16

Анонимен

преди 1 месец

Не случайно за незаконна сеч в Алпите дават от 5 до 15 години затвор кога и у нас

15

аре бе

преди 1 месец

нали през май месец бяха почнали да мрънкат, че било много хладно...

14

Анонимен

преди 1 месец

Чувал съм че някога през турско е имало такива гори в Странджа и Сакара че не можело да излезеш на открито а, сега само голи баири с храсти

13

Анонимен

преди 1 месец

Променя се, първо ковид, после затопляне, после климат, после какво....:)) Е господ обича всички и не бива да допуска лошо за чедата си, той ще спре тези климатични промени....:))

12

Анонимен

преди 1 месец

В кв.Витоша е толкова застроено, а единственото място което е останало незастроено е оградено с ограда. По-добре да се направи един приятен горски парк, ама пуста лакомия. Собственика вероятно е присвоил бифшето ТКЗС и сега, макар и пребогат иска да го застрои цялото. Общината е много виновна, ама много

11

Анонимен

преди 1 месец

България да очаква , ..ОЩЕ ЕДНО ПОСОЛСТВО ДА Я УПРАВЛЯВА , ЗАЩОТО ДО СЕГА СА САМО ЧЕТИРИ ,... през-океанското , украинското , турското , и последно ---английското !!

10

Анонимен

преди 1 месец

Напълнихте полята със соларите на мафията де ще ги садим сега тия гори

9

Един Българин

преди 1 месец

Аз съм скиор към 40г вече и мога да "предположа", че климатът не е баш същия като този преди 10 или 20г, защото въпреки изкуствения сняг сезонът е по-къс, има по-малко сняг и е по-топла зимата. Колкото до лятото и преди е имало топли лета, но и хладни (морската вода не минаваше 24 градуса в някои от тях). Не е лошо да се движим из града екологично, а велосипедите са и полезни, но трябва да се кара внимателно. Колкото до зеленината в града добре че уволниха бетонджията "арх." Здравко Здравков!

8

Анонимен

преди 1 месец

Съгласен съм само едно не мига да проумея мислят се всякакви глупости като зелени зделки а не например увеличаване на горите

7

Анонимен

преди 1 месец

То СЗО и за цовида говореше едни страшни неща преди 2 - 3 години и как всички да правим боцканинг... вервайте им

6

Сълза и смях

преди 1 месец

Намалете месото.Защо е нужно да поглъщате плътта на жертви на конслагери(кланници, ферми и т.н.).Па после имам кръвно ,рак,панически атаки...епа че имаш...тая насилствена смърт гарнирана с химия дето я поглъщаш ядейки месо,до какво мислиш че ще доведе?!

5

Анонимен

преди 1 месец

Тумбергаризация на България. Евзро атлантически зелени глупости, които ще ни струват скъпо, заради нашите продажни политици.

4

Анонимен

преди 1 месец

И защо пък точно СЗО ще ми говори за климата? Аре у лево бе.

3

Анонимен

преди 1 месец

Климатът не се изменя, не лъжете!

2

Анонимен

преди 1 месец

НИЩО НЕ СЕ ИЗМЕНЯ. НЕ ЛЪЖЕТЕ ХОРАТА. ИЗМЕНЯТ СЕ ГОРИТЕ КОИТО ОКРАДОХА А СЕГА И ЗАПАЛИХА ЗА ДА ПРИКРИЯТ СЛЕДИТЕ. ЗЕМЯТА Е ЖИВ ОРГАНИЗЪМ. ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ ЩЕ РЕАГИРА НА ВСЯКО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КЪМ НЕЯ. ЗАЩО В УКРАЙНА НЯМА ПОЖАРИ. А В БЪЛГАРИЯ ВСИЧКИ ГОРИ. ВЪВ ВОЙНА СА . ЩОТО ТУК КРАДЕЦ ДО КРАДЕЦА БАТКО.

1

Анонимен

преди 1 месец

Очакваме зелените шарлатани да увиснат по дърветата, че да посрещнем по-спокойно климатичните промени.