40

До 33

преди 1 месец

"До 32" - 36, е отговорил вместо мен, но явно аз ттябва да констатирам, че ти е много трудно мисленето !

39

В.Узунов

преди 1 месец

Мога да си представя само какво им е било. С аверите едно коте в боклуджийска кофа веднъж бяхме затворили и от кафевите пиратки 10 броя вътре. Голямо шоу беше

38

Анонимен

преди 1 месец

През работно време в складовата база имало по 20 човека на работа. В извън работно време за сега се казва, че са били 5 човека. Да не се окаже, че още 10 са избягали през нивите? Защо високотехнологичен склад с годишна печалба 12 милиона лева няма високотехнологични камери, които да записват и качват онлайн? Сега казаха камерите изгорели. Нищо няма да покажат записите.

37

Анонимен

преди 1 месец

Капиталистите са вампири, хранят се и се забавляват с човешки животи.

36

Анонимен

преди 1 месец

Името на собственика го казаха още 4 часа след произшествието. Ама винаги ще се намери някой залухан недоразбрал глуупак, който ще търси конспирации.

35

Анонимен

преди 1 месец

До до 29. Това едва ли е "високотехнологично изделие".

34

Анонимен

преди 1 месец

До До 32.Той пита "журналистите", а не теб. Нарочно ги пита.

33

Анонимен

преди 1 месец

До 26 Знам поне 5 стари бензиностанции от времето на бай Тошо които са на 20-30 метра от жилищни сгради. Сградите също са стари. Даже едната за която се сещам е до училище. Та нещо не ми сежвярва да е било така.

32

Анонимен

преди 1 месец

До до 29.Чак толкоз много ли филми снимат у нас та вече гърми 4-ти ден ?

31

До 32

преди 1 месец

Само ти ли не разбра името на собственика - Тодор Попов.

30

Ако изпишат

преди 1 месец

името на собственика на тези складове каква тайна щe нарушат, няма ли да съберат повече информация за живота му колко е "почтен" или не ? Какво толкова се крие от хората ? Това не е разследване на престъпление, a ПРИКРИВАНЕ на престъпление с жертви ! Живеем в отвратоителна държава с още по-отвратителни политици кога ще ни дойде времето за сопите не се знае с този страх и мишкуване което имаме ?

29

до 29

преди 1 месец

Пиротехника, която се използва за заснемане на филми.

28

Анонимен

преди 1 месец

За пръв път чувам пиратки да се държат в бетонни бункери. А в магазините как се съхраняват ?

27

Анонимен

преди 1 месец

Какви са тези "високотехнологични изделия" бе ? Име няма ли артикуля ? Нали са пиратки какво сектретно има че не ги казвате ?

26

Анонимен

преди 1 месец

Как изобщо са пускали всякакви туристи с мобилни телефони в такъв склад??

25

До 15

преди 1 месец

Какво не разбра ббе пиччч?!? Пиротехниката си е почти военна техника!!! Такива складове трябва да САМО И ЕДИНСТВЕНО ПОД ДЪРЖАВЕН КОНТРОЛ?!? За близостта до населено място да ти обяснявам ли?!?! При лошия бай Тошо имаше изискване, че бензиностанция трябва да е на минимум 300м от жилищни сгради, а тоя натрупал тонове пиратки до Елин Пелин!!Платил си е де, и то с живота на сина си.Лека му пръcT на момчето!!!!

24

Българинъ

преди 1 месец

Русия и Иран.

23

до 21

преди 1 месец

До До З,ами че кой в българия не е с връзки,който е нямал такива се е изнесъл да си търси късмета по света,който е останал е защото тати носи,мама меси,чичо те назначава на работа ,но без д ходиш да работиш и така,или ще ми кажеш,че от патротизъм стоят тия дето са останали,заради келепира стоят,интереса движи българина,за него няма друга ценност освен парите и то лесните,крадени пари

22

До В.Узунов

преди 1 месец

Бъде благодарен, че не те познавам, тогава аз нямаше да ти вържа пиратка както ти си връзвам на кучета и котки, а щях да ти завра отзад снопче от пиратки и да драсна клечка кибрит на фитилчето за да видя как ще ти цъфне "розичката", пещерняк създаден !

21

Логиката реши

преди 1 месец

Късно след приключване на работния ден, в склада са синът на собственика, доцентът с дъщеря си и няколко неизвестни граждани (съдейки по труповете). Явно в склада е имало къща за гости.