120

Асан

преди 1 месец

Гордея се че съм бачкотещ бачкер шофьор и складажия на 3 хиляди заплата. Голяма гордост ми е че получавам на месец колкото висококвалифицираните взимат за 1 ден

119

Анонимен

преди 1 месец

До Асан 118. И така пак няма да ти се получи бе шамандуро. Много си глупав.

118

Анонимен

преди 1 месец

Вие пораждате разделението и насилието, как досега всичко беше нормално, докато не решиха да правят закон и скочихте. Искали нормално отношение, нашите деца също искат. И да, в училище различните винаги са недолюбвани, не става дума за полова ориентация, а за успех, висок или нисък, тежък диалект и още много подобни. Да наказваме децата или ще съдите родителите? Откъде изпълзявате.

117

Асан

преди 1 месец

Гордея се че съм бачкотещ бачкер шофьор и складажия на 3 хиляди заплата. Голяма гордост ми е че получавам на месец колкото висококвалифицираните взимат за 1 ден.

116

ъъъъъъ

преди 1 месец

абе тия по света дето застават под многоцветното знаменце що не си направят отделна държава и да си живеят весело и щастливо ? има толко незаселени места по планетата . аз бих им предложил степите в русия :)

115

Анонимен

преди 1 месец

Откриването на олимпиадата ли й хареса на таз адвокатка или наличието на дете сред трявеститите с бради и търкалящи се голи- цялата тази отврат!! Или и харесва мъже да пребиват жени на ринга?! Може да я възбужда! Дефиниция на това в Париж ли иска?! Хората виждат и преценяват, а таз иска дефиниция?! Перверзияя е да иска дефиниция на перверзиятаа!

114

Анонимен

преди 1 месец

Няма феминистка, способна да получава вагинален оргазъм. Жените, които го имат това никога не стават феминистки. Смятай, и като жена си непълноценна. А като човек е видно и от далече. И това в добавка към ниската интелигентност. Според мен това е лична трагедия. Непълноценна като жена, човек и нискоинтелигентна. Вероятно резултат от кръвосмешение в рода...

113

Интерсеното

преди 1 месец

Е, защитниците на джендаризма да обяснят къде трябва да ходят в тоалетна представителите на n-тия пол, в 2 вида тоалетни, определени по пол или ще принудят собствениците на обществени сгради да правят n на брой тоалетни, спрямо това, кой какъв се смята

112

Анонимен

преди 1 месец

И кой го създава това разделение? Щом ще се "породи", значи до този момент не може да се говори за същото. А до този момент, имало ли е официална г ей пропаганда в училищата? Щото аз не се сещам. Е, като ще създава разделения и поражда насилие: по-добре без нея.

111

Анонимен

преди 1 месец

До До 108. Кой го интересува какво те интересува бе шамандуро ? Фантазирай си с клавиатурата.

110

Грийн

преди 1 месец

Секса служи преди всичко за задоволяване. Детето е страничен ефект. Тоест оргазъма е сиренцето в капана. Иначе жената щеше да е бременна всяка година и да има по 50 деца. Но факта е че хората знаят кога да спрат с децата. А въпроса е че едно и две деца не са достатъчни за оцеляване на нацията. Така че защо изобщо ги създавате. За да умират от старост нерадост ги убивате предумишлено отново и отново, като преди това живота ще им извади зъбите един по един и бъбреците и ставите и ще ги разчлени.

109

До 108

преди 1 месец

Неудачник, не ми се говори с теб. Живей си робският живот. Не ме интересуваш, нещастно мишоче. Страшно е да си шофьор. Мечтата на всеки неграмотен *** с 2 мозъчни гънки повтарял втори клас 8 години.

108

Анонимен

преди 1 месец

Драга моя, сигурно съм роб. Щом ти го казваш. А аз зъм сигурен, че IQ то ти е под 80. И ти можеш да си сигурна. Да подчетрая, това се смята за ниско. Обяснявам само за теб. Другите сигурно го знаят.

107

Анонимен

преди 1 месец

До До 101.Тебе май никой не те брои за нищо затова така подскачаш а ?

106

Граф Промоций

преди 1 месец

лгбти индивидите страдат от заболяването " полова дисфория" и образователната система трябва да им предоставя психолог и ресурсен учител . Това са подрастващи със специални образователни нужди. Психично болни . Няма нищо срамно. Нужно им е лечение.

105

Анонимен

преди 1 месец

До До 101. Ти си ненормален бе. Къде са тия мигранти от африканските страни дето работели тая работа ? Кога видиш африканец да работи такава работа ела ми се обади. Абсолютен невежа си. Как нищо не могат бе. Шофелъка си иска майсторлък.

104

Анонимен

преди 1 месец

Голяма шмaтка. Мъжете се хващат да вършат каквото трябва. И осъзнават, че не всички са родени с равни възможности. Осъзнават, че в света има някаква йерархия. И умеят да си носят последствиата за собствените действия. Феминиските, от своя страна, също като хитлериститее, бнушават на момичетата, че те са над всичко и всички и че не трябва да носят последствията от действията си. И сега се оплакват, че няма медсестри ;))) Не сте ли неумни до безкрайност ;)

103

и те така

преди 1 месец

има САМО два пола , мъжки и женски ! другото са си лични извращения на тия дето се определят като други ! на тия дето заявяват че са се родили като ЛБДЪИХБКЕРКБ+++++ да им кажа : родили сте се като мъж или жена само че с психични отклонения ! хермафродитите са друга тема .

102

Математик

преди 1 месец

" лгбти" бизнес е изпразнено от съдържание словосъчетание и звучи както " доматен сок за боядисване " , " подводен автомобил" и прочие.

101

До 101

преди 1 месец

Какво не им е? Има неудачници мигранти от африкански страни, които да работят тази работа. Виж, разбирам, че си роб, бъди роб, децата ти също са роби. Истински мъж не би работил на док, шофьор, склададжия и тем подобни нискоквалифицирани и нископлатени робски работни места. Тези работни места са за неудачници, които нищо не умеят в живота.