57

Анонимен

преди 2 месеца

Този не може да каже и дума извън американският сценарий

56

Тома неверни

преди 2 месеца

Не е виновен Мици.Той свири на националистическата струна,и е харесван там,от определени среди.НИЕ,НИЕ сме виновни.Видяхте ли ромеите,как се разквичаха,на срещата на НАТО.А Главанака,се хили и снима с издуханият бай дън...Обидно ми беше,аман от случайници

55

БригоПедераста

преди 2 месеца

Българските войски са содомити

54

777

преди 2 месеца

Българските войски са изнасилвали жените и мъжете в северна Македония ,,това е причината за омразата към българите...

53

Анонимен

преди 2 месеца

Човека е решил да погребе страната си. Няма лошо - ще си я делкаме с Гърция и Албания.

52

Георге Миленковски

преди 2 месеца

ХРИСТИJAН МИЦКОСКИ !!!

51

Анонимен

преди 2 месеца

Комунистически изкуствено създаден "идентидет"- на базата на окрадени ,изопачени и измислени -история,факти,личности гарнирано с осакатен български - като диалект...Колкото и да се напъват и извъртат- близо 200 000 са с български пасош..като добавиш семейства..роднини...и кво остана от "македонския народ"- албанци ..и производни на бивша Югославия..Та те тва е Северна Македония

50

Анонимен

преди 2 месеца

Бутафорията в Скопие показва колко са зле. Не може да си превърнеш града, като кино център, където имаш усещането, че всеки момент ще затичат с камерите да снимат. Смешни са.

49

w

преди 2 месеца

Крайно време е за кандидат премиер да се прави психо и IQ тест

48

Самуил

преди 2 месеца

Ще надничате отвън през оградата, докато не се научите до спазвате договорите, които сте подписали. Даже с това изказване министър-председателя на РСМ наруши договора от Преспа. македонски народ няма. Има граждани на Република Северна Македония.

47

Анонимен

преди 2 месеца

Какви криви българи (македонци) само. Няма да се научат, че тяхната държава е измислена от Гошо тарабата и няколко сърби.

46

Мутренските времена

преди 2 месеца

Се върнаха с страшна сила в България само че вече полиция служби прокуратура са мафията в България а депутатите лобисти и аватари на мафията в парламента в никакъв случай народни представители!

45

Loyko

преди 2 месеца

Ясна и точна позиция. Безспорна истина е всичко което казва.Сега са на ход лъжците и платените манипулатори в България.

44

Анонимен

преди 2 месеца

Математик!

43

Анонимен

преди 2 месеца

Красив български зет

42

Македонското ВМРО

преди 2 месеца

Българската из мет може само да се прекланя пред кметицата на Париж която направи паркирането в Париж 18евро на час като да джипове е по скъпо!И парите отиват за развитие на града и благоустройството!Но в България няма мисъл за нищо всичко се прави определени хора да вземат едни пари!

41

Ха ха

преди 2 месеца

До Сашко великиот, таралеж с голо дупе не се мачка, шиптъp.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Ако не е България, с какво друго щеше да се занимава? Той е обсебен от нас.

39

ТАКИ държи

преди 2 месеца

Паркинги и гаражи Гроцарската кметица и гроцарскага община продадоха 3000 разрешителни да паркирате на живеещите в центъра при 1000 паркоместа .Министерство на Регионалното развитие и водите си вдигнаха даплатите на 5000 и нещо без да са решили нито есин проблем на София и България и не са саво те!Това е алчната гн у сна българска из мет!

38

стига бе

преди 2 месеца

Пълен игнор на сърбоманите. Тоз се хвали пред арабска ТВ и тук му дават трибуна. Вие добре ли сте или ви плащат? По-долу някакъв пише, че били толерантни към албанците. Как няма да са като едва не превзеха Скопие преди години. Половина по вардарско сайта албанци вече. Но остатък от Югославия на вардарци една дали тероризират малкото останали българи.