65

Мда

преди 1 месец

Споко , не се вълнувайте толкова.Украинците сами ще убият Зеленски дали защото подпише , или защото не подпише мирно споразумение.От една страна го дебнат собствените му нацисти , от друга семействата на безбройните жертви които погреба в тая война

64

Малко инфо

преди 1 месец

Saudis Warned G-7 Over Russia Seizures With Debt Sale ThreatWarning made to EU states, said people familiar with matter Саудитците предупредиха Г-7 да не конфискува руски активи със заплаха за продажба на дългови книжа. Но едва ли това предупреждение ще подейства на Г-7 или ЕК. Когато господ иска да погуби някого, той му взема акъла.

63

анонимен

преди 1 месец

и извънземните да дойдат, не могат да спасят украйна от сибирската мечка.

62

анонимен

преди 1 месец

хаймърсите станаха на скрап, натовските инструктори на пепел....западните амсалаци още ги тъпчат с пари и оръжие

61

Уау

преди 1 месец

Дали ги на зелената гадина.На баш просяка на света за джобни.

60

абе

преди 1 месец

абе, бандитска работа, затуй путин трябва да ги очисти до крак!

59

Анонимен

преди 1 месец

Статията започва с едно, завършва с друго. Другото даже съвсем не е по темата.

58

Анонимен

преди 1 месец

Някой чул и видял ли е отчет от Украйна и зеленски как и за какво се харчат всичките тези милиарди, които им се харизват!!?? Май по-голямата част отиват в нечии джобове и лични банкови сметки.

57

Анонимен

преди 1 месец

Да, дайте на да дайте, дайте, дайте, за да си купи жена му още по-луксозни коли. Че Олена вече има гараж за милиони- Дайте, дайте, дайте... Но после кой ще ви доверява на банките като знае, че ако нещо не ви е на кеф ще му изземете парите

56

Анонимен

преди 1 месец

Брюксел унищожи Европа. Първи ще го усетим най бедните в ЕС. Още тази зима. А украинците нищо не може вече да ги спаси...от тях самите.

55

Анонимен

преди 1 месец

Миролюбци, сър....

54

Ото фон Бисмарк

преди 1 месец

Нито един договор с Русия не струва дори хартията на която е написан. Не се надявайте, че веднаж възползвали се от слабостта на Русия вие ще получавате дивиденти вечно, руснаците винаги идват за своето. И като дойдат, не се надявайте подписаните от вас йезуитски съглашения да ви оправдаят. Затова с руснаците си струва да се играе или честно, или въобще да не се играе.

53

Бърнард Шоу

преди 1 месец

"Мъчение е да се връщаме към капитализма. Когато си видял болшевизма на място, не може да има съмнение, че капитализмът е обречен" - изказване на прощалната му вечеря в Москва.

52

Г

преди 1 месец

Много правилно. Даде ги на Зеленски а не на Украйна

51

Гиб Мелсън

преди 1 месец

Този акт ще има много тежки последици за ЕС в бъдещите десетилетия. Който разбира поне мъничко от финанси разбира защо. Простолюдието и лумпенизираните фенове на Украйна няма как да го разберат, те ще го усетят само след време. Тази тяхна радост наподобява радостта на мишката, която вижда сиренцето в капана и се затичва към него.

50

Това е

преди 1 месец

Великата Евроатлантическа идея - крадене на чужди пари. Само от Либия отмъкнаха 150 милиарда. Демократическа Бългерия също държи в демокрадически банки няколко милиарда. Я се надигне българският народ и господарите от ЕС ще ги лапнат като топъл хляб!

49

Фют

преди 1 месец

До 63. На саудитския принц му е през оная работа за руските активи. Само копейките в България реват за тях, защитават руските олигарси.

48

ЕС

преди 1 месец

5 ЕВРО НЕ ДАВАМЕ НА ИНВЕСТИЦИИ ОТ КИТАЙ, САУДИТСКА АРАБИЯ ИЛИ ИНДИЯ!!! АКО КАМАЛА ХАРИС СПЕЧЕЛИ ВСИЧКИ ЗАПОРИРАНИ АКТИВИ НА ТЕРОРУСКИЯ АГРЕСОР МЕЖДУНАРОДЕН ПРЕСТЪПНИК ЩЕ БЪДАТ ДАДЕНИ НА УКРАЙНА!

47

Анонимен

преди 1 месец

В такива случаи народното творчество има подходящ израз - Късно е либе за китка! Фронтът на ВСУ се разпада. Освен това саудитския принц ясно даде да се разбере, че ако някой посегне на руските активи, СА започва поетапно да изтегля инвестициите си от там. Ще ядем и ще пием, не ни стига рецесията заради скъпите горива, но сега рискуваме и отлив на капитали. Ла й нен разсипа европейската икономика само за 4г. Толкова концентрирана некадърност човешката история не познава.

46

КАМАЛА ХАРИС

преди 1 месец

В ЕС ВЕЧЕ УСЕЩАТ, ЧЕ АЗ ЩЕ СПЕЧЕЛЯ ИЗБОРИТЕ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ПРЕЗ НОЕМВРИ 2024-ТА!)