183

Мама

преди 1 месец

Чудя се колко мозък е нужен за да кръстиш детето си Рейчъл Стоянов?Може пък аз да съм одъртяла вече.Извинете.

182

Домбил Бомбасов

преди 1 месец

румци лупинга ги прибра от унгария, ше ги прибере ли от париж, или го е страх да го не бачеват колегите му от нато?

181

IQ 3.14

преди 1 месец

случаен коментар за голема кошница, туризъм и празни приказки

180

Анонимен

преди 1 месец

Дано да изгонят Китай тада се трети на седващата олимпиада.

179

Анонимен

преди 1 месец

На косъм от медала. Раева сигурно е с нервна криза. Даже не излъчиха награждаването.

178

неразбрал

преди 1 месец

А онова природно недоразумение със суперглуповато изражение ,счетоводителя Митьо Главчев ,защо не отиде да се снима с хлипащите девойчета?

177

мали

преди 1 месец

грациите в полет ,,,,,, към България

176

ха-ха-ха

преди 1 месец

Ако безполовите френски олимпийски джен.дъре бяха прогонили и Китай заради лошите руснаци , и Израел заради Газа ,сега нашите проскубани девочки щяха да са втори...Егати Олимпиадата ,егати смешката...Европе.дерастията няма край.

175

Анонимен

преди 1 месец

Не игра ли Бойко на бухалки? Ееее, затова нямаме медали

174

Анонимен

преди 1 месец

СПЕСТИХА ПО 250 000 ОТ БЮДЖЕТА.ПО 5 КАТО ВКЛЮЧИМ И ОСТАНАЛИЯ ПЕРСОНАЛ И ПРЕМИЙКИТЕ ЗА ФЕДЕРАЦИЯТА - НАШИТЕ ХОРА...... ТОВА Е ОГРОМНА РАДОСТ ЗА УПРАВЛЯВАЩИТЕ. СЕГА СА НАРЕД СМЕТКИТЕ. НЯКОЙ ЩЕ УДАРИ ДЖАКПОТА.

173

Анонимен

преди 1 месец

Дадоха среброто на Израел, щото не можаха да им дадат златото, а трябвало да им го поднесат на тепсия щото току виж, Израел като нищо ще прати ракетите в Париж. Нетаняху много мрази да губи. От омраза може да гръмне Айфеловата кула.

172

2

преди 1 месец

Ако там бяха рускините и беларуските ,нашите щяха да са 6ти.Прехвалените ни девойчета и досадната Илияна Раева имат късмета да се занимават с нещо ,което малцина определят като спорт.Само в десетина държави ,предимно от бившия СССР , се практикува това подскачане ,подхвърляне ,премятане, търкаляне и задължително хилене към публиката.

171

Велес

преди 1 месец

Реално, Китай си заслужи златото... Малко грешки, добри съчетания! Италия- също добро представяне... Реално нашия отбор направи много грешки на обръчите, но бе почти безукорен на ленти и топки... Реално 3-то место! Тук вече, при Израел политиката си каза думата... И грешки имаха, и съчетанията не им бяха от сой, но съдиите им дадоха бронза ... за наша сметка!!!! Ааа .. пропо... Израел защо са на олимпиадата ? След толкова убийства на цивилно население? А ? Що ?

170

Анонимен

преди 1 месец

Мястото им е по кабаретата да забавляват напкоманите, а не на олимпиади! Колко получава един медалист от олимпиада по химия и аритметика - нищо! А тези за Токио им дадоха колкото на олимпийски шампион в индивидуален спорт, а донасят 1 медал! Айде, да не им разделят премията на 5, но малко по прилично!

169

Анонимен

преди 1 месец

И тва силно представяне ли е? Че чак и удивителен знак сте сложили

168

Анонимен

преди 1 месец

Защо крият името на треньорката на Израел? Каква е тази треньорка? Да не е от Иран или Ирак, че никой не казва името и? Или е от Русия и мълчат като пукали, че то като гледаме само отбори с руски треньорки печелят медали. Хахахахахаха Ха-ха Хахахахаха Хахахахаха Хахахахаха

167

Като Уж им

преди 1 месец

била Слаба Психиката - ами да НЕ Взимат - Пари тогава - защо Лапат Милиони без Резултати?! и на мене ми е слаба психиката - ама без свършена работа - не ми се плаща, още по-малко в милиони!!

166

Анонимен

преди 1 месец

До Комарджия- Що не скочиш от някой мост. Ще отървеш близките си от теб.

165

Пульо

преди 1 месец

Прекалено големи очаквания имаше към тях.Едва ли не задължително трябваше да вземат златото.Не издържаха психически.За следващата олимпиада трябва да бъде привлечен руският отбор гимнастички да играе за България.Златото ще е гарантирано.

164

Комарджия

преди 1 месец

за 7 500 000 лева Кеш - щях поне нещо да Спечеля, а тука - 100% - загуба! що за Пр0ст Народ, що за Еничарска Държава!!