242

Анонимен

преди 1 месец

Слави е срам за българската политика, а вулгарната си просташка клика, които опростачиха няколко поколения български младежи, отдалечиха ги максимално от всякаква култура и ценности. От просташките предаванията на Слави Трифонов, децата попиваха срамния манталитет на цинизъм, простащина, арогантност, преклонение пред показността и наглостта Всичките им смешки и скечове внушаваха възторг ако някой е успял да прецака някого, да грабне в мътните води нещо дето не му се полага, да се ПОГАВРИ с наивните и добрите хора. Слави Трифонов обича да унижава за развлечение крехки беззащитни жени и да пее г

241

Зозо

преди 1 месец

До 5% Праг - ИТН вън!!!...... И БСП също няма да минат :)))))))))))))))))))))))))

240

Анонимен

преди 1 месец

От една страна стоят старите мошеници ГЕРБ и ДПС. От друга страна са руските радиоточки Възраждане и ИТН плюс евентуално БСП и Величичие. По средата са застанали ППДБ и се чудят в кой политически ад са попаднали.

239

Анонимен

преди 1 месец

България не може да бъде управлявана по приличен начин без реално участие на ПП-ДБ в управлението. И всички партии го знаят, затова предизборно ги плюят, а после драпат да управляват с тях!

238

Анонимен

преди 1 месец

До Зозо Наа тебе и хапченца не могат да ти помогнат. Свършил си. Каквото си казал тука, точно обратното. Късно е да се лекуваш.

237

Габи

преди 1 месец

Не очаквах, че мъж с най-пристижна професия-пилотската ще падне на нивото на чалга простотията. Вечната дружба между генерал Деси и Славчо получи своето потвърждение.Само не бяхме държава на просташки скечове и смехотворни държавници, но сега може да станем.

236

5% Праг - ИТН вън!!!

преди 1 месец

СПАСЕНИЕТО ОТ ПОЛИТИЧЕСКАТА КРИЗА В БЪЛГАРИЯ Е....вдигане от 4% на 5% границата за влизане на партия в Парламента, както е в Германия и ЕС. Тогава токива недоразумения като ИТН и Величие нама да ги има там!!!!!

235

Реформи!!!

преди 1 месец

ПП/ДБ са ЗА реформи и всички, които ги плюят са в организираната Корупция, която съсипа България. На изборите ще гласувам за ПП/ДБ. Искаме реформи!!! Да ви е ясно!

234

Анонимен

преди 1 месец

До В името на народа Велико Народно Събрание с тоя "народ" И какво ще сътвори? Абе вие не разбрахте ли, че именно "народът" ни е проблема. Или изобщо не можете да мислите.

233

Зозо

преди 1 месец

До Анонимен... Вероятно ГЕРБ ще имат пак лека преднина на изборите на 20.10, но тоя път ще трябва да се подчинят в по-голяма степен на антикорупционната програма на ППДБ..... Уаааахаххааааа, а хапченцата пиеш ли ги? ППДБ умре като БСП :))))))))))))))

232

Анонимен

преди 1 месец

До 240. Да има редовно правителство стана критично важно за бизнеса, да има предвидимост, важно е за чуждите инвестиции, за българската икономика и изпускаме средства по Плана за възстановяване и развитие, които ще са като финансова инжекция за България.

231

Анонимен

преди 1 месец

ГЕРБ вече съжаляват, че развалиха сглобката. Поне тия, които могат да мислят. Вече никоа няма да им раздадат такива хубави карти. Сега щяха да си имат пренмиер с малко отстъпки по антикорупционната програма на ППДБ, но зависимостта от Д. Пеевски се оказа фатална. Понякога е полезно малко да загубиш, за да останеш.

230

В името на народа

преди 1 месец

Нужно е Велико Народно събрание! Друг вариант просто няма, държавата е блокирана от един Толуп, едно прасе и едни шарлатани. Прасето си отива но пък се връща хидроинженера, шарлатаните май ще отекат в канала, за Славуца и придворните му шутове в парламента май важи същото. Има нужда от лявоцентристко управление между Възраждане (за добро или лошо), БСП, МЕЧ и може би партията на Ивелин Михайлов (без политическата мас*тия Виктория Василева и подполковник Дюнерджиев) или ВНС.

229

Аман вече!

преди 1 месец

Този пъдпъдък Тошко не мога да го гледам, отвратителен, антипатичен, комплексиран, вулгарен с жабешка уста.

228

Питам само?

преди 1 месец

ИТН на Доган ли взе мандата?

227

Анонимен

преди 1 месец

До края на годината ще има правителство, за съжаление вероятно с цената на човешки животи. Вероятно ГЕРБ ще имат пак лека преднина на изборите на 20.10, но тоя път ще трябва да се подчинят в по-голяма степен на антикорупционната програма на ППДБ.

226

Анонимен

преди 1 месец

Един украинец на службата в Америка за България е починал сноши все руснаци и русофили и Митрофанова му бяха в главата.Получил инсулт на 40 години

225

123

преди 1 месец

Сега по цял ден ще се кипри Тошко от телевизора да ни поучава как стоят нещата. Аман

224

Анонимен

преди 1 месец

По делата им ще ги познаете! Корупционерите от ДПС, ГЕРБ, ИТН и Възраждане не искат Антикорупционни Закони!

223

Анонимен

преди 1 месец

До 238 За какво НИ е това редовно правителство? Само да си въртят схемичките и да си прокарват корупцията. Не благодаря. Май като гледам само депутатите имат интерес да има редовно правителство. Сега нека се изяждат един друг в собствените си драмички