито!

524

Анонимен

преди 1 месец

Все още на никой не му е ясна целта на операцията. И все повече се твърди за чист PR на разни украински лидери. А и с ехидните коментари , че немски танк не бил влизал на руска земя от 45та- освен да подейства като инжекция адреналин за руснаците и потвърждение за нациски идеолозии, няма какво друго да е.

523

Анонимен

преди 1 месец

Че никой от навлезлите на руска територия украински войници няма да излезе е ясно. Ама още не е напълно ясно за чий УИ въобще влязоха. За АЕЦ-а ли или за да разтеглят руските войски щото много взеха да паредват по другите части на фронта. Засега не са постигнали нито едното ното другото. Ще изчакаме да видим.