69

Aweakning Church

преди 1 месец

Бог решава какъв пол да си и той те води по правия път до смяната му

68

Вие луди ли сте?

преди 1 месец

Трагедия е да се води политика за смяна на пола в детска възраст, когато още не знаеш пикае ли ти се или... Гадната политика прокарвана от гнусни извpатeяци е да промиват мозъците на малки диванета да си сменят пола, а гнусотията е на квадрат, че законово са установили родителите на такива заблудени да са пред свършен факт и без право на намеса. Точно като порасне и се осъзнае такова заблудено същество и поиска да е нормално, вече ще е пред свършен факт, за жалост

67

Девизът на

преди 1 месец

Българския парламент гласи:Всеки сам си преценя.От кой пол е.

66

Анонимен

преди 1 месец

Обикновено левите се представят за десни за да заблудят наблюдателите. Та десните конспиратори всъщност са леви представящи се за десни. След колапсът се обвиняват десните въпреки, че леви го водят.

65

Анонимен

преди 1 месец

Намислил е нещо. Крои планове за нещо нечувано и вероятно ще е свързано с нови ваксини. Щом вече се зарича са унищожи "вируса",има някакви индикации за напредък. И изобщо да не се оправдава, че не знаел. Знае да направи милиарди, а не знае за последствията? В това ще повярват само американците, които вярват, че всичко, което лети се яде. Или ще е първият глупав човек известен като един от най-богатите? Страхувал се е да не го съди детето ли? Или се е страхувал, че е демоде баща? Пълно психо е.

64

Анонимен

преди 1 месец

Волкизъм от немската фамилия Волк ли идва?

63

Анонимен

преди 1 месец

Иронията е че левите са толкова десни, че са се сляли с финансови капитал и се представят за леви.

62

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 Много добре знаят какво искат и целят не ги мисли за глупави марксистите, а и те контролират капиталите реално, чрез промиване на мозъци още в университетите.

61

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 65 Абсолютно не Франкфуртската школа иска да компроментира всеки дръзнал да я подкопе. Каква е вината на "крайнодесните" да искат да се предпазят от зли сили?

60

Woke virus

преди 1 месец

"вокизъм" АХАХАХАХАХ

59

Анонимен

преди 1 месец

До 64 - Идеята, че има "замисъл" не е вярна. Лявото е достатъчно глупаво, да се убишожи всичко, вярвайки, че върши добро ...

58

Анонимен

преди 1 месец

"Понятието културен марксизъм описва конспиративна теория в консервативните и крайнодесни среди, според която Франкфуртската школа и лявата политическа мисъл са в основата на заговор, който цели да унищожи западната култура." Нима не е точно това?

57

Анонимен

преди 1 месец

Само вижде с какви имена е кръстил децата си и ще ви стане ясно за какво става въпрос.

56

Ахахаха

преди 1 месец

Изпусната работа. И какво? Мъск няма пари да се посъветва и с други лекари/психолози преди да започне терапията? Това ли иска да ни каже? Толкова е умен, че не се е осъмнил и не е поискал второ или трето мнение?

55

Сата НАТО

преди 1 месец

Мъск е иддийотин, женил се е три пъти и е сменил още две "партньорки", децата си кръщава с хаховски имена. Какво очаква след всичко това? За нормални деца трябва нормално семейство, а не "партньори", които се сменят като носни кърпи. Когато детето вижда, че произхожда от иддийоти, най-нормалното нещо е да се ужаси и да саботира самовъзпроизводството си. Муск обаче никога няма да признае, че виновен е безкрайният му егоизъм и минава по няй-лесния път - някой ми е акалв гаштите...

54

Анонимен

преди 1 месец

Сбъркан свят. По-добре без такива.

53

Анонимен

преди 1 месец

И плачат и богатите както пееше Тони Дачева

52

До 53

преди 1 месец

Имате право да мислите така. Има и логика. Но все пак има вина. Каква система? Системата е яко пердах. Което не се оправя с бой се оправя с много бой. Аз имам син на 35г. Не е ял бой от мен нито един път. Баща му един път само му залепи един един чехъл отзад понеже отговори нещо по телефона - прадядо му каза алоо, алоо, а той (беше на 6г.) и попита прадядо си 80 годишен имаш ли отзад бутало. Само този път му посегна с чехъла и от тогава респект имаше. След това никога не посмя. Сега е успешен.

51

Съвременна клетва

преди 1 месец

Син да ти се роди, зет да ти доведе.

50

DRAVEN

преди 1 месец

Черна птица над нас прилита, стои пред прозореца и не отлита. Гарване защо дошъл си пак? Да носиш на душите мрак? Пак ще грачиш над гроба нечий, душите до покоя са тъй обречени...