202

Анонимен

преди 1 месец

Камала Харис ще разреши на Украйна да използва американски далнобойни ракети срещу територията на кеннефа Русия. Жална им майчица на гламавите руснаци.

201

Анонимен

преди 1 месец

ИСТИНАТА Е , ЧЕ УКРАЙНА УВЕРЕНО ПЕЧЕЛИ И РАЗБИВА ЧОВКАТА НА РУСИЯ, НО ПPOCТИТЕ РУСОФИЛИ КОИТО СА ЗАСЛЕПЕНИ ОТ БРУТАЛНАТА КРЕМЪЛСКА ПРОПАГАНДА СИ ЖИВЕЯТ В НЯКАКВА ПАРАЛЕНА РЕАЛНОСТ И НЕ МОГАТ ДА ГО РАЗБЕРАТ ТОВА НЕЩО.

200

Анонимен

преди 1 месец

Еми някои вече почнаха да обръщат палачинката.

199

Ванга е казала

преди 1 месец

, че фашистка Русия ще победи Украйна когато изплува крайцера Москва... Вярвам и!

198

Анонимен

преди 1 месец

Всеки трети значи 33 процента са готови за териториални отстъпки, а 67% са против, значи Путин ще го духхха.

197

Анонимен

преди 1 месец

Евроатлантиците взеха да обръщат плочата. Скоро ще целувате д-то на Путин.

196

Анонимен

преди 1 месец

Украйна никога, никога никога НИКОГААААА ама НИКОГАААААААААА повтарям НИКОГАААААААААААААААА няма да приеме нещо по малко от пълна капитулация на Русия, изплащане на репарация и съд за Путин. NEVER, НЕВА, НЕВА, НЕВА, НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВА НЕВААААААААААААААААА!

195

Анонимен

преди 1 месец

По-глyпавата част от българите настоява Украйна да се откаже от 20 % от собствената си територия, за да "свърши" войната. Оставяме настрана, че договорите с Русия не струват дори хартията, на която са написани и подписани.

194

Защо

преди 1 месец

Шепата рус0р0би които постоянно лаят срещу Европа, САЩ и останалият цивилизован свят са второ и трето поколение лузъри. Отчаяни и озлобени че не стават за нищо в свободният свят те мечтаят отново България да се върне под руско робство където всички са еднакво бедни. Защо не заминат за блатото наречено русия и да се радват на истинската "демокрация" и "благоденствие" се питат нормалните хора.

193

Анонимен

преди 1 месец

По-глyпавата част от българчетата настоява, че Украйна трябва да се съгласи Русия и САЩ да проведат преговори относно условията за спирането на руската агресивна война срещу Киев. Тоест, украинците да не участват в подобни преговори и собствената им съдба да се реши от две или повече от великите сили в света днес.

192

????????????????????

преди 1 месец

80% от Руснаците са готови на Мир и без да имат и парче от Украйна, но другите 20% са на власт

191

Анонимен

преди 1 месец

По-глyпавата част от българчетата е убедена, че Украйна няма никакъв шанс да победи Русия, че дава напразни жертви и трябва да капитулира на условията на рашисткия Мордор.

190

Анонимен

преди 1 месец

По-глyпавата част от българчетата са скарани с елементарната логика, произтичаща от реалността и истинските факти и вярват, че бедна и изостанала Русия с икономика колкото Португалия може да победи модерната технологична натовска армия на Украйна, зад която стои целият цивилизован свят с 80% БВП, и робуват на *** пропагандни формулировки и опорки. И затова ги наричаме ***.

189

Анонимен

преди 1 месец

Преди 30 години УССР по икономически потенциал се намираше сред 5те top страни в света, не в Европа, в света. Сравняваше се с Франция. Украйна правеше самолетоносачи в корабостроителниците в Николаев, проект който Китай успя да повтори и да построи самолетоносач едва 20 години след Украйна. Произвеждаще пътнически самолети и ракети от тежък клас, които САЩ и до днес не могат да направят.

188

позорището НАТО

преди 1 месец

Целият свят видя позора на НАТО. НАТО вече е един имотентен съюз, който нищо не може да направи и никой не може да защити, и няма никакъв смисъл от него. САЩ могат и сами са се пазят, не им е нужен НАТО, НАТО беше само за натиск върху Русия, но се провалиха. САЩ нямат намерение сега да пазят западащия ЕС.

187

Социолог

преди 1 месец

Този институт по социология да не се окаже че е със седалище в кремъл. Поредната безнадежна пропаганда на бляднясалите нацисти и техните мокри сънища.

186

Забелязал

преди 1 месец

Само индивиди с критично ниско ниво на интелект и морал може да симпатизират на фашисткия режим в Кремъл и бункерния пcиxoпат - диктатор.В 21ви век да започне война и да погуби стотици хиляди руснаци и украинци за парче земя, може да направи само много увреден мозък...

185

Анонимен

преди 1 месец

Буквално лужете 90% казват, че не трябва да се отстъпва.

184

Анонимен

преди 1 месец

Украйна скоро ще бъде разгромена, и тогава възниква въпроса, какво да се създаде на тази територия. Оптималното е да не се създава нищо. Украйна доказа, че не може да бъде държава - получи земя, научни достижения, една от най-силните икономики в Европа, и всичко пропиля. Съответно тази територия ще се дели от съседните страни - Унгария, Полша, Румъния. Русия няма особени претенции, защото населението там е отровено от фашистката пропаганда.

183

Анонимен

преди 1 месец

Андрий, синът на Тарас Булба се продаде на млада, красива и богата полякиня, а днешните се повлякоха по развратна богата старица, която при това вече обеднява.