271

ха-ха-ха

преди 2 месеца

До Анонимен277:Спешно при психиатъра!!!ЛГТБ си по наследство!!!

270

43000

преди 2 месеца

статии, писани от алабалисти за алабалисти, коментирани от алабалисти. не ви трябват чипове и 5G за контрол - достатъчно сте управляеми.

269

Анонимен

преди 2 месеца

До ПРОБЛЕМ - Викаш в САЩ колите са с десен волан хахаха Ти не знаеш на коя планета се намираш сигурно, а си тръгнал да пишеш за геополитика. Велик си!!!

268

Анонимен

преди 2 месеца

Русофилите да се молят китайците да не превземат света, защото като се има предвид, че русофилът освен да мрънка срещу Запада, за друго не иска да си помръдне пръста и дойдат ли китайците, точно тях ще бият с тоягите, за да бачкат. Другите си бачкаме и сме свикнали да бачкаме (не чак като китайци, но ако се налага ще се напънем), но русофилът си мисли, че ако дойде Си за някой друг донос срещу българи евроатлантици, ще му подарят къща, кола и жена. Еми няма да стане. Тоягата ще е за мързеливите!

267

ПРОБЛЕМ

преди 2 месеца

САЩ и Англия работят в инчове , мили , галони , десен волан и още такива мерни единици на око . Европа и Света отдавна са приели нормални метрични системи и правилник за движение по пътищата (заради десния крак и ръка ) . Украйна няма да победи Русия заради тези проблеми .

266

Анонимен

преди 2 месеца

До САЩисан вие на луна - За какво да вият? Че руските оръжия свършват, щом се налага китайците да дават от техните? За това ли да вият? Май по-добре ти да виеш, защото Русия освен оръжия, друг коз няма. Нито са кой знае каква икономика като БВП, нито политически са толкова силни (смисъл да имат влияние над много държави, както са САЩ), нито имат производството на китайците. Ако и оръжията са започнали да свършват, тогава лошо за тях.

265

Анонимен

преди 2 месеца

Само не разбрах, защо се налага на руснаците да взимат оръжия от китайците? Руските привършват ли?

264

1

преди 2 месеца

Влизат в мокрите сънища на ***.

263

Реалист

преди 2 месеца

Някой си Анонимен бил в Китай,даже отвъд Хонконг...и нищо нито видял,нито разбрал накъде върви света...Работилницата на света отдавна не работи на безценица за евроатлантизма.Произвежда високотехнологични продукти и е водещата икономика на нашата планета.

262

Анонимен

преди 2 месеца

Скъпи бели братя... от ВСИЧКИ страни! Тези няколко от Вас.. които не наторяват общирните оризени тресавища, ще бъдат ... експонати в Пекинската зоологическа градина, за да плашат децата с тях. Ще има една клетка под която ще пише ...СЕ-ДЕ-РАСТ! Друга... под която ще пише .... РУ-СО-ФИ-ЛИ-СТИК! Че и Вие ...Мюзюлмански братя! Да не мислитече че изглеждате по разични в очите на Китайците?!? Е! ... Ако все пак... открият някаква разлика, най - много да Ви направят отделна клетка!

261

6

преди 2 месеца

Ади ва, не га ли заградихме тази демокрация , че да почваме пак о старото!

260

Мда

преди 2 месеца

Китайците вместо да колонизират Луната и Марс, сега ще произвеждат оръжия за Русия. Язък за потенциала.

259

Анонимен

преди 2 месеца

ГОДИНАТА НА ДРАКОНА Е ФАНТАЗИЯ ЗА ТИЯ ЧОВЕКОЯДЦИ НАРЕЧЕНИ КИТАЙЦИ - те са едно ПРАЗНО ВАКЪМ ПРОСТРАНСТВО

258

Анонимен

преди 2 месеца

Вчера в една статия прочетох, че един китайски войник по време на обучение за стрелба с пистолет, стрелял към плакат на 50 метра от него и по време на стрелбата пистолетът избухнал и сега не може да вижда! В момента Китайците правят с него експеримент. Ще му сменят дясното око с лявото и ако експеримента се окаже добър тази технологи за възстановяване на зрението чрез "Смяна на Ляво око с Дясно и обратно" ще бъде пътентована като китайска по целия свята.

257

Токмаков

преди 2 месеца

НИЕ ВСЕ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ СЕ ДВИЖИМ. НЕ МОЖАХМЕ ДА ПОСТРОИМ КОМУНИЗМА АМА И ДЕМОКРАЦИЯТА НЕМОЖАХМЕ. ПРИ КОМУНИЗМА ЯКО КРАДЕНЕ СИ БЕШЕ. АМА ДНЕШНОТО НАДМИНА ВСЯКАКВИ НОРМАЛНИ ПРЕДСТАВИ. НЕ СВЪРШИ ЛИ ТОЗИ ПРЕХОД ИЛИ ОЩЕ 40 ГОДИНИ ЩЕ ГО ТЪРКАЛЯТЕ .

256

Фют Оригинал

преди 2 месеца

До Анонимен 258. Чебурашка не читател, чебурашка писател. Той дори на карта не е виждал Китай, а ти му разказваш какъв е живота там.

255

новина за BG балъци

преди 2 месеца

"Не били компютри, а били компоти. И не ги изнесли, а са ни ги върнали" - Горе-долу такъв е и сюжетът в тази ПОРЕДНА ВАЖНА НОВИНА услужливо предоставена от лабораториите в Кремъл !!!

254

анонимен

преди 2 месеца

Ако Китай започне да доставя на руската армия горе изброените железа, то Америка и Европа ще спрат да купуват нискокачествените китайски стоки и Китай ще има нови 300 милиона безработни. Така ще им мине меракът да подпомагат агресора.

253

блицкриг

преди 2 месеца

Тръмп: ''Мога да спра войната за един ден''. Си Дзинпин: ''Мога да спра войната за един ден''

252

Анонимен

преди 2 месеца

До БобиПРИЯТЕЛ БИЛ ЛИ СИ НЯКОГА В КИТАЙ. НЕ ПИШИ ГЛУПОСТИ. ПРЕДИ ДВА МЕСЕЦА ОБИКОЛИХ ЦЯЛ КИТАЙ ДО ХОН КОНГ. ЧАК В АВТОБУСА СЕ КАЧВАТ И ПРОСЯТ ДОЛАРИ И ЕВРО. НАКРАЯ ПРЕДИ ДА НАПУСНЕМ КИТАЙ ИМАХМЕ ОСТАНАЛИ ЮАНИ КОИТО НИКОЙ НЕ ИСКАШЕ ДА КУПИ!!! ПРИ ПОСЕЩЕНИЕТО МИ ЮАНА БЕШЕ ЗАПОЧНАЛ ОБЕЗЦЕНЯВАНЕ. НЕ ПИШЕТЕ ГЛУПОСТИ ЧЕ СТАВАТЕ СМЕШНИ. МНОГО МОГА ДА ПИША ЗА КИТАЙ........