26

Ееее

преди 1 месец

С британски доходи в български село си цар. Ако опре иначе до лекар, не знам? А с местните племена как се оправя също е енигма

25

Анонимен

преди 1 месец

В нашето село има англичани с по 5-6 хилки пенсия вика много е добре но първото изречение което научили от джунгалите било дай пари хаха

24

Анонимен

преди 1 месец

Рай за пенсионери

23

Анонимен

преди 1 месец

България прави всички щастливи!

22

Анонимен

преди 1 месец

Малко звучи като реклама за бъдещи потребители на имотния пазар.

21

Ядрен вампир Z

преди 1 месец

Има от всичко по много но най много има пингвини от маалата които ще ти вземат всички

20

Стефанов

преди 1 месец

Семейство англичани състоящо се от два индивида с ,,топки"(ако ме разбирате) си купи къща в нашето село. Бяха тихи и не конфликтни. С никого не говореха. След две години изведнъж изчезнаха. Оказа се ,че са имотни измамници,ощетили английски бабички за милион евра. Още се водят дела за парцели,а от англичаните и следа няма. Най вероятно ги е приютила друга ,,гостоприемна" държава и се наслаждават на любовта си!

19

Айляк

преди 1 месец

Щом се чувства добре в България, нема проблем. Ей такива ни трябват, паралии, платежноспособни, а не ошмулени кафеви мигранти, които да ни цоцат парите и да ни правят зулуми, от тях си имаме предостатъчно...по ***'алите.

18

Анонимен

преди 1 месец

Като имаш пари навсякъде е добре.

17

Анонимен

преди 1 месец

Все още не са го напъплили ромеите! ?е видим как си живее! Аз знам цели села, които бяха заселени с англичани!! Само за п оловин година ромеите ги прогониха обратно!

16

Анонимен

преди 1 месец

Полицаите и военните си живеят добре винаги и навсякъде!

15

Пациент на Темида

преди 1 месец

Обикновенно застаряващите англичани бягат от английското правосъдие. В България те са недосегаеми. Тука е рай за педофили,*** дали, измамници и цялата гама на престъпност. Получават добри пари по българските стандарти и могат да си позволят всичко. Ако все пак ,,настъпят мотиката" и сблъскат с правосъдието,веднага алармират английското посолство. С правосъдието до тук. Лично мога да дам пример за такъв случай в едно бг.село. В България достатъчно ромеи си имаме,че и английски престъпници се нат

14

Политкоретен

преди 1 месец

Човекът още не са е сблъсквал с нашето здравеопазване или с другите красоти на нашия живот. Оставете го малко да се порадва. После ще му мине.

13

До до 1

преди 1 месец

Не ми философствай бе тролей

12

Анонимен

преди 1 месец

Явно още не се е "запознал" с ястpe6eтe

11

Анонимен

преди 1 месец

Самите британци пишат че UK is falling apart .Висок дълг ,висока инфлация

10

до 1

преди 1 месец

Абе положителна енергия - добре ама, до като не те натиснат упаравляващите наследници на "болшевиките" и ще те видим колко "положителна енергия " ще ти остане !

9

Джендърмен

преди 1 месец

Тоя плешив капОт е с пенсия от 2500 лири! Всички англосаксонци трябва да бъдат изгонени от България,нямат място тук

8

MaйMyнaтa

преди 1 месец

Тоа ми эаприлича на Гешев бе, същата чyтypa да не са объркали снимката тия

7

Анонимен

преди 1 месец

Според Мел положението в България е катастрофално след 3-4 години безплодни избори през няколко месеца./Това е да си нагъл !!!Последната седмица Великобритания цялата гори,палиха се джамии и полицейски управления .Те смениха 5 премиера за няколко години.Имат жилищна криза ,мигрантска криза,голяма част хората на острова живеят от заплата до заплата ,чакаш 6 месеца да видиш специалист-доктор и тоя тръгнал да оправя политика у нас.