122

Юлиян

преди 1 месец

А бе вие добре ли сте?"Реално Русия губела войната"!Вие освен официалните български телевизии друго поглеждате ли?Или ви е страх от това което ще видите?Значи хората трябва да слушат несъстоятелни"пудели"като вас,а не украинските командващи,висши и редови офицери и западни специалисти.Всички те в един глас признават,че положението на украинската армия по целия фронт е критично,близо до капитулацията,а вие дето хабер си нямате от военни действия блеете обратното.Кой разбира по-добре,те или вие?

121

666

преди 1 месец

А за наемници не плачем. Сами са си избрали. Маже да имат късмет, а може да останат без крака от някоя мина. Виж съжалявам тези, които ги бият наборните комисии по улиците и ги натирват на фронта зорлем. Те не са искали да са там.

120

Анонимен

преди 1 месец

Путин е бесен,че не искат да загиват руснаците с лозунга:''За родину за Путину''.Ясно им е,че войната е без смисъл и мизерията се увеличава.

119

Юлиян до "крити

преди 1 месец

Критично е,защото не остават вече боеспособни украинци.Затова започнаха да отстъпват,макар и бавно навсякъде.,защото резерви няма и няма откъде да се вземат.А без войници няма армия.Нали все пак войнишки крак трябва да стъпи,да влезе в територията и населеното място на противника.А хора няма!Няма и откъде да дойдат.Трябва да парализират цялата си военна промишленост-заводи,фабрики,цехове,за да изгребат нещо.И то какво"нещо"?"Нещо"като"нищо".А оръжие,снаряди,боеприпаси кой ще произвежда.

118

Историка

преди 1 месец

Реално Русия губи войната.И в навечерието на разпада на СССР вървяха лъжите. че Запада губел...

117

ъъъъъъ

преди 1 месец

а новата волга що не им предлагат :) с 22 000 $ ше могат ли жилище да си купят , като им удържат данък колко остават , ако ги убият на фронта кой ше вземе парите , има ли голем наплив мераклии да наторят украинската земя ,,,,, е такива въпроси ми се въртят в главата

116

Юлиян до

преди 1 месец

скърцащите със зъби евроатлантически "щрауси"!Интересен"вид"сте.Скърцате със зъби и уж не сте,а си завирате главата в пясъка,за да не ви види никой"хала"на който сте се докарали.Аз не бих могъл след толкова"тупаница"каквато вашите"обединени сили"понасят,да стана като вас,да си отърся перушината като кокошка след като я е "наярил"петела и все едно нищо не е станало да продължа да пиша бодряшки безсмислици,недоказани и непотвърдени с никакви аргументи и доказателства.Но какво ли не прави неволята.

115

Критик

преди 1 месец

Уж е критично палажението на украинците, а за 3 години ни в Одеса, нито в Киев направихме паради, а се бяхме засилили чак Берлин и Лисабон да грабнем. Ще си останете само с мераците на джуджето и останалата пияндурска трупа.

114

Юлиян до 131

преди 1 месец

Смешен плач!За разлика от този на Сирски,останалите висши украински командири и някои от истинските неангажирани западни експерти.Всички в един глас тръбят и предупреждават,че положението на украинските части на бойната линия е критично.Те отстъпват постепенно навсякъде,катастрофално не достигат резерви в жива сила,наличните части са наполовина недоокомплектовани,а редките и рехави попълнения не са боеспособни.И така е навсякъде и обрат и спасение не се вижда.Няма как,откъде и с какво.

113

Анонимен

преди 1 месец

бялата лада за наследницците остава ли

112

Юлиян до 128

преди 1 месец

Шансът в"нормалните армии" е такъв,ако оцелееш в плен.А нали"ненормалните армии"като руската,както твърдите,за да победят,което и правят винаги,трябва да унищожат противника,както обикновенно.За да победиш в една война трябва да унищожиш армията на противника си.Тогава къде е по-голям шансът?Защо тогава не отидете да"оцелеете"в украинската армия.

111

Путлерюгент

преди 1 месец

Пyтлepиcти, спукана ви е работата. Блядоликите и за пари не искат да се бият вече. Пращайте генерали, полковници и подполковника на фронта.

110

Анонимен

преди 1 месец

И на тази армия викаха русофилите, че била на 20-то място по сила в света. Тези неандерталски чобани не са на 50-то място даже.

109

Пълномащабното

преди 1 месец

С нищо не предизвикано агресивно нахлуване на Путин.

108

до 121

преди 1 месец

Абе Спасе как за един милиард не би рискувал? Аз за един милион със сигурност бих. Какъв живот ще си загубиш и то тук в България където ни жив да си ни умрял. По-добре пробвай късмета си, шанса не е никак малък особено ако се биеш на страната на Русия където живота няма особена стойност и около 50% от войниците дават фира. Така е било и през ВСВ. Иначе ако си в нормална армия так шансът ти да оцелееш е над 70-80%.

107

Анонимен

преди 1 месец

Управниците се карат, не могат да се разберат като зрели хора. И понеже не могат да се разберат пускат пропаганда и карат обикновените хора украинци/руснаци които можеха да си пият питиетата като приятели да се мразят и изтребват. Това важи в пълна сила не само за там. Внимавайте кого и какво слушате. Човешкото мислене лесно може да се променя.

106

Войн

преди 1 месец

Да продължаваш да събираш живи трупове означава, че нещо не е наред с останалите солдати, щото са дали фира на фронта. Джуджето пак ще пи кръв.

105

блицкриг

преди 1 месец

Е, сега вече точно ''Киев за три дня''

104

До 121

преди 1 месец

Е те украинците и за пари не искат и за това се разбягаха като пилци и си мислят,че някой е длъжен да ги храни в чужда държава,а те да се правят на велики

103

Анонимен

преди 1 месец

Доста добре, при все че Усрайната предлага побой, принудителна мобилизация и хвърляне в месомелачката.