263

Замърсителя

преди 1 месец

Свалят ли ми номерата от колата заради вредни емисии ще я паркирам пред нас и няма да я гася 24/7, да видим дали ще се подобри "качеството на въздуха".

262

Анонимен

преди 1 месец

Споко. Всички ще минат. Единствено цените са променени - тройни и четворни. Няма дърта риба. На по силен огън и с повечко мазнина и всичко е наред. И аз остарях ама не се оплаквам. Какво значи стар парк. Има вървящ и невървящ Щом още се движи ще търкаляме до дупка.

261

Анонимен

преди 1 месец

Каква е тая глупост, че застахователите нямло да признават застраховките ако няма ГТП?Ами да не ги правят тогава - една каруца кърлежи се закачили за бедния шофьор, че и нагли

260

Анонимен

преди 1 месец

СЛЕД КАТО БРАТСКА ЕВРОПА НИ ПРОДАДЕ ВСИЧКИТЕ СИ *** СЕГА ИСКА ДА НИ СМЕНЯТ И ЗАКОНИТЕ,АЗ СЪМ РЕШИЛ МОЯТА КОЛА ДА ГОРИ НАСРЕД ПЪТЯ КРАИ СОФИЯ И ШОПИТЕ ДА МИ ДИШАТ МРЪСМИЯ ВЪЗДЪХ

259

Анонимен

преди 1 месец

и пак ми обясняват как било на запад, гаауффони, когато един автомобил с евро 4 непокрие изискванията за евро 4, еко категорията се понижава на евро 3 или 2, респективно данъка се увеличава, а не се спира автомобила от движение

258

Любо

преди 1 месец

Кой е тоя българин? Все още не съм го срещал, а непрекъснато пишат за него.

257

Анонимен

преди 1 месец

Критериите за бензинови автомобили вече са променени и се минава без проблем. Всички да дишат и да не се притесняват, държавата няма да се лиши от данъците на над 40% от автопарка в пробитата ни държавица.

256

Анонимен

преди 1 месец

Вижте как изглеждат пунктовете за ГТП - като коптори. 90 % от тях са с някъква стара ръждива апаратура. Въртящите се барабани за проверка на спирачките са ръждави и приличат на зъбчати колела от стара мелница.Самите работещи според вас какви са? Инжинери ДВГ? Техници със средно специално образование за автомобили. Моля, моля, рода на собственика, мърляви, лочещи по цял ден кафета и научили 4-5 движения с ръце и цъкане с език.

255

Анонимен

преди 1 месец

Стикерите тази година са по-малки. Като старите от преди години са

254

Анонимен

преди 1 месец

Двойна цена, двойно удоволствие! Сега с още по-големи стикери, за да не виждаш къде отиваш. Винаги безаварийно с ГТП в България"

253

nikifor

преди 1 месец

Няма да си купя нова кола пълни трошляци са скапани брантии.Карам си хондата от 98 ис си свиркам

252

Тенгри кан

преди 1 месец

Какъв катализатор? Лада Нива има само ауспух;))) Тоз, Тодорв въобще не е наясно, че като го набарам и ще му натроша фенера на парчета! Минавали били лесно... Минаването на технически преглед е физически и психически тормоз над водача на МПС. Да не говоря за отделенето време, да не говорч за данъците и застраховката - апри дадени на едни мутри,защото трчбш ад абъдат дадени, понеже мутрите не са свикнали да копат с мотиката! Пълна отмяна на ГТП, данъците и застраховките и го ДДДухайте!

251

Поредните глупости

преди 1 месец

Огромното болшинство от хората се грижат за превозните си средства.И то доста добре се грижат.Българинът обича автомобила си, независимо какъв е той, на колко хиляди километри и на колко години! И до сега почти всеки е реагирал и си е оправял ако нещо са забелязали на техническия преглед.Няма катастрофа с човешки жертви и материални щети от личен автомобил средна ръка.И няма как автомобил произведен преди 20 години да отговаря на еко-норми от 2024.Такъв ни е халът, че караме коли втора употреба.

250

Анонимен

преди 1 месец

Наказанието ако сам си демонтираш катализатора е по-голямо от това което ще получи крадеца който ти го е откраднал. Така е защото в първия случай се води, че ти умишлено замърсяваш природата, а във вторя е кражба на елемент от превозно средство. И в двата случая е глоба но в първия е по-голяма.

249

Анонимен

преди 1 месец

До Batman, няма нужда да викаш, нали? Освен това шофирането не е задължително! Ооще по-незадължително е притежанието на автомобил. Щом не можеш да си позволиш да го поддържаш изправен... не заслужаваш да притежаваш! Не са длъжни другите да страдат за това че ти си тъъппп и беден, нали?

248

Анонимен

преди 1 месец

В момента управляват ГЕРБ и Деляян Пеевски. Който не го вижда, има проблем с нормалното възприятие на действителността. И така ще бъде още 2-3 месеца гарантирано до изборите. А след изборите зависи от всички вас и нас. Как да ви се обясни по-ясно, не зная.

247

значи

преди 1 месец

водачите на автомобили без светлини и спирачки са ми любомците сред вас - минаващи по документи и срещу 20 лв, а после - държавата що не контролира тия дето ме газят. ако не можете да поддържате автомобил - ще ходите пеш, e6aл съм ви. колата гори масло, заклепва катализатора - не минава по газове. смяна на масло, чистене на катализатора, добавка, спира да пуши и минавам - за още 220лв. дизелова кола, която не минава - не съм чувал.

246

Batman

преди 1 месец

Германия не можете да минете ГТП, ако не работят подгряващите елементи на задните стъкла", обясни Тодоров... ГЕРМАНИЯ ЗАПЛАТАТА Е ТОЛКОВА РАЗЛИЧНА ОТ БЪЛГАРИЯ, ОТ ЗЕМЯТА ДО НЕБЕТО.. ТОДОРОВ ШЕ ЯДЕШ ПЕРДАХ ДА ЗНАЕШ АКО ТЕ ВИДИМ ПО УЛИЦИТЕ, НЕКАДЪРЕН ЛАКОМНИК

245

Анонимен

преди 1 месец

До До 235 А защо именно сме със слъжебен кабинет? Задаваш ли си въпроса?

244

Анонимен

преди 1 месец

Сега дори да заловят крадеца на катализатора го пускат веднага. Защото това престъпление е равностойно да ти е откраднал емблемата на колата.