108

Казармата е

преди 1 месец

Загуба на време и про сти фат *** ци те командват и ти правят про ст като тях

107

Анонимен

преди 1 месец

С толкова *** не знам кой изобщо ще намерят за казарма. Мъжете са двигателя на всяко общество. Те работят тежката работа, правят семейства, строят домове. А то няма мъже.. само татуирани мухльовци. Искрено се радвам на младите момчета с жени и деца. Това са истински мъже - поемат отговорности. Другите са бездарници

106

Анонимен

преди 1 месец

ДА.

105

Анонимен

преди 1 месец

до 103 Не можело някой по-голям от теб само с година да те ръководи? Ти добре ли си с мозъка? Че ти може да станеш и на 50 години и да нямаш акъла на 30 годишния който ще те направи смееееешен по познания в дадена област в която си професионалист уж.

104

Анонимен

преди 1 месец

До Дъртаците трябва Младите гейове трябва да хдите нали сте големите евроатлантици.

103

Анонимен

преди 1 месец

Немчугите изпитвали неприязън към милитаризацията? Алоууу. Не на нас тия. Много милостиви излязоха русите, че не ги изметоха в Африка, където им беше мястото на немските жени да забавляват племенните вождове и да им раждат русочерно къдрави арийчета и да се свърши веднъж завинаги с тези жадни за доминиране, претенциозни превзети алчни дойчовци. А мъжете им да изселят в сибирските гулацци. През 2та св. Война Немците са подхвърляли бебета във въздуха и са ги набождали на щиковете си докато падат.

102

Младеж

преди 1 месец

И кой ще ме принуди да си загубя две от най-хубавите години в въшкарници, с просттацци и пропадняци, малцинства и всякаква свлоч? По-скоро ще се откажа от гражданството и ще замина за нормална страна. Ами те след малко и в Украйна ще ме пратят, за хатъра на няколко подивели, алчни политици.

101

Анонимен

преди 1 месец

Трябва да се върне.

100

Дъртаците трябва

преди 1 месец

Да ходят на война не младите хора

99

Малък Праз

преди 1 месец

Хем ХАТО ще ни *** за 2% от БВП, хем връщаме наборната служба. Лошо.

98

Анонимен

преди 1 месец

За мен казармата 2-две години със задръжка месец беше загубено време и средства. Не може набор една година по-голям от теб да те "ръководи". Ф а т м а ците на щат платени-сега с огромни пенсии, като им свърши "работното " време се прибираха при жените си. Не, това беше време на безвремие- работа за без пари, като в затвор! Освен да науча тютюнопушенето нищо друго не научаваш. Различно умни, след казарма-еднакво т ъ п и.

97

Анонимен

преди 1 месец

Каква армия какви 5 лева нали се кълняхте, че Нато ще ни пази и армия не ни трябва докато я унищожавахте и режехте техниката?

96

Всички Д1ртаци

преди 1 месец

Да вървят да се бият на источния фронт

95

Анонимен

преди 1 месец

до 83 Кравар смеееешен, българската армия до падането на бай Тошо 1989-та беше най-силната армия на Балканския полуостров. Това ясно ли ти е? Кравар, при двугодишната казварма при бай Тошо бяхме 140 000 войници, сега сме 15 000. Имахме към 2000 танка, над 200 изтребителя и към 50 военни хеликоптера, зенитни установки....Това ли ти е пълната пародия , кравар жааалък?

94

Анонимен

преди 1 месец

Я една анкета с момчетата18-20 г. и бащите им, искат ли казарма или нормален живот.:))

93

Анонимен

преди 1 месец

Да бе, да за 35 г всичко се разруши и разграби и няма един осъден за това безхаберие. Първо управляващите ще минат през армията, независимо на какви години са, но пък лично да се уверят от ползата на подобно нещо. Те гласуват и подклаждат войни, а после други да се бият, няма да стане.

92

Анонимен

преди 1 месец

Всички от гей парада да ходят да си отбият наборната служба.

91

Анонимен

преди 1 месец

Ясно,искат да убият колкото се може повече белокожи мъже.След това ще преместят Бангладеш и половин Нигерия в Европа.Ще докарат неква разгонена дърта пара'нтия като Меркел да опипва бежанците и да се ьелува с тях.Хареса ми една полска евродепутатка какво и каза на дъртата рептилка Урусла."Ти си виновна за всяко убийство и изнасилване извършено от бежанци върху европейски хора"Оная не можа да си сдържи циничната усмивка.Нищо и тя ще легне в гроба някой прекрасен ден.И бялата раса отново ще изгрее

90

Анонимен

преди 1 месец

Не трябваше ли Русия да е уплашената?

89

Анонимен

преди 1 месец

Де да можеше наистина, но да вкарат и дъртите вм ирисани ***, пишещи тук за по някоя копейчица - да си припомнят старите времена!