58

до 77

преди 2 месеца

ми защото не е пр0$$т. Ко *** научи в Мацква?

57

пенсионер-ветеран

преди 2 месеца

Момчета и Момичета, моля Помъдрейте и не Възхвалявайте хора, които дори кранче на Чешма не могат на Сменят - в Живота - ако искате да сте Добре и Щастливи ви трябват Практически Знания и Умения - щото това Момченце и да има Пари, ей така изкарани от въздуха, за всичко в Целият си Живот, ще е Зависим от Нас-Простите-Работници, щото не може и оградата си да Боядиса. Реалният Живот не е да си пишете програмен код на компютъра...

56

Анонимен

преди 2 месеца

Нямате си престава понеже сте ботове негодни .. Най-добрите са тука няма смисъл никъде да бегаш .. Ако им дадеш добри пари, совалка ще изтрелят и на луната ще кацнат и ще се върнат.

55

Анонимен

преди 2 месеца

A защо не е кандидатствал в московските университети?

54

Петко

преди 2 месеца

И какво като е програмист? С какво е повече от сервитьора, продавача или охраната в склада? Дори тези хора са много по-важни за обществото, защото кой ще ти сервира? Кой ще ти продава в магазина? Кой ще ти охранява склада?

53

До 73

преди 2 месеца

Чушкопека.

52

Браво на момчето

преди 2 месеца

Сериозен университет. А наш Кирчо е завършил ПУЦа в хърватския

51

Анонимен

преди 2 месеца

Великите българи - кажете ми едно велико нещо, което сме изобретили. Англичаните примерно са създали MRI, IVF, радиото, телевизията, интернет,туринговата машина, парния двигател, пеницилина. А ние? С какво си мислите че сме по-добри от западните народи и ги хейтите? Радвайте се за успехите на това дете, щото с нищо добро не сме известни - само с данъчни измами, шпионаж и крипто измами.

50

аха

преди 2 месеца

Програмисти- бол, сега всеки втори програмист.................я да открие нещо в областта на теоретичната физика, да видим дали наистина е толкова голям гений..............това момченце???

49

до 68

преди 2 месеца

а именно, аз за това го дадох климатикът за пример! така, че Тенев е нищо и колкото и пари да има, ще си остане като Едно забравено нищо в Историята на Човечеството, а изобретателят на Климатика - нищо, че е умрял в относителна Бедност - винаги ще бъде - помнен!

48

Анонимен

преди 2 месеца

Много завист в коментарите има. От хора без капацитет. Нека се развива и успее и поздравления на родителите му. И ние избрахме да напуснем България за да имат децата ни по-добър живот. Съветвам всички да се измъкват докато е време - няма да се оправят нещата в този к3н3F.

47

До 66

преди 2 месеца

Климатика също е създаден в САЩ, бай дъ уей.

46

В.Узунов

преди 2 месеца

Така наречените ахрени сме умен народ. На палец не може да ни стъпите. Момчето трябва да се гордее с дедите си. Ахмед ага е родом от там. Всевишният да показва пътя на момчето.

45

до 65

преди 2 месеца

искаш да кажеш за Финансови Спекуланти от ЮдеюСемитски Произход - да - щото Тенев освен Едни Инфлационни Долари без Реален и Полезен Продукт зад тях, който може да се използва от Човечеството - нищо друго не е направил! не е като да е измислил - климатикът, примерно, че нали и времето е топло - велико и полезно изобретение!

44

До 63

преди 2 месеца

Ами да, израства в САЩ и благодарение на това, че живее и работи в САЩ е най-богатият българин. САЩ дават безброй възможности за амбициозни и знаещи хора.

43

Анонимен

преди 2 месеца

Чудесно! Браво на момчето, добър избор. Талантите трябва да се развиват и да намират изражение там, където им се дава свобода и подкрепа. Не в България - страната на предалите се. Дано това дете успее и никога повече не се върне в това блато.

42

до 59

преди 2 месеца

Владимир Тенев е израстнал в САЩ, родителите му някак магически и двамата стават служители на Световната Банка, а казвам Магически, щото е Трудно да си Учил при БКП Маркс и Енгел във Висшият Икономически Институт КарлМаркс и изведнъж да се окажеш по-подготвен от Американци, Британци, Австралийци и какви ли не други от Западни Капиталистически Общества, че да бъдеш назначен вместо тях на отворената позиция във Световната Банка, че и така и 2матата ти родители...

41

Анонимен

преди 2 месеца

Най-дброто е ФМИ и ТУ-София , работил съм индяги , кравари, германци и руснаци.Вкл. със завършили Кингс Колеж Лондон , ТУ-Мюнхен не са голема работа .. А краварите аз за хора ги нямам.

40

Дедо

преди 2 месеца

Това не беше ли селото на палачите на Батак ,по време на Априлското въстание ?

39

Иван

преди 2 месеца

Владимир Тенев (37 годишен), основател и СЕО на Робинхууд и най-богатият българин, е завършил Станфорд.