139

Анонимен

преди 1 месец

На територията на бившата УССР все още има хора чиито глави още работят, разбират къде нещата вървят и рано или късно руснаците ще си дойдат, тъй като цялата територия на бившата УССР е руска земя.

138

Боби

преди 1 месец

До Българин "Аз не съм чул некой да иска да бега в Русия, всеки бега на запад при цивилизацията" Ами по нашите медии няма да го споменат дори мимиходум - трябва целенасочено да търсиш подобна информация.

137

Аха, почти

преди 1 месец

Aйде бе. Не сте ли готови да воювате до последния украинец както ви нареждат от Брюксел?

136

Христо Христов

преди 1 месец

ДО 129 "Европа не произвежда танкове, единствено Германия,... " - то па едни танкове....

135

Малко за политика

преди 1 месец

И Русия и Украйна искат да имат Китай на своя страна. А какво иска Китай? За Китай връзките с Русия са с много по-голяма тежест от връзките с Украйна. За миналата година Русия и Китай имат стокооборот над 200 милиарда долара. Но Китай има още по-голям обем търговия със САЩ и ЕС, взети заедно. Така че Китай ще призовава за преговори за мир. И ще търгува със всички.

134

Анонимен

преди 1 месец

Връщате на Русия всичките блокирани пари, плюс всичките им генерирани лихви, плюс обезщетение за пропуснати възможности. После изпащате репарации на Русия за неприятностите, после изплащате репарации за икономическите щети в ЕС и остават 1000 метра въже...

133

Анонимен

преди 1 месец

Ами в Истанбул нямаше ли преговори Кулебчо????? Зеленчо се върза на въдицата, че ще победи Русия, а сега ще виси на въжето

132

Анонимен

преди 1 месец

Никакъв мир няма да има за бандерите, а тоя на снимката ще бъде разстелян или бит до смърт в затвора като фашист

131

Анонимен

преди 1 месец

Малко късно. Но утре ще е още по-късно.

130

Анонимен

преди 1 месец

Колкото повече войниците на руската армия печелят победи на фронтовете, колкото повече Русия започва да връща градове и села, толкова по-често и повече населението на Югоизточна Рус, обзето от украинската мания, ще се връща към разбирането, че те също са руски. И затова те трябва да търсят справедливост и руско щастие не в алчния, безбожен Запад, а в благословения руски Изток.

129

Анонимен

преди 1 месец

Почакайте, почакайте още, търпение! Те затова ви взеха, защото много ви уважават и искат да споделят с вас богатствата които са натрупали за 300 години колониализъм от целия сват, да станете и вие като тях, защото са много добри и много ви уважават.

128

До 129

преди 1 месец

Да бе още ще храним украинските нагляри,ами ние не сме хванати с капан на Витоша нито картофите с бомби ги вадим

127

Анонимен

преди 1 месец

Европа не произвежда танкове, единствено Германия, и то следващата година могат да стигнат едва 50-60 танка производство.

126

Зорница

преди 1 месец

До По Телеграм Пусни линк на клипа да се покефиме и ние с моя.

125

Анонимен

преди 1 месец

До До 122 - почакайте още 35 години, хубавите работи не стават бързо.

124

какви преговори бе!

преди 1 месец

А бе! Какво стана с фалита на Русия и рухването, 18 хиляди унищожителни и опустошителни санкции, Урсула още преди 2 години каза в Европарламента, че икономиката на Русия е в колапс а финансовата система на командно дишане. Нема ли да рухне вече Русия?

123

До 122

преди 1 месец

Е ние от толкова време чакаме да станем като запада ,ама май всички ще станем като украинците даже и тия на запад бедни като църковни мишки щото сме хранили нагляри Украинец пробутващ се за българин

122

Анонимен

преди 1 месец

САЩ и Европа не вдъхват доверие на Русия и мир няма да бъде постигнат. Европа трябва да приеме мира при условията на Русия, дори против интересите на САЩ, в противен случай Америка ще бъде победена в очите на света. Признаването на поражението и постигането на мир в Украйна е в интерес на Европа.

121

До По Телеграм

преди 1 месец

Е па добре са сториле

120

До 113

преди 1 месец

А други сънища имал ли си ?