32

А пък Желязков

преди 2 месеца

Получил обаждане от Мария Габриел:"Хайде ,честито.Ти си поредният изигран.

31

Айляк

преди 2 месеца

Е, трудно ми е да повярвам, че про100 Кирчо няма да разбере такава лепотица кат Сачева, той с муста.к Ленче комбалдаци пра'ят по парапетите, та к'во остава с...да не казвам какво. Подценява се Сачева, определено се подценява. Хе-хе, т'ва "определено" е голема шит.ня..:))

30

Ню Сглобка

преди 2 месеца

Малко ала-бала, този път без президента. За радост на стадото и да мине лятото. Пък и депутатските заплатки си вървят. На есен ще видим.

29

Гражданин

преди 2 месеца

До 27. И кои точно се хранят от корупция и кой го решава това? А на теб поздрави от пудела.

28

Стеф

преди 2 месеца

***- то се изказа. Как пък не им стана неудобно, поне малко срам да имат. Тези .сраха каквото можаха, корумпираха който можаха а сега са на доизживяване и правят всичко по силите си за да могат да смучат още малко.

27

До Боко

преди 2 месеца

Казваш, ГЕРБ не искат да правят правителство-значи са безотговорни и хвърлят държавата в хаос .Другият вариант е,че не могат.Трети вариант няма.Безотговорни или неможачи?Изборът е твой.

26

Анонимен

преди 2 месеца

Киро иска подкрепа сега и лъже нагло Киро защо не гласува за правителството на ГЕРБ и заедно да работите Киро сега се сетил бил най велик и последна инстанция Киро чудя се как досега съм живяла ХАХАХАХАХА ВЪН АЛФАЛТИРА СИ ОТСЕЧКАТА НА КАТАСТРОФАТА ВЕДНАГА КИРОООО

25

Гледна точка

преди 2 месеца

До 23. Е да, това е ясно, те и не искат. Ти май не си разбрал какво исках да кажа - целта е да се прецака ПП-ДБ за втория мандат. Но по-скоро е шега, ако и това не си разбрал.

24

До Браво

преди 2 месеца

Кое е истина... че няма как тези, които се хранят от корупция да гласуват срещу нея?

23

Боко

преди 2 месеца

До 20. Защото ГЕРБ НЕ ИСКАТ ДА ПРАВЯТ КАКВОТО и да е правителство, само за да го има! Променкаджиите като направиха такива Франкенщайн правителства колко изкараха? И какво свършиха?

22

Браво

преди 2 месеца

Това е истината!

21

Анонимен

преди 2 месеца

Ко са караш бре другарко? ГЕРБ и Ти Приключихте преди 4 години с " голямата политика"! Надявате се пак да Ни яхнете? Да да,ама в друг живот Някога!! Аре у лево!! Да идват следващите ,но без ПП и ДБ на Гусин Иван Костов! Задкулисието е време да се премахне,като порочна практика в БГ политиката!!

20

До гледна точка

преди 2 месеца

И ГЕРБ като се цепнат и вземат втория мандат,пак няма да могат да съставят правителство.

19

Анонимен

преди 2 месеца

Трябва да слушате българина нацистиии такива!! ДОЛНИ!

18

Герберски трол

преди 2 месеца

До 14. Ха-ха-ха, нещо да не си забравил резултатите от изборите? Мисля, че някой друг вече не е актуален.

17

Сачева,

преди 2 месеца

Вие защо шест пъти не можете да съставите правителство?Гласуването на Желязков беше крах за ГЕРБ и персонално за Борисов-нито един глас извън ГЕРБ и хората на Пеевски."А,"отборът на ГЕРБ,"Дрийм тийма" на Баце отиде за курбан на сараите.

16

Анонимен

преди 2 месеца

Ка... ка... калинка, малинка мая

15

Гледна точка

преди 2 месеца

Не знам дали ГЕРБ не могат да врътнат един номер и да прецакат тези нефелни олигоффрени от промяната. ГЕРБ фиктивно се разцепват така, че една част от тях да стане втора парламентарна сила и да вземат този мандат. И после след изборите пак си се събират.

14

Анонимен

преди 2 месеца

Пращайте ги да гасят всичките от НС. И без това ползата от тях е никаква.

13

Ами...

преди 2 месеца

Корумпе си!