54

FMC

преди 2 месеца

Абе може да го плюят колкото искат и да хвалят нашите сглобки, но числата говорят. България и Унгария 1989 бяха с еднакво население-около 9млн. Сега Унгария я пишат в статията 9.7 млн, а ние сме колко? И то добре, че са римляните, та да поддържаме още цифра над 6 млн. Къде е Унгария, къде сме ние? Къде е непослушника Орбан, къде са нашите сглобки?

53

Анонимен

преди 2 месеца

Орбан куриера на великите някой трябваше да го направи.

52

???

преди 2 месеца

В Унгария минималната заплата през 2024 година е 697 евро (1363 лева), а в България е 477 евро (933 лева). След колко ли години ще стигнем сегашния жизнен стандарт на Унгария?!

51

Анонимен

преди 2 месеца

На срещата еъе Вашингтон ясно се е видяло, че НАТО вече не е Северноатлантически пакт. Япония, Южна Корея, Австралия.... са новите бази на американскията агресия към целия свят. САЩ изнудиха япония да поеме "гарнации" за украинския дълг, т.е. да плаща молиарди вместо Украийна, въпреки чр сеганото финансово състояние на страната далеч не е цветущо! впричем, по този въпрос имаше взжни новини преди 2 дена. в България "новинарите са си завряли главите в няколко "теми" и друго не им идва на акъла .

50

Троян

преди 2 месеца

Хахаха. Да не стане като при Сталинград. Където славните бойци на вермахта са си *** във гащите, щото не могат да излязат от бараката, и накрая фелдмаршал Паулус се предава, за срам на своите войничета, на руските генерали???

49

Анонимен

преди 2 месеца

Военнолюбците в ЕС буквално пощтръкляха от опита на Орбан да преговаря за мир.

48

Анонимен

преди 2 месеца

След като докара унгарците до жизнен стандарт по-нисък от този на българите Орбан тръгна да се прави на интересен и да спасява света. Навсякъде го потупват, усмихват му се и толкоз. Иначе казано - приемат го като полезен герой от едноименен роман на Ф. Достоевски!

47

Факт

преди 2 месеца

САЩ и НАТО упорито водят света към Трета световна война.

46

до 45

преди 2 месеца

Точно амнезия НЕ ги е хванала/ Събитията, за които припомняте са точно, защото някои, ИЗКЛЮЧЕНИ ОТ КОМУНИСТИЧЕСКАта ИМ ПАРТИЯ персони са силно злоупотребили с влиянието си и са подкокоросали младежите, предимно студенти, да си въобразят, че Великобритания и др, западни страни ще им помогнат да променят ДОГОВОРЕНОТО 1945 г. Както и при нападението на Полша, така и при Будапещенското въстание помощ от Запад НЯМА. ...Четете! Не повтаряйте повърностни мълви! И мислете!

45

Анонимен

преди 2 месеца

Случващото се в Украйна от 2014 година досега е дело на САЩ. Орбан къде е тръгнал без да е получил заповед от САЩ?!

44

до 45

преди 2 месеца

Унгария винаги е била мост между изтока и запада, австро-унгарската граница винаги е била отворена, унгарците спокойно си я пресичаха въпреки желязната завеса. Затова и корабните екскурзии по Дунав бяха да Виена, не до Будапеща, заради традиционните връзки между австрийците и унгарците.

43

Комунистиии бегайте

преди 2 месеца

Че Wehrmacht-a иде!

42

До "публикувайт

преди 2 месеца

Да "публикуваме" откровени путинистки глупости ли??!

41

До 46

преди 2 месеца

Запада си има Мурсула и компания обаче щели да съкращават 30% от офиси и администрации щото нямали пари

40

Анонимен

преди 2 месеца

Откачалките наричат "проруски" всеки,който каже думата "мир" и му скачат с пяна на уста.Даже и срещу папата скочиха.Ако така продължават ще докарат световна война.Крайно време е да се осъзнаят и да се спрат.

39

КоялицияУскупеноРазв

преди 2 месеца

46 Аз съм вашия мощен водач и спасител

38

публикувайте

преди 2 месеца

В края на срещата на върха на НАТО са били подписани документи.Какво е подписала България,така и не уведомиха никъде у нас.Но попаднах на информация, че документ, в който страните се задължават да помагат на Украйана 'До окончателната победа над Русия"НЕ е подписан от много страни, сред които:Румъния, Гърция,Турция, България, Северна Македония, Албания, Черна гора, Словакия, Унгария, т.е.всички балкански, всички православни страни,мюсюлмански и някои от католическите. Протестантите искат война

37

Божеее

преди 2 месеца

Кога ли и ние ще имаме такъв мощен водач.... А на запад ако имаше поне още един двама такива водачи светът щеше да е рай, а то брате жендур до жендура....

36

Анонимен

преди 2 месеца

Маджарите ги е хванала амнезия. 1956 г я забравиха и какво е да имат обща граница с кремльовските варвари.

35

Откъде знам ли

преди 2 месеца

Ами знам защото продавах наркотици за МВР и Службите.