126

Анонимен

преди 1 месец

Македонците са позор за българския етнос. Пример за това как българите се отричат от истината за себе си. Срам ме е, че имам нещо обо с тях. Баба ми беше от Щип (родена 1909) и винаги е казвала, че баща й се е смятал за българин. После са ги наплашили, ама то бива страх, та страх. Да обикнеш душманина си - Сърбия. Гнус.

125

Анонимен

преди 1 месец

138 Пише се : пунктуоация, а не "пунктуацията Му". Неписмена стоко. Гоце Делчев е българин, а сърбите са геноцида нация.

124

Анонимен

преди 1 месец

Колкото и да се самонавиват за някакав идентидет,чрез изопачавене и крадене на история ,осакатен диалектен български език..то на кого не му е ясно Най малкото официално признати близо 200 000 с български паспорти ,фамилии и тяхните семейства..и като махнеш албанци и останалите сръпски производни - дека са "македонците" - освен географско понятие СЕВЕРНА

123

Анонимен

преди 1 месец

138 Српски си простаклук, ща друго речи. Сръбски простаклук и геноцид, широко познат по свету. Сви мрзе србе. Псовке те нече направити паметан. Примай редовно лекове за смирение, помага.

122

Анонимен

преди 1 месец

Абе хора, като не искат да са българи, да не са българи. Да впишат българите в Конституцията и да забравим, че някога сме имали нещо общо. Насила хубост не става.

121

До 140

преди 1 месец

Ами той не се казва Делчевси,а Делчев

120

Анонимен

преди 1 месец

Ами ще си седнате на д-то

119

Анонимен

преди 1 месец

Какво ще стане, ако Северна Македония получи вето и Албания продължи преговорите? Наясно ли са какво ги чака в Северна Македония, Косово стана асоцииран член на НАТО, а албанците в Северна Македония станаха наполовина с официален език. А Мицкоски е сърдит на България и Гърция.

118

Анонимен

преди 1 месец

Ако Гоце беше македонец, нямаше ли да се казва Делчевски? А Даме Груевски?

117

Анонимен

преди 1 месец

109,научи поне български и пунктуацията Му.Хвала пуно.Стоката српска.Която не иска повече ратове и има душа.Твоето пепедейбъ,докъде докара всичко.А Украйна не дозирай,пичку ти.Ела да ти изунутра прихватим сърце,да видим кой я обича ,кой е руZня.

116

ха ха ха

преди 1 месец

До Хване Юрганевски . Кой ? Дори и не го помня тоя. А ти като си тооолкова паметлив и вероятно експерт във вашите ДВЕ СТРАНИЦИ македонска история , я ми напомни поне двама македонски царе които да са царували над държавата Македония а не над гръцката провинция Македония.. или Българската провинция Македония ... или Сръбската провинция Македония ... За Александър Македонски дори няма да отваряме дума - ТОЙ Е ГРЪК. както и баща му. Безспорен ФАКТ.... Някой друг македонски цар ?

115

Анонимен

преди 1 месец

Главчев още колко ще си трае. Този очилатко обикаля цяла Европа и ни плюе пред всички,а ние за пореден път си траем и се правим на ударени. Ако така говореха срещу гърците,онези щяха да попилят макетата. Само импотентни пудели като Денков и Главчев ни управляват

114

Анонимен

преди 1 месец

Кой беше Киро Глигоров, славянин, първият президент на FIROM, който отрече да е македонец.

113

До 127

преди 1 месец

По твоята логика за Кипър, с Македония трябва да разделим Сърбия!

112

Анонимен

преди 1 месец

Дайте още оръжия на Украйна. Не Русия, а тая държава джудже се държи агресивно към нас. Утре НАТО няма да ви помогне, защото и Македония е в НАТО. Справка Кипър, където и Турция и Гърция са членки. Островът е разделен, а на НАТО му дреме. Та, ако не се спасим сами, агресивната Македония ще ни нападне.

111

ха ха ха

преди 1 месец

Американците и те не искат да приемат че Джордже Вашингтонски е чист македонец... и англичаните упорито отричат истината за крал Артуровски ,а испанците направо се гневят някой като им напомни че Христаки Колумбовски всъщност е от Прилеп .... та ние българите ли трябва да се притесняваме че Гоце Делчев , който десетки пъти е повтарял че е БЪЛГАРИН всъщност е бил македонец.

110

Истината

преди 1 месец

"Гоце Делчев си е чист македонец." -- да, българин от Македония.

109

Анонимен

преди 1 месец

Ако Гоце е жив, кое правителство ще сваля?

108

Анонимен

преди 1 месец

Гоце Делчев си е чист македонец.

107

Анонимен

преди 1 месец

Рускосръбскатакочина РСМ ще има да чака за членство в ЕС още 20 години, като Турция.