41

Анонимен

преди 1 месец

Мъчат се да измислят начин как да прехвърлят плащанията от бизнеса към гражданите. Сега бизнеса плаща много по-малка част, отколкото би трябвало да плаща според количестото на отпадъците, а хората много повече. С тези изменения искат да засилят тази несправедливост. Разбира се лъжат, че бизнеса произвеждал малко отпадъци.

40

Анонимен

преди 1 месец

А 7 пъти по-високи доходи или това е неудобен въпрос за властта?

39

Анонимен

преди 1 месец

И както се изхвърлят кучета от едно село в съседно, така ще стане и с *** . Ще стане по-голяма *** навсякъде. Защо да плащат като просто ще си изхвърлят отпадъците навсякъде другаде.

38

Анонимен

преди 1 месец

Няма разумен начин за плащане според количеството на отпадъците. Всичко са пожелания много далеч от реалността. В крайна сметка ще се окаже, че сегашния начин според данъчната оценка на имота е най-разумния.

37

Анонимен

преди 1 месец

Да попитам госпожата ползваните памперси на бебета и стари хора в какъв контейнер ще се слагат за рециклиране и на чия сметка се предвиждат? А пометеното покрай блока - листа, прахоляк? Защо същите тези служби слагат контейнери за БЕЗПЛАТНО оставяне на дрехи, при положение, че след това от тях ще печелят, а другото не е?

36

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да има за Украина няма как

35

Бойко Българоубиец

преди 1 месец

Ще ви тупам яко след изборите хехе ГЕРБ ПОБЕДА!

34

Анонимен

преди 1 месец

Жилищата дали ще поскъпват още

33

Анонимен

преди 1 месец

Поредният крупен обир от страна на държавата..... Те държавни и общински феодали пак ще си разделят милиарди и пак ще излъжат, че купили контейнери и камиони, че плащали на хората чистачи, че горивата били скъпи и подобни опашката лъжи. Няма никакви преработки, нито завод за ***, нито пречистващи филтри, всичко го горят накуп в тестовете и ни обгазяват всяка нощ.

32

Анонимен

преди 1 месец

7 пъти се увеличава такса смет, 10 пъти данък сгради, 2 пъти застраховките и с 2% лихвите по жилищните кредити през 2025г. Искате цени на имоти като в Гърция, трябва да носите и бремето на данъците

31

Анонимен

преди 1 месец

Що пък само 7? Дай 107!!!!!!! Ах-***-ци такива

30

Един Българин

преди 1 месец

24, няма как да стане за кооперациите. Та те имат 2-3 казана пред блока. Как ще разбереш колко са изхвърлили ап. 23? Ще сложиш кантар на кофата и ще се въвежда ПИН код? Как ще се оправи бабата от долния етаж? Нали бай *** ще я види и ще и го открадне. Или пък ще раздаваме карти за достъп....това е безумно скъпо, макар да съм съгласен че е добре да има разделно събиране. Да вдигнат цените на пластмасата и да приемат зелени отпадъци и ще се спестят пари от нергламентирани сметища и косене.

29

Кръчматъ

преди 1 месец

И как шъ определят/изчислят количеството отпадъци които изхвърляме в Осем Етажен Блок с Шест Входа с по Три Апартамента на Етаж??? Това са общо 144 отделни апартамента, едно малко селце!!!

28

Продължаваме П

преди 1 месец

Нова промяна нов кмет нови данъци и такси.

27

Анонимен

преди 1 месец

Имам само едно въпросче към така наречените управляващи - Вие *** ли сте? Ясно е че ако почнат да се опитват да ни таксуват на база количество изхвърлен *** страната ще се превърне в сметище. Всеки ще изхвърля през балкон, тераса, по пътя от колата, в контейнера на съседа, но не и в своя контейнер. Не Ви ли става ясно, че на хората постепенно вече им писва от тъпоумия усложняващи им живота и накрая в контейнерите ще се озоват тези, които отдавна трябваше да са там.

26

Вьзмутен

преди 1 месец

Какво друго ще се вдига да знаем предварително като гласуваме наесен

25

Анонимен

преди 1 месец

Поредната пълна, тотална, всеобхватна, отвсякъде вредност, привнесена от кухоглави отвън. За да намалеят отпадъците, първо трябва да се сведат до минимум малките пластмасови и псевдометални опаковки. Бутилка 300 мл вода !!!! колко нефт, след това електричество, след това вода и т. н. е изразхдено, за да се произведе????? Ползването на такива опаковки е белег за пълна мисъл за утре, за следващите поколения, което е , меко казано, цинизъм.

24

Анонимен

преди 1 месец

Нещо много са се объркали тия. По-високите налози няма да направят държавата по-чиста. Защото хвърля, не хвърляш, данъка си го има. Трябва данък смет да е според това колко изхвърляш, ама ги мързи и нямат акъл да го направят.

23

Ха ха

преди 1 месец

Гледах какво е в - Ямбол преди години в някак в репортажЗад едно гетоНека да я вдигнат - почвам като тях през балкона - удрииЩом ще ме одерът да има за какво - вола ще им се утеши на жениците от чистотата да сьбират смет по улицата

22

Анонимен

преди 1 месец

Затова ли преди два дни показаха снимки как столичани са затрупали частни имоти (ниви) на перничани и хората там постоянно сигнализират, че посрещ нощите с коли и бусове изсипват дори и строителни отпадъци след ремонти? Още от сега някои са измислили начин и той долен и коварен да вредят на други и да замърсяват безотговорно докато общините мълчат и се правят, че няма нарушения.