63

Анонимен

преди 1 месец

До Tошко на токчета...Аве , колибарЮ , това ли е най-важното ?А Баце , бос ли ходи , за да е по-нисък ?

62

Анонимен

преди 1 месец

Сектата на Ивелин Михайлов има най-твърдо ядро защото е секта .. Ако не гласувате Сциентологията ще ви управлява и тогава Бог да ви е на помощ

61

Анонимен

преди 1 месец

Не е провал , това вече в Бг-Тото на Европа е нормално !Ще сънуваме Шенгена !

60

Хейт

преди 1 месец

Хайде троловете по-долу ми обяснете къде са му специалистите на Ивелинчо? Останаха с Марков, а? И как ще управлява държавата без да има такива? По телефона от парка? То едно е да ръсиш Велики лафове, ама реалността е друго. И защо все гласува еднакво с депутатите на Шиши и защо само те го подкрепят?

59

прасчочо

преди 1 месец

Няма "пак провал". ИТН бяха при Герб на срещата за 1-я мандат. Ако са искали да се състави правителство, още тогава можеда да дадат подкрепата си. Що за жалък онанизъм е ти да откажеш на най-голямата политическа сила, а после на 3-я мандат да я обвиняваш, че не те е подкрепила? Това само Слави и Тошко си го могат. При хора без моми е така...

58

Анонимен

преди 1 месец

ВЕЛИЧИЕ ПОБЕДА

57

не разбрахте ли?

преди 1 месец

Като не гласувате мислите , че ще накривите капата на някого?!Единственото ,което правите е,че не наказвате никакви политици , а само себе си, имайки предвид контролирания вот! Един да гласува ,пак ще има избрано НС ,само че с240 депутата посочени от въпросния един човек!!!! Така ,че колкото повече гласували , толкова повече се объркват сметките на манипулаторите на вота! Всеки има глава на раменете и преценява,който разбрал,разбрал,който не,съжалявам,сам си прецаква живота!

56

Анонимен

преди 1 месец

Още във нощта на предните избори, когато видях какво е разпределението на депутатите знаех, че ще има нови. Предполагам всеки нормален човек го е разбрал също като мен. Така че давайте смело напред.

55

Tошко на токчета

преди 1 месец

Тошко ходи на токчета за да изглежда по-висок. И се обува с дебели вълнени чорапи. С токчетата и чорапите е висок 1.50м.

54

Анонимен

преди 1 месец

още от първия парламентарен ден, дон Чалгаре ревеше за третия мандат. Да си имаме и политиците, няма да седнат на масата без някои и да се разберат и пак едни 100 милиона за избор на народни деликатеси, вместо да бъдат похарчени за нещо друго.

53

Анонимен

преди 1 месец

До Патриот Вие още ли не сте се възродили, бе? Докога ще ходите невъзродени.

52

Анонимен

преди 1 месец

Румен Радев е лично отговорен за провала в държавата от 4 години насам. Искаше да има още политици като Киро. И щеше да настане " майко мила". Колко лоши съветници има.

51

Патриот

преди 1 месец

Време е за Възраждане на България!!

50

Анонимен

преди 1 месец

Копейкин патерицата приключи. Ивелин Михайлов идва

49

Анонимен

преди 1 месец

Сега е момента. Ивелин Михайлов!

48

Митев

преди 1 месец

Тошето и Славчу си поиграха на политици. Що бели можаха-направиха ги. Другият парламент- айде единият в Учиндол, другият- в Ямбол. Чалгарите-вън!

47

Анонимен

преди 1 месец

Толкоз може куцата Славуца!

46

Анонимен

преди 1 месец

До за малко съм На който му се гласува, да ходи да гласува. Тези пишман политици, особено милиционера-политик, не могат да разберат, че накрая процентът на гласувалите ще слезе по 30% и тогава ще се чудят откъде и как да намерят избиратели. Да не се наложи Главчев да бъде премиер още 8-10 месеци.

45

Смешници

преди 1 месец

От величие

44

мери

преди 1 месец

еха голям напън, но нищо не родиха .жалко истърваха келипира не можаха със всички простотии и приказки да го докопат