39

До Селянин

преди 1 месец

Аз ли съм им виновен че взимат минимална пенсия. Да са бачкали на младини и да са се осигурявали на максимално. Вече ми е смешно някой да говори за минимални заплати и пенсии. Хората предлагат по 2000-3000 лв заплати и не могат да си намерят персонал. Миячка на морето вима 2800 лв. Чистачка на къщи в София взима 4000 лв. Стига с тия минималки а?

38

Анонимен

преди 1 месец

При 7 деца ясно каква е била къщата. Сигурно ще иска държавата да му построи жилищен блок.

37

селянин

преди 1 месец

do 32 и останалите ревящи за застраховкихубаво ами що не протестирахте кога покрай ковида като намалиха ддс за хляба примерно падна ли цената на хляба хотелиерите ревнаха и всякакъв друг бизнес те нали са часници да се оправят как си знаят и последно как се плаща застраховка с мин пенсия

36

жжж

преди 1 месец

Първо да се провери законни ли са къщите ,че малко мирише там работата. Не само да искат .

35

Анонимен

преди 1 месец

Според ЦИК село Воден е гласувало за БСП. Да си търсят къщи от БСП сега. От субсидията все ще има за няколко бараки.

34

Анонимен

преди 1 месец

Да заминават за Германия и да живеят като скотове там. За година/две ще спестят за една сглобяема барака.

33

Анонимен

преди 1 месец

До ийкмнМНОГО ЛОШ МАТРИЯЛ! И ЗА КОГО ША ГЛАСУВАШ!? ЗА БКП - 80 ГОДИНИ. ВЛАСТА Е В РЪЦЕТЕ НА ПАРТИЯТА ОТ 9 СЕПТЕМВРИ - А ТИ ГЛАСУВАЙ ЗА ПРОМЯНА.

32

Анонимен

преди 1 месец

Изобщо не ме интересуват функционално неграмотни незастраховани лица! Изобщо.

31

Анонимен

преди 1 месец

Те хубаво искат, но какво са дали? Данъци платили са? Застраховка на имат имат ли? Нещо на държавата плащат ли? Типично по български, всеки гледа да прекара държавата, ама стане ли нещо веднага държавата му дължи?! Ето, не са без покрив.

30

ийкмн

преди 1 месец

Те ГЕРБ, ПП и ДБ, ДПС, БСП, ИТН и БСП не са свикнали да помагат и да дават. Те са свикнали само да вземат. Некадърника от Банкя, съсипа държавата, няма пожарни, няма самолети и вертолети за пожари, защото чекмеджето трябва да се пълни. Там само се взема не се дава. А за това че са некадърни хората плащат с имуществото си. Тези *** си вземат по 20 хиляди на месец, вземат субсидия и ако падне Ин хаус и там прибират. Слава Богу идват избори и може да бъдат изгонени мръс ниците.

29

До 24

преди 1 месец

Виждам, че в желанието си да "блеснеш", не си направил важното, а именно да мислиш и след това да пишеш крещейки! Защото, да наистина в БГ-то НЯМА украински бежанци, а единствено нахални и нагли туристи нежелаещи да умират за лудо поради прищявките на зеленият непран в Киев!

28

Анонимен

преди 1 месец

До Няма страшноКЪДЕ ВИЖДАШ ТУК НАТО ВЕ БОКЛУКСБЪРКАН. ТРАГЕДИЯ КОЯТО НЯКОЙ КАТО ТЕБ ИЗВЪРШИ - ДРАСНАХА КИБРИТА И КЪЩИТЕ ИЗГОРЕХА. КАКВА УКРАЙНА КВИ ТУРИСТИ НАТО ***.... АМАНОТНЕНОРМАЛНИЦИ. ПО ЦЕЛИ ДЕНОНОЩИЯ ПИШЕШ ГЛУПОСТИ. ТОТАЛНО СБЪРКАН ТИ Е МОЗЪКА ОТ ПЕТОЛЪЧКИ . В БЪЛГАРИЯ ОСТАНА ЛОШ МАТРИЯЛ.

27

Анонимен

преди 1 месец

Хората предлагат да се помисли за сглобяеми къщи, ама управляващите не само няма да помислят, ами отдавна вече са забравили за този проблем и за това село.

26

Няма страшно

преди 1 месец

Да, не е леко да живееш във фургон, но важното е, че живеем в демократична страна, горда членка на НАТО, ЕС, МВФ, ФИФА, УЕФА и т.н.Това са мъдри хора и те знаят, че да даеш риба на гладен не е правилно - трябва да го научиш сам да лови / да си купи въдица на кредит, да плати за риболовен билет, на собственика на язовира, после 20% ДДС за улова, за тиган и олио, сол и т.н/ А сега дружно - Кой не скача е червен! Комунизмът си отиде, спете спокойно деца в демократичен фургон.

25

Анонимен

преди 1 месец

Навсякъде по Европата ни е паднало реномето заради тия мусави (български) граждани

24

Анонимен

преди 1 месец

До Дам...НЕ СЕ ЛИ УМОРИ ВЕ СБЪРКАНЯК. КАКВИ ТУРИСТИ ТИ В ЧЕРВЕНОТО МОЗЪЧЕ. В БЪЛГАРИЯ НЯМА УКРАИНСКИ БЕЖАНЦИ. КОЙ ЩЕ СТОИ В ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИБАРДАК.

23

До Toni Ivanov

преди 1 месец

ВИЕ БЪЛГАРИТЕ НЕ ЖИВЕЕТЕ А САМО СЕ МЪЧИТЕ. ЖИВЕЯТ РОМИТЕ НА ВАШИЯ ГРЪБ

22

?????

преди 1 месец

Въпрос: кой нормален човек без доходи има 7 деца????? Отговорът е ясен! Да им се проведе курс за семейно планиране, не да им дават фургони! И колко данъци е платил в тази държава??? Безкрайна наглост, че да излезе публично и да реве! Да си взема челядта и жената и да заминава за Холандия! Там може и дворец да им вдигнат! Тук този фургон го плащат работещите и плащащи данъци тук, не в Холандия! ***!!!!!

21

Анонимен

преди 1 месец

Искат сглобяеми къщи за 500 000 парчето като на Гала от Шоу Невада :)))

20

Анонимен

преди 1 месец

Един фургон е 20 бомбака. Какво недоволствате. Да бяхте застраховали.