106

Анонимен

преди 1 месец

Русофоби какво правите още тука, а не ходите да помагате на вашите приятели укронацягите в Донбас?

105

Анонимен

преди 1 месец

По време на телевизионната пряка връзка на Путин с народа, сакат възрастен руснак е успял да стане от инвалидната си количка и е изключил телевизора :-)))

104

До.128

преди 1 месец

Къде ги взимат тия чистачки тези пари ,за разликата в цените няма да говорим

103

Анонимен

преди 1 месец

Русия моментално надушва ужасната воня, която се носи от натовските наемници и укронацистите от батальоните Азов, Айдар, Кракен, Десен сектор, Карпатска сеч и другите дришненца,,,,след което ги пържи по хотелите и полигоните, преди да са стигнали до фронта. Слава на Русия! Русия е мощ!

102

Анонимен

преди 1 месец

Русофоба зарежда руско гориво, а половината от уредите му в дома, телефона и колата са му направени с 70% руски ресурси. Къде сте тръгнали бе русофобски г0мняри? Русия ви владее бе. Ти си зависим от Русия

101

Анонимен

преди 1 месец

да у4ат химна на Украйна и Китайски това им е бъдещето

100

хаха

преди 1 месец

зима 2 илядо лева и бил най-добре, смятайте. Във фирмата чистачките взимат по над 3к в момента. Горките ръшки по някога ги съжалявам, толкова ресурс да имат и са като в приказката вода гази жаден ходи....

99

Анонимен

преди 1 месец

Франкостан и англостан вече са мини държави без колонии. Не могат вече да паразитират. Няма вече безплатни ресурси. Рецесията им притиска дупетата. Иконоимиките им са пред колапс. Вървят по пътя на германия и швеция, които вече са втора година в рецесия. Русия фалира Западния kиндзеф се разпада и много като мен са доволни от случващото се )))

98

Анонимен

преди 1 месец

Великите Русия и СССР са дали на света изключително много, безброй научни открития, култура и т.н. Световния прогрес се дължи в по-голямата си част на Русия. Америка какво е дала на света? Какви са американските открития? Едно нищо, кръгла нула. Америка практикува само регрес, терор и навсякъде носи само разрушения. След нея всичко е трайно разрушено. И що държава е това? Сбирщайн население, тайни служби и бизнес от идеалисти-експлоататори... еееббааатти и краварската к.л.о.а.к.а!

97

Анонимен

преди 1 месец

Русия щяла да напада г.е.iропа..хахахаха. Кой ще ви напада вас бе русофоби голищари? Какво имате вие бе? Русия има всичко и територия и безкрайни ресурси. Вие русофоби геiропейци имате едни голи duпари.

96

Анонимен

преди 1 месец

Герасимов спешно прибира от Африка подкрепления! Пак няма да отърве кожата! 2 седмици е крил от Путин, готвения украински пробив!

95

Анонимен

преди 1 месец

две колони са изтрещели Ендата до Рилцко а другата до някаква паланка НалоеКацак или так както се изгрухрява на Zоркски

94

курскк

преди 1 месец

14 камиона 7 дъски за сядане по 5 души= 35 бр. в камион. в казармата нас ни тъпчexa по 50 в камион. 500 кусуп дадоха фира. за има няма 20мин.

93

Анонимен

преди 1 месец

Къде стъпи американския мирижлив ботуш трева не никте. Стъпи в украйна и вече е с минус 20% територия и минус 50% население. БГ е вече 35 г. под краварско р0бство и от 9 млн вече сме има няма 6 млн. 1/3 от населението ни станаха р0би назапад, а останалите 1/3 са р0би на западни фирми у нас.

92

Анонимен

преди 1 месец

По новините казаха, че почиващите за наша сметка дезертирали укронацисти събират армия и заедно с БГ русофобите да ходят да отбиват руснаците от Часов яр, Купянск и Запорожие. Хайде бе русофоби отворки, отивайте да помагате на вашите приятели от украйна.

91

Анонимен

преди 1 месец

в Липецк няма ве4е летище замина испитатрлния център за авияция на бившия ссср блатостан такъв ще построи когато путин стане 2 метра

90

Анонимен

преди 1 месец

Кличко кара Ламборгини и си почива в Дубай, Тайланд, Барселона и Монако, а украинците измират като мухи на фронта. Ако им провърви да оживеят са останали без крака, ръце и т0пки.

89

АМИ, ДА....

преди 1 месец

АБЕ, ХУБАВО СИ ЖИВЕЯТ РУСНАЦИТЕ ЩОМ ИМАТ С КОГО ДА ВОЮВАТ И ДА УМИРАТ....САМО НЕ РАЗБИРАМ, ЗАЩО НАШИТЕ РУСОФИЛЧЕТА СЕ МЪЧАТ ТУКА....ХАХАХААА А...НЕ ПРИСТАНАТ НА ПУТИН ...???!

88

Анонимен

преди 1 месец

В така наречената украйна е унищожен американския военен съветник Ричард Гари Кирлин. Същият е отговарял за поставките на Ф-16 в така нар. украйна и състоянието на техните военни летища. Бил е отправен в така нар. украйна 10 дена преди неговата ликвидация. Денацификацията върви с голяма сила.

87

Анонимен

преди 1 месец

Руската колона за подкрепление на Курск е напълно унищожена!