18

Анонимен

преди 1 месец

Никой вече не вярва на Кремъл. Русия е заплаха не само за ЕС и НАТО, а за мира в света. Застрашени са дори съюзниците й. Винаги става обратното на това, което казва Путин. И преди слушахме как провежда само учение край украинските граници, как там били войници в отпуска и всякакви лъжи. После Русия нападна суверенна Украйна и разгърна с нищо не предизвикана, широкомащабна война. Извърши зверства, масови избивания на украинци, отвличания, сравни със земята градове и села...

17

ръпол

преди 1 месец

този *** лъже и маже от ден едно с няма да нападаме няма това няма онова, жалко че няма да може после и като шантонерка в амстердам да си намери работа . От всичко което бълва са стигнали до момента че изичвлнията им трябва да се четат с обратен ефект.Казва няма значи има , не сме ние -те са

16

Руси

преди 1 месец

Европа се оказа най-гадната пасмина фашистка. Лъжат народите си ,сплашват ги ,вкарват смут и накрая ни фалираха. Добре ,че голяма част от хората знаят истината и скоро ще има рестарт на системата.

15

Анонимен

преди 1 месец

Сорсоида с фалшивите плюсове и монолози направо се е развилнял под новината :D

14

Анонимен

преди 1 месец

Учиден съм, че след видеото, на което един полицай цапа лекари с червена боя зад кадър, някой все още дискутира тази тема. А сорисидът с ВПН-а бързичко се е изтропал под новината. Това не променя нищо, слава Богу.

13

Анонимен

преди 1 месец

3 ракети удрят болницата, и трите са Х101 - има ги на сума ти записи от телефони, огранителни камери. Няма как 3 ракети да са свалени и да паднат точно на едно и също място в рамките на секунди. Но както се казва - кажи му руснак и не го обиждай повече...лъже и с г.... си

12

До 13

преди 1 месец

Кво е ОМГ?

11

Анонимен

преди 1 месец

РУСКИЯТ ФАШИЗЪМ Е ЗЛОВЕЩ!

10

Анонимен

преди 1 месец

ОМГ! ДА ЛЪЖЕШ И ДА СИ ВЯРВАШ ВЕЧЕ Е ЗА ПСИХИАТРИЯ! И ТО - ВЕТЕРИНАРНА! ПФУ! РЕЗИЛ!

9

Анонимен

преди 1 месец

...само много глупав човек може да си помисли, че можем да нападнем Украйна..каза Путин на 24 февруари 2022г след няколко часа Русия започна да избива и руши наред- за тях няма значение дали има Руски граждани- убиват наред. Дали им вярвам- аз не- те отявлени злобни фашисти!

8

Анонимен

преди 1 месец

То беше ясно, че тяхното ПВО е свалило ракетата по погрешка. Така става като им се подаряват ракети с изтекъл срок. САЩ си почистват складовете.

7

маша алкаша

преди 1 месец

я ненаситная шлюхаа

6

До Зозо

преди 1 месец

Пак ли си гоеорил с всеки жител на планетата?

5

Зозо

преди 1 месец

Никой не вярва на руснак. На Маша - Алкаша още по-малко.

4

Анонимен

преди 1 месец

Интересно от коя дата е изказването и по какъв повод. Или имаме кликбейт новина?

3

Анонимен

преди 1 месец

Не е така. Украинци са се престорили на руснаци, влезли са в Русия и са изстреляли от руска територия ракетата към детската болница. Руснаците са яли диня по това време и не са разбрали. Така е станало. Няма какво да го мислите повече.

2

Селтака

преди 1 месец

Нали беше тайна база на наемници от НАТО? или сега пак има обрат на обрата ....

1

Анонимен

преди 1 месец

Руски ракети поразиха детската болница! Прокълнатите руски лъжци скоро в гробове да бъдат!