25

Анонимен

преди 1 месец

То с тези Е-та, консерванти, оцветители и т.н., въобще няма значение дали е от истинско месо, от сухужилия и хрущяли, или от арматура и пирони! Така, че да не ви пука :))))))))

24

Анонимен

преди 1 месец

Ядеш и ревеш.

23

Анонимен

преди 1 месец

Коза и комунист, наяждане нямат.

22

хахаха

преди 1 месец

е ся глейте колбасарите къв отговор ше дадат , може и до съд да се стигне

21

Анонимен

преди 1 месец

При Тодор Живков нямахме тоалетна хартия и банани и не можехме да бегаме на запад.

20

Анонимен

преди 1 месец

Печена кокошка у Била - 10 лева бройка :)))

19

Българин

преди 1 месец

Ох, добре че комунизмът си отиде, и дойде демокрацията и сега живеем добре в ЕС и НАТО.

18

ъъъъъъъ

преди 1 месец

тва не е верно ! аз вервам на рекламите че колбасите са от истинско месо и най вече че са от българско месо ,,,,,,мдааааа

17

Пешо-мастиката

преди 1 месец

Яденето е вредно, не пиеньето!

16

Анонимен

преди 1 месец

До КОНСТАНТИНОВ...Не смесвай нещата русоробе...имаше и хубави неща през соца...недей да плюеш безогледно Демокрацията...има и добро има ли лошо през всеки строй...Само че нещата през социализЪма бяха 5 хубаво...95 лошо...

15

ЕДИН

преди 1 месец

До 1......ми те пържолите пък са накиснати във вода. От 1 кг. изтича 200 гр вода.

14

селянин

преди 1 месец

и с кокали без заби останах

13

Анонимен

преди 1 месец

Рупайте рущяли и льокайте пърцуца и са са са

12

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да не ми се иска да го призная...Българският Държавен Стандарт...си беше много на мястото при миналият строй...Месото миришеше нба месо...сега на всичко друго но не и на мръвка...нямаше ГМО...нямаше МОМ..или поне в минимални количества...Колкото и да беше сбъркан строя,не може да отречем това...

11

IQ 3.14

преди 1 месец

До КОНСТАНТИНОВ и чат пат некви сажди отиват от мандрата директно в сливенския, що са си къпали *** във ваните с/от мляко. явно не си виждал птицекланница от соца кв тетанус е. за консервите с мишки и фасове "за износ" нема да ти обяснявам.

10

Анонимен

преди 1 месец

Сухожилията и хрущялите са много полезни. Хората дават луди пари за колагенови добавки. Това е хубавата част от салама. Лошата са нитратите и нитритите, без които всъщност спокойно може да се направи салам, просто няма да е толкова траен.

9

КОНСТАНТИНОВ

преди 1 месец

НАЛИ УЧИТЕ ПОДРАСТВАЩИТЕ КОЛКО Е БИЛО ЛОШО ПРЕДИ 1987. САМО ЧЕ ТОГАВА НЯМАШЕ ОДПАДЪЦИ ПО МАГАЗИНИТЕ,ВСИЧКИ ХРАНИ БЯХА ВКУСНИ И КАЧЕСТВЕНИ.СЕГА ЯЖТЕ ЕВРОАТЛАНТИЧЕСКИТЕ ОДПАДЪЦИ И БЪДЕТЕ ЕВРОПЕИЦИ НЕЩАСТНИ РОБИ.

8

Анонимен

преди 1 месец

Като не знаете какво да ядете, ще ядете боклучаци :) Хитрите програмисти сами произвеждаме и продаваме, предимно на други хитри програмисти, КАЙМАК на обществото, само прекраси колбаси. А вие си купувайте Тандем, Маджаров и подобни *** и се радвайте колко са 'убави!

7

IQ 3.14

преди 1 месец

създателите на БДС си измислиха некво ново съкращение, демек. как точно мон-тваш салам, при положение, че основната му съставка е телешко шкембе на палети?

6

Анонимен0011

преди 1 месец

Ами вместо салам и шпек да ядат черен хайвер тогава!