147

Анонимен

преди 1 месец

Как е панелното гето ве ***? Вие нема ли да помагате на братята ви иранци ве? Или викате то и вие сте на сандвичи от мутрофеевна та на тях да помагате

146

Анонимен

преди 1 месец

Иран си знае, че е на час живот, ако се спречка с Израел. Да не говорим, ако се включи и 1 американски самолетоносач, какво се случва. Не се научиха тия загубени араби, бе... Перси били. Никакви перси не сте. Загубени араби като Кадафи и Саддам, дето много лаеха и знаеха, и свършиха за час. А иначе руската ПВО е силно над ценена. НАТО отдавна се научи да се гаври с нея.

145

до 154

преди 1 месец

И кво ще изпратят турците ф-16 ли срещу американски ф-35 на Израел? Турция е въоръжена с американска техника, но не последно поколение. Американците продават чак след като създадат по-нова генерация

144

До Фют

преди 1 месец

Ходи се прегледай

143

Анонимен

преди 1 месец

Путин е ВЕЛИК.

142

До 149

преди 1 месец

Е така са украинските копейки и за това не разбират от капитализъм и си мислят,че е като соца кажеш дай и веднага ти се дава и за това Зелето като поиска нещо и не го получи гледа като пецицало маче

141

Алях е Велик

преди 1 месец

Нека да видят краварите колко е хубаво с руско оръжие по техните глави.Всичко се връща,малко ли руснаци загинаха от краварското оръжие.Две години наводняват Зеления наркоман с ракети.Турцире ,и те трябва да изпртат оръжие,но задължително да подчертаят че е само за употреба срещу Израел.

140

Фют

преди 1 месец

"Дванайсетте апостолски чтения" е издадена от Кузман Шапкарев 1870 година. Бог да пази християнска България!

139

До Фют

преди 1 месец

Украинец се изказа за България и се прави на българин ще падна от смях то бива наглост,ама такива никой не е виждал

138

до 145

преди 1 месец

абе, христо, не съм очаквал че човек може да е толкова заблуден...

137

Фют

преди 1 месец

Българската екзархия е върховна национална организация на Българската православна църква, учредена с ферман на султан Абдул Азис от 27 февруари 1870 година. Същата година е издадена първата църковно-християнска книга в Цариград. "Дванайсетте апостолски чтения".България се освобождава от турско робство 8 години по-късно. 500 години под ислямски ботуш, България остава християнска държава. Сега, благодаренше на промитите рушки мозъки, сме под заплаха от ислямизация, защото арабе лите им били братя.

136

Гошо

преди 1 месец

Копейките от 100 години борят капитализма

135

анонимен

преди 1 месец

СЛАВА НА ВЕЛИКА РУСИЯ?

134

До 145

преди 1 месец

Не сменяй Ника и децата те признават кукуригу

133

до 133

преди 1 месец

той щеше да я смаже, оставиха киев заради споразуменията в истамбул, но зеления плъх го излъга б. джонсън да се бие и се нахендри с двата крака......каквото си дробил, това ще сърбаш!

132

до 143

преди 1 месец

Да и аз от години чета е руските сайтове че в САЩ се задава огромна рецесия

131

Христо Христов

преди 1 месец

3 МЕСЕЦА ДО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ В ПРЕЗИДЕНТСКИТЕ ИЗБОРИ В САЩ И 3 МЕСЕЦА ДО ОБЯВЯВАНЕ НА ПОБЕДИТЕЛЯ МЕЖДУ ТЪПОТЕРОРУСКАТА И УКРАЙНА! ТЪПОТЕРОРУСКАТА ВЕЧЕ ВЕДНЪЖ СЕ Е РАЗПАДАЛА ЗАРАДИ УКРАЙНА СЛЕД ЧЕРНОБИЛСКАТА ИЗЛАГАЦИЯ ТЪЙ, ЧЕ АКО СЕ РАЗПАДНЕ ПАК НЯМА ДА Е НОВОСТ!

130

Анонимен

преди 1 месец

Путин в нвкъв луд

129

Анонимен

преди 1 месец

До пеDала който пита какво стана с дедоларизацията. На твое място не бих задал този *** въпрос ами вчера си срина американската борса и акциите на Google, Nvidia, Microsoft, Meta, Amazon се смъкнаха от -4,5% до -11% или в цифри са назад над 2 милиарда долара ххахаха. Огромна рецесия се задава съобщават от Fox News само нашите педаLи все още си мислят, че сащ е някаква сила.

128

До Сата Нато

преди 1 месец

Е той и ще те изгони като си нагъл