23

Анонимен

преди 1 месец

Какви промени направи само, циментира ГЕРБ в правителството така че да не можем да ги махнем при никакви положения. От 1990 г. насам по-голям *** в политиката не съм виждал. Много добре направи, че се отказа, но за съжаление по-късно от колкото трябва. Сега трябва да живеем с последствията.

22

На НеМоЖаЧиТе

преди 1 месец

всичко им Пречи, а не Осъзнат, че Продукта им е НеКачествен и само за К0шчето - става!

21

Анонимен

преди 1 месец

Борисов да каже къде е Мария Габриел и да я извика да помага, преди да сме счупили държавата с тези безкрайни избори. Стига с такива неможачи като Желязков. Мария Габриел веднъж вече свърши работа, пак ще успее да спаси ГЕРБ. Иначе Цветан Цветанов с Републиканци за България ще има повече гласове от ГЕРБ на едни нови избори.

20

Анонимен

преди 1 месец

Христо Иванов - Шехерезадата! Съдебната система да била под граждански, разбирай политически контрол! Кои граждани бе, Христо! Че вашите гласоподаватели са един трамвай бе, Христо! Хората ви искат при бай Ставри! Не да контролирате!

19

Анонимен

преди 1 месец

И всички от ППДБ трябва да отидат в кошчето за ***.

18

Анонимен

преди 1 месец

Отиде в кошчето "реформата" на Христо Иванов. Толкова си може човека да не очакваме чудеса. Всички обвиняват конституционния съд, а един не чух да пита за аргументите на съда. То така е най-лесно - като не ни изнася значи е политическа поръчка. Разлика между Христо Иванов и комунистите няма, все пак той е достоен син на майка си.

17

отивай да почиваш

преди 1 месец

Ицо, стига 300 човека занимавахте цялата държава с вашите умозрения за света.Не сте прави и не сте само вие.Наиграхте се, стига.Божков е на свобода, Бобокови също - нали затова беше цялата врява.Иначе не ви и пука за корупция, реформи и тоже.Щом червените барони са добре вече сте спокойни.А и след Гешев няма кой вече да ви заплашва.А приказките на ЕС за мафия, неосъдени политици да си ги говорят.Вие с кръв сте я взели тая власт, нали Ицо.

16

Анонимен

преди 1 месец

Защо ги ручахме тогава жабетата? От много акъл изгубихте 400 000 избиратели за нищоооооо!

15

Зозо

преди 1 месец

Хаааааааа, реформата отиде в кошчето.... Ами отивай и ти и ППДБ тата там бре!!!

14

Анонимен

преди 1 месец

Н. Филчев си пазеше мутрите и държеше на Централизираната Власт . Друго ако правеше както бе в ЕС . Трябваше да е в затвора. Много от. Системата се страхуваха от Филчев. Удряше като комунистите от към гърба

13

Анонимен

преди 1 месец

Ристьо , проблев е , че джапа около Росенец с краката , а трябваше с главата и нещата щяха да са си наместо .

12

Анонимен

преди 1 месец

СДС навремето доказаха, че са по-6ездарни и от комунистите, а тези сега ги бият от всякъде. Ами като си се хванал с Бойко (ъпдейтнат Тато по селяния) какво да се очаква. А щом вие сте по-зле и от него, няма какво да говорим.

11

Анонимен

преди 1 месец

Тоз като е на власт мълчи и си изпълнява поръчките. Като не е на власт говори общи приказки. Издъни се няколко пъти и би трябвало да се е скрил и да не излиза повече.

10

Анонимен

преди 1 месец

Много манипулативно изказване прокурора не издава присъди особено главния дори не обвинява

9

Ханко Брат

преди 1 месец

Значи от днес сапьорите с монтиран антистатик на ***!)

8

некадърника "то

преди 1 месец

юрист другаря Бойкикев на практика бетонира мафията

7

Анонимен

преди 1 месец

Къде да отиде бе Ристьо , като реформата ти беше отпaдъk, отиде на естественото и място , лошото в случая ти не понесе отговорност за брака , а трябваше .

6

Анонимен

преди 1 месец

Бpyтaлнa нekagъpнocт u rьoнcypaтлъk

5

чичо Гошо

преди 1 месец

"уста, или ме хвалете, или серемувас" - 'бемте у смачканякО

4

Анонимен

преди 1 месец

Тоя Сопнджбоб дори не усети как Доган и Пеевски го приключиха като политик.