229

Анонимен

преди 1 месец

И кво като е нямало държава Украйна? Тоя народ е бил поробен от москалите. И явно иска собствена държава. Трябва да са вечни роби на москалите ли?

228

Анонимен

преди 1 месец

В измислената държава украйна, ловят хората по улиците като пилци хахахахаха. И вас русофоби ще ви ловят така.

227

Анонимен

преди 1 месец

"Там е сам нашия танк Альоша". Руският танк Альоша сам унищожи 10 броя натовска бронирана техника. Альоша е руски герой!!!

226

Анонимен

преди 1 месец

Вземете и погледнете в Русия какви курорти има и морски и планински и после дрънкайте врели некипели. Бил съм там и съм видял. Пържола за 600 лв с месо от американска крава няма да намерите. 3 звезден хотел там е по-добър от наш 5 звезден. За чистотата на хотела, градовете и водата няма да говоря. Храната там е в пъти по-евтина и качествена от тук. Надхвърлиха очакванията ми и накрая се върнах с 1000 евро, който бях приготвил за харчене.

225

До 245

преди 1 месец

Украинец си , българите няма за какво да мразим Русия

224

вой на БГ мужици

преди 1 месец

Нов ден, нов безпомощен вой на копейките. Трета година срам, провали и падение на руската локва.

223

Анонимен

преди 1 месец

Слава на Руската армия освободителка и подписването на Санстефанския мирен договор от 3 МАРТ 1878 г., с който България се освобождава и започва да съществува след 500 години иго. Слава на Съветската Червена армия освободителка, която ни освободи от нацисткия режим, който искаше да затрие всички славяни. Всички знаем всички помним!!!

222

Българин

преди 1 месец

Мразя русия. Гнусна и лъжлива.

221

Анонимен

преди 1 месец

A някой виждал ли е карта на "държавата" Украйна от преди 1991г?А карта на "държавата" финландия от преди 120 г. БГ кога се появи на картата? Да не би да е след подписването на Санстефанския?

220

До 238

преди 1 месец

Ти ще си гледаш твоите, защото трябва да си ходиш в Урколадия

219

Анонимен

преди 1 месец

Войната започна още 2014 г. когато направиха кървавия преврат на Майдана. Превратът беше спонсориран от щатите, които преди година си признаха и казаха точната сума, която са похарчили - 7 млрд долара. Недоволните жители на Донбас се оттеглига в независимост, след което укронацистите започнаха ужаснаха чистка. Да не говорим, че руското население в тези райони е репресирано още след разпада на СССР.

218

Анонимен

преди 1 месец

Новите територии се присъединиха към Русия чрез референдуми. Та има в Русия референдуми

217

Анонимен

преди 1 месец

3yзи обича да бъде притискан. Главно от едри мъже в униформи. Преди сутрешното миене на зъби.

216

Анонимен

преди 1 месец

До 234 Гледай си твоите зъби.

215

Анонимен

преди 1 месец

Много евроатлантическо гюбре брат! Да не би да е плод на 34 годишна краварска пропаганда по нашите земи?

214

Русия е сила и мощ

преди 1 месец

Добре, че беше Русия за да ни даде свободата след 500 г. османско иго. След това СССР ни даде свободата, след позорния разгром на царска фашистка БГ във втората световна. Сега БГ нямаше да я има. 2 пъти ни освобождават, на практика ни създават и ни развиват. Слава на Русия и СССР!!!

213

статия за балъци

преди 1 месец

Колкото и поръчкови статии да бълват, света видя как копаят дъното алкохолизираните Zмужици начело с изперкалия бункерен дядка. Смешни и жалки са. Добре е, че голямата част от българите сме от цивилизованата европейска страна на барикадата.

212

До 224

преди 1 месец

Ани тук има само украински въшки та не знам с кой си говориш

211

Краварски к0пт0р

преди 1 месец

Слезте на земята. Кравария няма нищо... няма дори ф-16, които дължи не само на нас но и на още 30 страни. Имат атомни бомби стар клас като тези които пуснаха над япония. Къде видяхте модерното им оръжие, след толкова воини? Всички конфликти кравария загуби. Коя война е спечелила? Виатнам ли, Афганистан ли, Сърбия ли?

210

Възраждане! Време е!

преди 1 месец

Не гласувайте за тези,които не позволяват на народа референдуми! Няма значение дали сте "за" или "против" еврото. Те просто не ни дават да изразим мнение. След като не дават повече не гласувайте за тях. Това са фашисти някакви,а не демократи. Вижте кой е гласувал против и повече никаква подкрепа за такива.