32

Анонимен

преди 1 месец

Що ще бъдат трудни, няма къде да се скрие като цру му вдигнат мерника . Провалените марионетки на янките свършват така.

31

Споко

преди 1 месец

Споко, Украйна не бърза, времето работи за Украйна. ВСУ бавно и систематично унищожава военната сила и техниката на Русия останала от СССР, това може да продължи няколко години, но Русия вече е рухнала, а зад Украйна стоят НАТО целия цивилизован свят с 80% БВП, Русия с икономика колкото Португалия и БВП 3% няма абсолютно никакъв шанс за победа.

30

Фитока

преди 1 месец

Токът не достига и народът е недоволен.Доналд Туск обеща Полша да помогне,но при две условия,които зависят от Брюксел,а именно,първо Полша да не плаща на Брюксел за въглищните си централи и второ Брюксел да купи енергията и като платена от Брюксел ще бъде доставена от Полша на Украйна.Не е само до климатиците,а главни до съхранението на храните.Депутат от "Слуга на народа" си свали пост,в който обяснявал,че хиляди години нямало климатици,а кофи с вода след недоволство.

29

Анонимен

преди 1 месец

До Анонимен 12 - Не съм агресивен, но тоя "българин" ще си изкара боя. То, поне нещо смислено да слагаше, ами по всички теми едни и същи копи/пейст елементарни опорки. Че да имаше кой да му се върже поне....

28

Спечелване

преди 1 месец

тия в Украйна наистина са НаГледен Пример за МК-Ултра Програмата, т.е. Мисловен/Мозъчен Контро на Ултра - само Болен Мозък промит от ЦРУ може да си мисли, че може да Спечели срещу Ядрена Сила Номер Едно на тази Плоска Земя - Русия!

27

Мъка

преди 1 месец

Ще бъдат трудни за целия украински народ , не само на Зеленски. Държавата им загива. Страшно е.

26

паф

преди 1 месец

ами така е защото Одеса винаги е бил руски град, е сега са над 70%! върнат ли го руснаците, с измислената украйна е свършено! ...а и на запад са поляци, унгарци...

25

Българин

преди 1 месец

Ох, добре че комунизмът си отиде, и дойде демокрацията и сега живеем добре в ЕС и НАТО.

24

Анонимен

преди 1 месец

Ами, кой каквото си направи......Сам си е виновен, да се оправя. Само дето той е жив, а колко украинци изгинаха за няма нищо?

23

Анонимен

преди 1 месец

Австро-Унгария може да бъде алтернатива на педерастическото ЕСе след разпада. Могат да се включат и Сърбия и Словакия. Не случайно Си Цзипин беше в Сърбия и в Унгария. Австро-Унгария може да стане център на китайските технологии в Европа и главен хъб на "Един пояс - един път". А жалката България никой не я иска, испокара се със всички, всичките и съседи я мразят и презират, остава и само Анадола, там където и е мястото.

22

Анонимен

преди 1 месец

Зеленски май се води диктатор.

21

Тореро

преди 1 месец

Слава на Русия и комунизма!!

20

Анонимен

преди 1 месец

Проруските настроения в Одеса растат, почти всяка вечер се палят военни машини.

19

Анонимен

преди 1 месец

Европа загуби статута си на "ценен стратегически трофей" за САЩ. Центърът на световната икономика се пренася в Азиатско-Тихооокеанския регион. Азия превъзхожда Европа три пъти по отношение на дял в глобалната икономика. Резултатът е 54% за азиатците срещу 17% за европейците.

18

Анонимен

преди 1 месец

Проблема е, за съжаление вече 35 години комунизма не иска да си ходи, и за огромно съжаление пречи на САЩ и на ЕС да влязат в България, комунизма вече 35 години пуска САЩ и ЕС в България само на хартия, но иначе не ги пускат, за огромно съжаление.

17

Българин

преди 1 месец

Русия загуби 550 хиляди войника, но превзе 25 села в най-източната част на Украйна

16

Анонимен

преди 1 месец

Е чакай бе, нали хихлите печелят?

15

до 9

преди 1 месец

ще повярвам,като видя пекинез да гази сибирска мечка...или като цъфнат налъмите!

14

Ze nigmar

преди 1 месец

Позицията няма проблем с това...:)))

13

Анонимен

преди 1 месец

Смърт за Укайна.