145

ХОРА БДЕТЕ

преди 1 месец

ЮДО-ИСЛЯМИЗМА НАСТЪПВА

144

Историк

преди 1 месец

До До Историк Сталин е отказал, защото е имал планове чрез изсмукването им да възстановява икономиката на СССР. Ти се завъртя на 180 градуса в два поста: първо твърдеше, че плана Маршал бил само за западните държави, сега твърдиш, че всъщност бил и за източните държави но причините да откаже Сталин били някакви си.

143

Анонимен

преди 1 месец

Пак заради гнусните *** е станало всичко и тази истина наскоро ни показа историята. Ако СССР не бяха влезнали мощно в Манчурия и тръгнали да превземат земя, САЩ никога нямаше да пускат атомните бомби. Всъшност, когато атомните бомби са пуснати текат преговори между САЩ и Япония с положителен развой за мир, този факт не знам защо се премълчава постоянно.

142

До Историк

преди 1 месец

Така е..източноеевропейските държави са отказали ( Сталин от тяхно име) за да не попаднат в американска зависимост..Затова ние сме в американска зависимост в България от 30 години а не от 80 години като Запада..

141

Русия

преди 1 месец

"всички приходи и данъци на ЛУКОЙЛ от тяхната дейност да бъдат плащани у нас, а не както досега - в Холандия или Швейцария."Я Вижти що голандията ни на иска ф шенгена, сички пари заминавали на запад, а туркоробцити ги търсели от Русия.Гулюгулюту, фейсбуца, апълката кви данъци платиха ф БГ? НУЛА

140

Историк

преди 1 месец

До Живях в Япония 1 год "Младите Японци ученици например не знаят, че САЩ са хвърлили бомбите" Това е абсолютна лъжа.

139

Историк

преди 1 месец

До Всъщност.... "Планът е бил единствено за Западно европейските държави" Това не е вярно. Планът е бил предложен за Европа. Сталин е отказал той да се прилага в окупираните от СССР държави, включително България. Май нищо не си чел.

138

Германка

преди 1 месец

Първоначално са искали да тестват атомната бомба над Германия..но не е била завършена на време, а Червената армия бързо бързо е стигнала Германия.. имали са късмет немците

137

Всъщност....

преди 1 месец

До 92 да чувал съм за план Маршал . Дори съм чел за него повече от теб, иначе ти нямаше да го споменеш. Планът е бил единствено за Западно европейските държави и е бил с една единствена цел- икономическа и политическа зависимост на Европа от САЩ. Всеки еден цент даден от САЩ по този план се връща с лихвите на американските банки. А държавите в Европа и до ден днешен са послушните пуделчета на САЩ. Нима ще го отречеш?

136

Христо Христов

преди 1 месец

Когато Гаро един австрийски генерал в ЕС се опита да каже за американските концлагери в германия, където над 1 милион немски войници са държани под открито небе без храна и вода, ЕС го цензурираха, нахокаха и смениха. Толкоз за евроценностите. Дано Путин унищoжи този ЕС!

135

Германка

преди 1 месец

Япония няма собствено ядрено оръжие и разчита на ядрения чадър на САЩ да ги пази ( от кой ли) както и Германия.. същата съдба на две окупирани от 79 години Несуверенни държави загубили ВСВ..

134

Живях в Япония 1 год

преди 1 месец

На фона на руско украинската война, на японците им се внушава че Русия е врага, а САЩ е приятел и затова повечето младежи вярват, че СССР или Русия са песнали атамните бомби тогава през 1945 година.. и живеят в страх да не пуснат нови бомби руснаците отново

133

до 135

преди 1 месец

Важното е, да Знаят за Холокоста и да са Чели Фалшивите (писани с химикал изобретен почти 10 години по-късно) Дневници на Ане Франк като задължителни в учебната си програма!

132

Живях в Япония 1 год

преди 1 месец

Младите Японци ученици например не знаят, че САЩ са хвърлили бомбитена това не се набляга в учирище

131

IBCM

преди 1 месец

До съветската армия По план е трябвало да са 12 бомби, по 12 града, които са били забранени да бъдат бомбардирани с конвенционални бомби, за да се видят после точните поражения от атомната бомба. Само веднъж е станала грешка - единичен самолет хвърля няколко бомби по жп гара на Хирошима.

130

В ЕС и Япония

преди 1 месец

Не могат да кажат директно в официална реч, че САЩ е хвърлила атомни бомби по Япония..забранено им е! Даже японския премиер Кишида в речта си говори за някакви бомби но не му е разрешено да спомене САЩ в тази връзка!

129

Въпросче

преди 1 месец

към Учените и Блажените Вервующи - Справка в Гугъл показва, че в момента в Хирошима живеят 1 200 000 души, а в Нагазаки 500 000, това са почти 2 Милиона души. та кога Радиацията от тези Взривове Отшумя и кога се Заселиха - преди 10 години, преди 20 години, преди 30 години и т.н.?! щото в Чернобил не само Не Отшумява, ами 30 години по-късно се Наложи и Нов Купол да Изграждат и тоя Път дори и ЕС и Германия Участваха, щото ако стария Купол де Пропука - става Лошо, та що в Чернобил - не Отшумява?!

128

Анонимен

преди 1 месец

До Миналата година "Урсула фон дер Лайен каза, че Русия е пуснала бомбите над Япония" Абсолютна лъжа.

127

Миналата година

преди 1 месец

На официална реч в Хирошима ( май там беше Г7 срещата), Урсула фон дер Лайен каза, че Русия е пуснала бомбите над Япония и заплашва отново до го направи..Японците не и противоречиха..

126

Анонимен

преди 1 месец

Трябва и Една такава и над олгиново баятъпа рускашлака врещи от там