167

Анонимен

преди 1 месец

фараони, пирамиди....

166

Възрожденец

преди 1 месец

10 години гласувах за възраждане, но вече ще гласувам за Величие

165

Българин

преди 1 месец

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЕЛИЧИЕ!

164

Анонимен

преди 1 месец

До 160 блестящ пример за поредният финансово неграмотен българин си ти...

163

Икономист

преди 1 месец

До 160 тоест целият Исторически парк дето само камъните и мраморът му струват 200 милиона лева не е актив?!

162

Беновска пипа

преди 1 месец

Живеем в държава с богата история и много паметници на културата и исторически обекти. Някой може ли да каже, при това положение, защо е необходимо да създаваме изкуствени, не свързани с нищо исторически обекти. По този начин започваме да приличаме на една съседна държава, която си измисля история и си създава паметници и т.н.

161

Програмист

преди 1 месец

Аз съм акционер и съм наел вече адвокат менко менков да осъди гейвник и капитал! Ще напълня джоба покрай акциите ми

160

Блестящ пример на

преди 1 месец

финансовата немощ на българина да разбере как функционира света! Когато бях в България обясних на мойте познати искащи да инвестират (защото не е инвестиция, а кредитиране) даване на пари на една фирма, която ги дава на друга. На български му викат далавера! Иначе целите са благородни, но нищо не се произвежда т.е. няма активи! Хора образовайте се малко в икономическо-стопанско отношение! Ако бяхте внимавали в часовете по политическа икономика нямаше да е необходимо да учите сегашното стопанство

159

Анонимен

преди 1 месец

До Ивелин е анти-систе- - Явно не си запознат със схемата. Поинтересувай се какви заеми са му давали акционерите и тогава пиши. Не става въпрос само за това да купиш къща, да я оправиш и след това да я продадеш. В последното няма нищо нередно, но не това се коментира... :)

158

Анонимен

преди 1 месец

Секти в библията са наречени Фарисеите, Садукаите и Назареите (християните). В съвремието думата се използва за обида. В много европейски страни е използвана друга дума: култ.

157

Ивелин е анти-систе-

преди 1 месец

.... Колко хора във момента инвестират във имоти във градовете и купуват по 10 жилища и надуват имотния балон и се надяват да се вдигнат още цените и да продават --стройтелите пирамида ли са ,ами ако се спука имотния балон .... няма бате ! Но на ивелин нарочно му съсипват построеното и естествено много хора са купили имоти и сега и те ще бъдат ударени -- но не вярвам да се получи защото все пак има интррес към мястото и става нрщо като реклама ...

156

Анонимен

преди 1 месец

До THE BEST - Не е никакъв автогол. Сега ще си има идеално оправдание за пред акционерите - Ами заради държавата няма да си получите печалбите... :) ... Хитър е...

155

до 144

преди 1 месец

Платили са му. Без пари не го е измислил. Величие е инженерингов проект.

154

Анонимен

преди 1 месец

Има една много хубава приказка. Не се занимавайте с хора, които се представят като жертви в ситуация, които те самите са създали. Схемата е ясна. Прави се пирамида, после се принуждава държавата да насочи вниманието си към пирамидата, после инженера на пирамидата, който е принудил държавата да насочи вниманието си към нея, се прави на жертва и казва на акционерите - ами то държавата е виновна, че няма да получите обещаното. И хоп, акционерите вместо да съдят него, се занимават с глу_пости... :)

153

Анонимен

преди 1 месец

Няма проблем , просто акционерите ще се наричат дарители и готово .

152

Анонимен

преди 1 месец

До THE BESTНе е автогол, доста добре си е планирано. Сега може да излезе от ситуацията като се оправдае с държавна репресия, а шаранчетата "акционери" няма да ходят да бият него, а ще висят по площадите с плакати :)))

151

Анонимен

преди 1 месец

Това са статисти, бе! Какви акционери са тези? Да покажат една акция поне!

150

Анонимен

преди 1 месец

Колко Български исторически артефакти заминаха за Москва по времето на Соца нямате си и на предства! Една от тия Книги чието съдържание имам под вид на снимки на всеки лист е книгата на Car_Simeon_10vek. Исках Снимките на Тази книга на Цар Симеон от 10 - ти век да я предам електронно на един Исторически Музей и Управителя на музея, ми каза, че електронни Фалшификати не иска! Именно в тази книга пише, че е имало Българската Киевска Рус. за която Московските и Българските Русофили не искат и да чу

149

Анонимен

преди 1 месец

Доста е смешен тоя напечатан плакат "От кога да си родолюбец е престъпление?" Това е все едно да обера банка докато развявам националния флаг и да им кажа, че не подлежа на наказателна отговорност, щото видиш ли съм се заявил като родолюбец. Престъплението си е престъпление, без значение дали си си татуирал Левски на гърба. Този човек е направил типична пирамида, като е ограбил доста "родолюбиви" шаранчета, а сега гледа как да се измъкне от ситуацията. А шаранчетата продължават да си кълват.

148

Анонимен

преди 1 месец

И как точно са им нанесли щети за 100 милиона, когато тоя парк месечно се посещава от 100 човека? Дори и тая бройка да е спряла да идва незнам за колко хилядолетия напред са сметнали че загубите им са 100 милиона. Относно медиите, да напомня на парка че половината им депутати ги обвиниха в измамници и поискаха да ги разследва прокуратурата, когато хората отвътре го твърдят, за какви медии говорят?