196

Анонимен

преди 1 месец

Путин няма никакъв шанс да спечели в Украйна. Путин, както и Хитлер бяха избрани от целия народ с избори и целият немски народ подкрепяше Хитлер до последно са умираха за Фюрера. Следователно по законите на научната логика и Путин го чака същото, Русия няма никакъв шанс да победи Украйна.и.

195

Българин

преди 1 месец

Ох, добре че комунизмът си отиде, и дойде демокрацията и сега живеем добре в ЕС и НАТО.

194

Анонимен

преди 1 месец

А какво става с контранастъплението? Върнаха ли вече Крим?

193

Анонимен

преди 1 месец

Западът направи анонс пред целия свят, че води война за запазване на хегемонията на западната демократична и Русия ще претърпи стратегическо поражение. И сега не може да каже, че отива на преговори, това ще съкруши всички механизми на западната система.

192

Анонимен

преди 1 месец

До Поручик Ржевски Според руските петоколонници нападението над съседи не е агресия.

191

Анонимен

преди 1 месец

Ако Путин победи в Украйна, със запада е свършено. Не че някой ще ги напада, или ще умрат, ами просто вече няма да са място където се живее добре, ще станат като Африка и Латинска Америка, става дума за ЕС, САЩ пак ще са богати, но няма да са хегемон. А българите 35 години ручаха жабета и мизерстваха да ги приемат в клуба на богатите и да ги сложат на масата наравно със златния милиард, но стигнаха само до задния двор в пристройката за слугите.

190

Развеселен

преди 1 месец

До Анонимен 197 Ква Русия бе, то там ток нЕма :))))

189

Поручик Ржевски

преди 1 месец

Когато РФ нападне Мексико, тогава ще ги нарека агресори. Засега американски ракети летят около руските граници

188

Анонимен

преди 1 месец

България, Румъния, Латвия, Естония, Литва и Полша могат да вкарат поне 800 хиляди до милион, това ще затрудни Русия, ще им трябват поне още 2 години докато смелят цялата тая биомаса.

187

Анонимен

преди 1 месец

До споко "Русия ще бъде победена." Чиж как поне едно нещо позна.

186

споко

преди 1 месец

Споко, Русия е агресор, а с агресори не се преговаря, Русия ще бъде победена. Иначе ако тръгнеме на преговори с агресори, значи светът е несправедлив, страната на доброто да се унижава да преговаря със страната на лошите агресори, и тогава по-добре да се фърлиме от 10тия етаж, нали?

185

Хаха

преди 1 месец

Те немаше и да преговарят никога ама напълниха гащите

184

До.188

преди 1 месец

Давай украинецо пишеш се българин до 20 има още много днес е парад на украинска простотия с копи пейст коментари

183

ДО 187 Историк

преди 1 месец

Защо си сложи сам + ?

182

Анонимен

преди 1 месец

До противен народ Спирай Тройной. И Телеграм.

181

противен народ

преди 1 месец

Будят отвращение. На руснаците целия свят им обяви война, 18 хиляди санкции, всичко им спряха и всички западни компании се изнесоха, спряха им SWIFT, останаха почти без гражданска авиация и не се огънаха, приеха боя и побеждават и военно и станаха първа икономика в Европа. А украинците 8 години избиваха руснаци, и целият свят им помага, и нищо не могат сами да направят като се стигна до война, само просят, половината избягаха и не само това, ами и помощите окрадоха и Путин им виновен че използва корупцията като средство за война, инсталирал им корупция, отвратителни.

180

Анонимен

преди 1 месец

А какво става бе какво става с контранаступа бе с контранастъплението ?

179

НАПОМНЯНЕ

преди 1 месец

Русия преди да започне войната каза - НЕ искаме САЩ ВОЕННИ БАЗИ до Границата НИ , не искаме да се убиват Деца и Бременни Жени .Путин и Русия са прави , само да напомня на Критиците - в Харков се правеше Ковид 19 Заразата и се пръскаше със САЩ Самолети над СВЕТА - 60 000 000 загинали - това е сбор на Убитите в Двете Световни Войни и Всички Войни в Света от Христос .

178

Ханко Брат

преди 1 месец

Тръмп ще ги нагласи украинците...

177

Анонимен

преди 1 месец

А какво става бе какво става с контранастъпа с контранастъплението ?