79

Анонимен

преди 2 месеца

Нито има непартийни, нито има експерти. И кой може даде исканите гаранции? Бла, бла.

78

Наблюдател

преди 2 месеца

Исканията им са напълно уместни. Друг е въпросът дали това е начина да ги поставят пред депутати, президент и обществото.

77

Анонимен

преди 2 месеца

ШАЙКАТА АЗ КАТО БЪЛГАРСКИ ИЗБИРАТЕЛ ВЪОБЩЕ НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВАТ ТЕЗИ МУМУРАНДОМИ ВАШИ ИНТЕРЕСУВА МЕ НЕВИЖДАНАТА ИНФЛАЦИЯ РАЗВИТИЕТО НА ИКОНОМИКАТА ПРИВЛИЧАНЕ НА ИНВЕСТИЦИИ ИНФРАСТРУКТУРАТА ДОХОДИТЕ ПАРИТЕ ОТ ЕВРОПА ШАЙКАТА ТЕЗИ ЛЪЖИ ГИ РАЗПРОСТРАНЯВАЙТЕ ДРУГАДЕ НАПРИМЕР В КАРЛУКОВО ВЪН ШАЙКАТА САБОТАЖНИЦИ АЛАБАЛИСТИ СЪД ЗАТВОР ЗА ВАС

76

Анонимен

преди 2 месеца

Шарлатани, рундьо няма да клъвне.

75

Иви

преди 2 месеца

Колко празни приказки (обещания) на едно място!!!! Популизъм ли се наричаше?

74

Пловдив

преди 2 месеца

Конституцията,не може, да се нарушава,палячовци,духай те го,републиканците,идваме.

73

Христо Христов

преди 2 месеца

До 69 "Трябва международен екип психиятри да изследват феномена Петков и останалите некадърници от ППДБ" - и защо да е "международен екип" бе про'с'так неграмотен?!

72

Анонимен

преди 2 месеца

С тея се влачи и единствения генерал с ръст 153 см!---Наполеон е бил с подобен ръст, а Генерал Атанасов е във властта и около нея вече по-дълго от управлението на Бонапарт.

71

Христо Христов

преди 2 месеца

До 70 "Излъгаха избирателите си,чийто избирател бях и аз." - значи си признаваш, че си про'с'т и не си вдянал когато Борисов ТИ каза, че про"'с'таците като ТЕБ, само мачкане заслужават?! Нали?!

70

Анонимен

преди 2 месеца

Брао! Прилежни дечица! А презентация направиха ли, с картинки и схемички, такава шаренка? Нали сега това учат - да правят презентации и лаладжийски истории. Да работят не учат, то е срамно да се работи по новите стандарти, ама виж, да излизаш с изявления, декларации и презентации е друго нещо! Изглежда важно и създава впечатление, че кой знае кво си свършил, та чак си се изпотил от работа и ентусиазъм. Ей това е. Важното е кво дрънкаш, а не кво вършиш. Така е модерно.

69

Анонимен

преди 2 месеца

Като ги гледам тия четиримата от снимката, само нови избори ще ги ликвидират от властта. Тотални некадърници от снимката.

68

Анонимен

преди 2 месеца

Ще чакат американскитв избори ли?На плажа?

67

Анонимен

преди 2 месеца

Кирил Американофила с ПП и ДБ на Гусин Иван Костов.Да вървят вече на Майната си!!! Излъгаха избирателите си,чийто избирател бях и аз.И то най нагло! Нямат место в Българската политика!!! Вървете си с Мир!!!-:(Избори е най достойното,пред Ялови опити за " правителство на всяка цена"!! Малък процент на " доверие"!! ИЗБОРИ!!!

66

Анонимен

преди 2 месеца

Според ме тези уникални некадърници трябва да се изследват медицински. Как може да има мозъци, които от всички възможни решения да избират най-глупавото?!?! Трябва международен екип психиятри да изследват феномена Петков и останалите некадърници от ППДБ. Може да се установи, че са се събрали хора с АйК под 50.

65

Анонимен

преди 2 месеца

Тези преди избори все едно и също си мелят. Щеши да променят законите. И като вземат властта нищо не правят. На следващите избори пак така. Ни що не фи променихте рези закони бре. Какво ви попречи.

64

Анонимен

преди 2 месеца

Първа точка от декларацията преведено на български гласи: Искаме Бойко Рашков да бъде шеф на антикорупционната комиция и да го изберем с 160 гласа.Евала на шарлатанчетата.

63

Анонимен

преди 2 месеца

Интересно нито дума относно закона за въвеждането на еврото, който е необходим за приемането на България в еврозоната. Явно ще се разчита на подкрепата на Възраждане и ИТН.

62

Анонимен

преди 2 месеца

Ако бюджета вместо 80 милиарда е 10,друга ще е ситуацията!

61

Анонимен

преди 2 месеца

Тоби пуделчето арестувахте ли го, от къде ги носи тези пачки 50к ойро всяка, а да за хотели и ресторанти и купените журналисти от НОВА и БТВ, ей то и това не помогна жалко за проекта ви другия път вместо Найо питайте някоя баба от блока как да се държите и какво да правите та да не ви кълнем!

60

Анонимен

преди 2 месеца

Тези, ако не започнете да ги вкарвате по затворите, ще трябва да ги убиваме. Къде е прокуратурата? Защо ОПГ, спонсорите на която, ги издирва Интерпол, се представя за партия? Защо Славов е с английско и съветско гражданство(роден е в ссср), а Киро с канадско, убил на магистрала човек, е допуснат до избори? Защо Белобрадова, козилата, която не си плаща даже тока не е подведена под отговорност за конфликт на интереси с нпо-тата, както и редицата други грантови хрантутни престъпници?